news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4

spieluhr
Feuerspritzer

kobieta

#32387 | Dodano: 26.11.2009 15:02:29
również jestem za walką z konikami, ale uważam, że w zaistniałej sytuacji dużo jest winy live nation. dlaczego oni sprzedają większe ilości biletów jednej osobie? ja uważam, że jedna osoba powinna dostać najwyżej dwa bilety, nie więcej. a że niby ktoś kupuje dla kogoś, żeby tamten ktoś nie tracił swojego czasu? jeżeli komuś naprawdę zależy na zespole i koncercie, to stanie grzecznie w kolejce i sam sobie kupi bilet. ja sama niestety musiałam odkupić bilet, bo przegapiłam propozycję live nation o cały mesiąc. ale za to, żeby dostać dwa bileciki do łodzi, to dnia 30.X zaraz po przedsprzedaży internetowej wzięłam urlop(miałam 1szą zm) i pognałam do empiku. i teraz ja i bileciki czekają na następny wielki dzień. może moja wypowiedź jest chaotyczna, ale jeszcze raz powtórzę: dużo w tym winy live nation. ktoś kupił DUŻO biletów, a dla innego ktosia już zabrakło. :(
eve
Perverse

mężczyzna

#32392 | Dodano: 26.11.2009 15:43:51
Przede wszystkim LN powinien poinformować, że będzie przeprowadzał takie akcję. Ludzie by się dwa razy zastanowili zanim kupią od konika. A w takiej sytuacji pokrzywdzony jest ten kto kupił bilet, a konik wcale.
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#32393 | Dodano: 26.11.2009 15:44:50
Eventim napisał(a):
UWAGA:
Odsprzedaż biletów po cenie wyższej, niż nominalna, jest nielegalna!

Wyciąg z Kodeksu Wykroczeń:
Art. 133. § 1. Kto nabywa w celu odprzedaży z zyskiem bilety wstępu na imprezy artystyczne, rozrywkowe lub sportowe albo kto bilety takie sprzedaje z zyskiem, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
§ 2. Usiłowanie oraz podżeganie i pomocnictwo są karalne.

Eventim nie ponosi odpowiedzialności za bilety zakupione w nieoficjalnych źródłach sprzedaży. Zastrzega sobie prawo do anulowania nielegalnie sprzedanych biletów i odmówienia wejścia na imprezę ich posiadaczom.
So say we all.
eve
Perverse

mężczyzna

#32394 | Dodano: 26.11.2009 15:46:01
Chyba, że tak :>
devil45
Pussy

mężczyzna

#32519 | Dodano: 27.11.2009 15:10:30
Panie Antonio....widzę że Pan wyszczekany po fakcie mocno. Pisze do Pana frajer i apeluje. Podejdź na afterparty i tam wyszwij mnie od frajerów (mam alergie na te sformuowanie) Rzeczowe rady po fakcie i cwaniakowanie w Twoim stylu powoduje u mnie wypieki na twarzy....DO ZOBACZENIA NA AFTERPARTY. Całuję
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#32735 | Dodano: 28.11.2009 20:22:55
A wiecie, że organizator sprzedal więcej biletów niż jest miejsc w Spodku (w sensie - byly to bilety na fikcyjne miejsca)? Pisala mi o tym moja kumpela pracująca w obsludze Spodka wczoraj, a dzis potwierdza to katowicki dodatek do Gazety Wyborczej. Ponoć ludzie musieli na schodach, lub malo atrakcyjnych sektorach siedzieć.
Coś mądrego.
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#32743 | Dodano: 28.11.2009 20:55:40
Ja bynajmniej na swoim sektorze byłem... stałem ponizej, bardziej na środku tak jakby pod schodami kolo wyjscia, widocznosc ekstra. wiec ja na miejscu tych ludzi bym nie robil jakiegos zamieszania.
#32749 | Dodano: 28.11.2009 21:01:45
ja miałem miejsce takie, że całą widoczność zasłaniali dźwiękowcy, ale po interwencji u organizatorów, okazało się że mają wole miejsca w sektorze koło loży (ludzie zamienili te miejsca na płytę) - dostałem lepsze miejsce:D
Mag
Pussy

kobieta

#32826 | Dodano: 29.11.2009 01:23:32
Kalaschnikov napisał(a):
ja miałem miejsce takie, że całą widoczność zasłaniali dźwiękowcy, ale po interwencji u organizatorów, okazało się że mają wole miejsca w sektorze koło loży (ludzie zamienili te miejsca na płytę) - dostałem lepsze miejsce:D

Hej , to Ty miałeś potem kłopot , bo chcieli wrócić na swoje miejsca?
#32859 | Dodano: 29.11.2009 11:50:21
Tak to ja :D Okazało się, że ci kolesie zamienili te miejsca na płytę i próbowali wrócić, co było niemożliwe.
(pro)Zaephion
Sturmwalzer

(zbanowany)

mężczyzna

#32870 | Dodano: 29.11.2009 12:45:52
Ja swój bilet zgubiłem, zapewne podczas płynięcia na rękach fanów do fosy podczas Ich Will... Był w koszulce na dokumenty. Jakby kto go znalazł, to niech da znać ;)
Mag
Pussy

kobieta

#32891 | Dodano: 29.11.2009 13:45:05
Kalaschnikov napisał(a):
Tak to ja :D Okazało się, że ci kolesie zamienili te miejsca na płytę i próbowali wrócić, co było niemożliwe.

Pamiętam te ich próby- siedziałam obok ciebie.
pariser
Moherator

kobieta

#33085 | Dodano: 29.11.2009 22:05:15
devil45 napisał(a):
Panie Antonio....widzę że Pan wyszczekany po fakcie mocno. Pisze do Pana frajer i apeluje. Podejdź na afterparty i tam wyszwij mnie od frajerów (mam alergie na te sformuowanie) Rzeczowe rady po fakcie i cwaniakowanie w Twoim stylu powoduje u mnie wypieki na twarzy....DO ZOBACZENIA NA AFTERPARTY. Całuję

A Ty czytaj posty na forum ze zrozumieniem, żal.pl normalnie.
Mi scusi.

Strony: 1 2 3 4

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 16
Zalogowani: 7
Szukaj