news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Jesteś z "pokolenia"...
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

#30176 | Dodano: 16.11.2009 21:47:28
Spiel Mit Mir napisał(a):
du hast napisała: Zauważyłam, że Landersa wszystko cieszy. To piękne. Gapi się chłopak na kamerę i śmieje się nie wiadomo z czego. Serce się wtedy raduje.

Taak.. Dlatego jego lubię najbardziej. Mój Pawełek :P

no, Paul jest najmniej bucowaty z całego zespolu. I lubi zapiekanki! :D

te Haifisch na żywo coś nie tak jest. Till się za bardzo wczuł z Wiener Blut i mu przeszło na Haifisch najwyraźniej. Co jak co, ale żeby czysto i w miarę podobnie do utworu z albumu to sztuka zaśpiewać (patrz Trent Reznor w Poznaniu ^^)
A samo Haifisch całkiem miłe jest ale nudnawe jakby nie patrzeć. Jak gram to na bassie, to mam wrażenie, że mijają całe wieki.
A co do drugiego filmiku: jej, tutaj wygladają tak bardziej ludzko, niż bosko na teledyskach ;p a i Schneider zamyślony ;d
Zresztą, żeby w Polsce dawali te autografy to raczej niemożliwe jest. U nas dają 'tylko' 2 koncerty, między którymi jest całkiem duży odstęp czasowy. Zresztą w listopadzie i grudniu naprawdę mają napięty terminarz.
Krycha
Panzermeister

mężczyzna

Sponsor
#30211 | Dodano: 17.11.2009 05:22:30
Święte słowa Lhikan!
A ha!
pariser
Moherator

kobieta

#30238 | Dodano: 17.11.2009 10:22:18
Video wyłączyłam w połowie, bo ani wokal porywający, ani jakoś piosenka mi nie przypadła do gustu. A spotkanie z zespołem... no cóż, nie pierwszy raz Schneider wygląda jakby mu zagrozili wywaleniem z zespołu za nie pojawienie się tam, Richard jest bardziej skupiony na tym, by mu się włos nie rozwiał, Olli spokój jak zwykle, Till - niespodzianka, bo wydaje się być przytomny gdzie i po co przyszedł, Paul i Flake - luzacy, którzy przeważnie manifestują opcję "jest dopszzzzz" :P
Nie kręcą mnie takie spotkania z zespołem, jakby tu była mowa o after show, to już co innego.
Mi scusi.

Krycha
Panzermeister

mężczyzna

Sponsor
#30250 | Dodano: 17.11.2009 12:22:45
Toż oni na przymus tam poszli, na pokaz i tak zrelaksować się...
A ha!
#30257 | Dodano: 17.11.2009 12:42:51
E tam, chyba z powodów finansowych toż to ich praca. Jak nie bedzie promocji nie będzie zainteresowania i sprzedaży. Szkoda tylko, że okazują takie znudzenie. Rozumiem, że czują się jak na wystawie w zoo, ale nikt ich nie zmuszał do wybrania takiego zawodu. Mogliby wykrzesać trochę entuzjazmu, albo się nieco ożywić.Strach do nich podchodzić, szczególnie do Rycha. Jego Majestat poraża. macie rację że Till nieco bardziej był nogami na ziemii, nawet coś jak cień usmiechu mi mignęło.
Krycha
Panzermeister

mężczyzna

Sponsor
#30260 | Dodano: 17.11.2009 13:59:49
Tyle, że nie widzieliśmy całego spotkania... A nóż widelec może było ciekawie :D

A czy dla kasy czy nie to i tak przymus. Muszą tam być, aby coś za to dostać :D
A ha!
#30878 | Dodano: 20.11.2009 11:57:46
Trochę fotek:

http://www.facebook.com/album.php?aid=123465&i...

Przedziałek Rycha rządzi!
Mi scusi.

#30880 | Dodano: 20.11.2009 11:59:54
Wyglądaj jak wyleniały suseł.
Kiedyś lepiej mu się udawało błyszczeć.
Ale to moje zdanie.
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
sonia.r+
Pussy

kobieta

#208760 | Dodano: 01.05.2012 19:00:03
a ja bym wiele dała, żeby ich chociaż przez kilka sekund z bliska na zywo zobaczyc ;] fakt, pewnie są trochę znudzeni, każdy by był po rozdaniu tylu autografów i takim pozowanbiu do zdjęć ;c ale jak fajnie musi być z nimi na takiej prywatnej imprezie ;D

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 6
Zalogowani: 0
Szukaj