Strony: 1
.:: Rammstein na Festiwalu Nova Rock ::.
Wczoraj pisaliśmy o pojawieniu się Rammstein na letnim festiwalu w Szwajcarii a dziś został potwierdzony udział zespołu na austriackim Nova Rock. Impreza podobnie jak wspomniana wyżej, odbywa się pomiędzy 11-13 czerwca 2010 r w Pannonia Fields. Rammstein, po raz kolejny firmowany jest jako główna gwiazda występów.
Można stwierdzić, że zespół bardzo poważnie podchodzi do swoich aktualnych koncertów, zwłaszcza, że planowana trasa koncertowa jest ciągle poszerzana o nowe miejsca. Podczas wczorajszego występu w szwajcarskim Basel, nastąpiły małe modyfikacje. Zamiast utworu "Seemann" pojawił się "Amerika", rozbudowano efekty pirotechniczne (płonące skrzydła) i poprawiono brzmienie niektórych piosenek.
Informacja: novarock.at
W sumie to się cieszę, że dodali Amerikę, chociaż bardziej bym wolał Ohne dich i oczywiście nie kosztem Seemann.
Czemu nie grają więcej kawałków z "Rosenrot"?
Zamiast "Amerika" mogliby np. dać "Spring" czy "Hilf mir" ewentualnie "Wo bist du"...
Szczerze to nie wiem czy chciałbym widzieć Rammstein na Woodstock :P
Podoba mi się, że robią zmiany w setliście i dodają nowe efekty. Jednak "Amerika" nie jest kawałkiem, który chciałbym usłyszeć w Katowicach :D
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."
Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
Strony: 1