.:: Koncert Rammstein w Spodku już dziś! ::.
Doczekaliśmy się jednego z największych wydarzeń dla polskich fanów Rammstein. Dziś, 27 listopada 2009. w Katowickim Spodku będzie miał miejsce piąty w historii koncert Rammstein w naszym kraju. Na szczęście już dziś wiemy, że nie ostatni. Grupą supportującą tym razem jest formacja Combichrist., prezentującą ciężkie, elektroniczne oblicze muzyki. Otwarcie bram Spodka przewidziane jest na godz. 18:00. Niżej podajemy wszystkie najważniejsze informacje, które zbieraliśmy dla Was z okazji koncertu:
-> Plan dojścia z Dworca PKP do Spodka oraz na After Party
Wiemy, że polscy fani Rammstein prezentują kulturę osobistą i dobre wychowanie. Czasami jednak w przypływie euforii cechy te gdzieś się kamuflują. Korzystając z okazji apelujemy do wszystkich udających się na koncert, o zachowanie należytej kultury i przestrzeganie regulaminu organizatora imprezy.
Życzymy Wszystkich doskonałej zabawy i udanego występu. Pokażcie Rammstein, że polscy fani, to nie kołki nagrywające show telefonami, ale ludzie, którzy potrafią się bawić, śpiewać i wykazać dużą energią! Do zobaczenia w Katowicach!
Mnie się to udało tydzień temu. xD
Dobrej zabawy wszystkim życzę i do zobaczenia w Spodku!
Wir halten miteinander aus
Wir halten zueinander
Niemand hält uns auf!"
Ja muszę do marca czekać :/
Udanej imprezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pocieszam się tym, że ci, co toją od rańca, to są mniej mobilni, bo zamarzli, więc jakoś szybciej będę biegł :P Za pół godziny wychodzę.
JEszcze tylko 110 minut w robocie i można ruszać :)
Ja za pół godziny już idę na autobus :D Do zobaczenia w Spodku, miłej zabawy życzę i sobie i wam.