news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4

.:: UWAGA – Bilety na koncert w Katowicach ::.

Pragniemy poinformować wszystkie osoby, które bardzo chciały, a nie zakupiły sobie biletu na koncert Rammstein 27 listopada 2009 roku w Katowickim Spodku, iż nadal mogą to uczynić. Na naszym forum, możecie znaleźć mnóstwo ofert sprzedaży biletów na płytę oraz sektory. Zapraszamy do przeglądania podanego tematu od ostatniej strony:

-> Zobacz oferty sprzedaży biletów.

Pamiętajcie, aby bilety kupować tylko w cenie, którą ustalił organizator albo niższej. Na chwilę obecną można stwierdzić, iż starczy dla każdego. Tymczasem wykluczając nieszczęśliwe wypadki, które uniemożliwiły posiadaczom biletów wyjazd na koncert – niech mają nauczkę ci, którzy powykupywali je masowo - teraz na nich stracą.

Informacja: eventim.pl, livenation.pl

.:: 22.11.2009 22:55:27 by vater ::.
#31583 | Dodano: 22.11.2009 23:04:01
Ehh, żebym wiedział, że to wszystko tak się potoczy to bym kupił swój bilet później i byłbym bogatszy o prawie 100zł...

No, ale kto mógł to wiedzieć wcześniej, że będzie 2gi koncert R+ w Polsce...
Liebe ist für alle da, ziom :D
DirtyH
Feuerspritzer

mężczyzna

#31586 | Dodano: 22.11.2009 23:21:19
Morbius napisał(a):
No, ale kto mógł to wiedzieć wcześniej, że będzie 2gi koncert R+ w Polsce...

Każdy kto wiedział o Atlas Arenie i długoterminowych planach R+ mógł to przewidzieć...
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

mężczyzna

#31588 | Dodano: 22.11.2009 23:34:41
ja kupię bilet na łódź pewnie dopiero przed koncertem na eventim.pl ^^
#31592 | Dodano: 23.11.2009 00:03:47
Myślę, że z tym przewidywaniem takich wydarzeń DirtyH to trochę przesadzasz, bo przecież Rammstein już miewał długie trasy i jakoś nie wracali nigdy do Polski (no chyba, że się koncert nie odbył).
A w dobie dzisiejszej recesji gospodarczej dwa koncerty takiego zespołu w takim kraju jak Polska to nie była rzecz oczywista...

Jeśli w Katowicach dobrze się będę bawił, a i finansowo kuleć nie będę to do Łodzi też się wybieram :)
No, ale tu już bilet będę chciał kupić po nominalnej cenie.
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#31594 | Dodano: 23.11.2009 00:23:48
Bilety na Katowice wyprzedane w trzy tygodnie. To BYŁA rzecz oczywista. A przynajmniej bardzo prawdopodobna.
So say we all.
offca
Panzermeister

kobieta

#31602 | Dodano: 23.11.2009 07:23:45
poczekam sobie jednak cierpliwie na łódź.
Elias, wach auf, du lebst einen Traum!

mężczyzna

#31606 | Dodano: 23.11.2009 11:05:28
Eh i całe te Katowice wyniosą mnie z 400 zeta cóż za to drugi koncercik bardzo blisko :)
Ogólnie to ja się zdziwiłem, że pierwszy koncert od razu nie dali w Atlas Arena w Łodzi to przyznam było dziwne posunięcie, przecież AA jest większa.
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#31613 | Dodano: 23.11.2009 12:43:30
Ale Ramm kocha Spedek, a Spodek kocha Ramma.

Hans92 napisał(a):
ja kupię bilet na łódź pewnie dopiero przed koncertem na eventim.pl ^^

Racyja zacna i sturocentowa :D
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Die Kreatur
Sturmwalzer

mężczyzna

#31802 | Dodano: 23.11.2009 22:04:49
ja tam juz bilecik mam na lodzki koncert bo wiem ze juz w sobote bede tesknil za Rammsteinem
#31900 | Dodano: 24.11.2009 15:55:42

ja niestety musiałem z racji spóźnienia kupić bilet przez allegro,wiadomo z przesyłką nieco większą niż poczta przewiduje,teraz okazuje się że bilety wystawiane na aukcjach zostały anulowane i tym sposobem nieważne,moje pytanie brzmi,jak oni to sprawdzą?bo jeżeli nie wejdę na ten bilet to gościu będzie gibis kleił,poza tym to chyba on ma ponieść konsekwencje a nie ja do k..wy nędzy ? pomóżcie
vater
Administrator

mężczyzna

#31902 | Dodano: 24.11.2009 16:26:27
Lars Ulrich napisał(a):
ja niestety musiałem z racji spóźnienia kupić bilet przez allegro,wiadomo z przesyłką nieco większą niż poczta przewiduje,teraz okazuje się że bilety wystawiane na aukcjach zostały anulowane i tym sposobem nieważne,moje pytanie brzmi,jak oni to sprawdzą?bo jeżeli nie wejdę na ten bilet to gościu będzie gibis kleił,poza tym to chyba on ma ponieść konsekwencje a nie ja do k..wy nędzy ? pomóżcie

Nie sądzę aby straciły ważność. Aukcja allegro wciąż jest pełna wejściówek, a to znaczy że raczej są uwzględniane. Dla własnej pewności wykonaj telefon do livenation i poinformuj ich o swojej sytuacji. Podaj nr ewidencyjny wejściówki itd.. tam mimo wszystko pracują ludzie i można się dogadać.
#31908 | Dodano: 24.11.2009 16:54:15
A właśnie - jak odbywa się sprawdzanie takich biletów? Nie znam się, bo taki bilet to ja ostatni raz miałem na Openerze, a to zamieniali na opaski, nie patrząc się.

Skanują te kody kreskowe, ke?
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
#31947 | Dodano: 24.11.2009 18:15:05
Jedni sprawdzą, drudzy oleją. To jest praca a my mieszkamy w Polsce. Do fanklubu można się zapisać w takim wieku, gdzie z zestawienia powyższych informacji oraz doświadczeń życiowych da się wyciągnąć pewne wnioski ;P
#32108 | Dodano: 24.11.2009 23:11:36
dzwoniłem do livenation i poinformowano mnie że faktycznie takie bilety są wycofywane,z tym że moje podstawowe pytanie do Was jest takie: będą czytniki ? bo to jest jedyna szansa weryfikacji takiego biletu ,który ewentualnie został wycofany no i co np.jak ja bym go kupił no nie wiem z ulicy od kogoś,albo dostał,nie wiem czy to straszenie czy nie,ale mimo wszystko jestem pełen obaw
#32113 | Dodano: 24.11.2009 23:22:55
Sorry, a skąd oni wiedzą który bilet został opchnięty na allegro a który nie?
Jak można anulować bilet wystawiony na akcji? lol
Co to kogo obchodzi, jak będę chciał komuś dać za bilet 500 zł to im nic do tego.
#32114 | Dodano: 24.11.2009 23:31:31
może stąd wiedzą że pan sprytny umieścił zdjęcia tych biletów,po nazwisku doszli,no nie wiem,on dostał takiego maila więc chyba losowo go nie wzięli? skądś się to musiało wziąć? stąd moja panika
zznawigator
Pussy

(zbanowany)

mężczyzna

#32197 | Dodano: 25.11.2009 16:16:47
Ciekawostka. Dzwonie pare dni tamu do Live Nation z prozba o potwierdzenie autentycznosci biletu. Tel. odbiera pan Cwaniak i na moja prozbe slysze,ze On powinien mi ten bilet zablokowac (!),poniewaz nie kupilem go od LN.Tlumacze baranowi,ze moj swiat nie kreci sie w kolo koncertow i rozrywki Live Nation i niestety nie kupilem bo juz nie bylo biletow.Okazyjnie moge kupic bilet po nominalnej cenie i chce sie upewnic co do autentycznosci.To baran mowi,ze nie jestem "prawdziwym fanem",bo prawdziwy fan to ma juz bilety kupione od LN :D Po chwilowej dyskusji wywnioskowac mozna,ze Organizatorowi zal dupe sciska,ze sa ludzie sprzedajacy bilet za 200 zł w cenie 300 zł i problem nie w tym,ze ktos przeplaca sto czy 200 zlotych tylko w tym,ze te 100 zlotych nie trfi do Live Nation! A kto pozwala na jednorazowe kupno 8 sztuk biletów? Niech zmniejszą limit do 4 sztuk.Rozumiem,ze nalezy walczyc ze spekulacją i handlem ale qwa gdzie jest poszanowanie dla klienta z ktorego zyja i to zyja bardzo dobrze. Panie Chamie z Live Nation gratuluje podejscia do klienta i zycze dalszych sukcesów zawodowych.
#32205 | Dodano: 25.11.2009 17:27:57
Trzeba było wziąć od kolesia nazwisko.
#32206 | Dodano: 25.11.2009 17:29:36
Też chciałem zadzwonić do Eventimu i spytać o autentyczność biletu, ale ze względu na obawy właśnie przed takim zachowaniem o jakim pisał Nawigator zwlekałem z tym aż do dzisiaj...
No, a dziś dodzwonić się tam nie mogę ;)

Strony: 1 2 3 4

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 16
Zalogowani: 7
Szukaj