Strony: 1 2
.:: Spotkanie z Rammstein w Bilbao ::.
Możemy zazdrościć hiszpańskim fanom. Po ostatnim z pośród czterech koncertów w ich kraju, zostało zorganizowane spotkanie z zespołem. Rzecz miała miejsce w mieście Bilbao. Chętne osoby, musiały stać w bardzo długiej kolejce, ale uwieńczeniem oczekiwania było zobaczenie wszystkich sześciu panów, oraz możliwość zdobycia autografów. Krótką relację z tego wydarzenia, oraz pierwsze dotąd nagranie telewizyjne z nowego koncertu, do obejrzenia pod linkami:
-> Zobacz relacje z spotkania (eitb.com).
-> Zobacz "Haifisch" na żywo (eitb.com).
Rammstein niezbyt często przystaje na organizację sesji z autografami. Jest to związane min z bardzo napiętym grafikiem koncertowym, oraz oczywiście współpracą firm, które układają plan pobytu muzyków dla danego państwa. Czy jest to możliwe w Polsce? Czas pokaże.
Informacja: eitb.com
1.Ich tu dir weh
2.Wiener Blut
3.Waidmanns Heil
4.B********
5.Haifisch/Rammlied
Mniejsza z tym (rzecz gustu).
Co do tego spotkania z zespołem to faktycznie jest czego zazdrościć bo to fajna sprawa...może chociaż podczas jednego z dwóch koncertów w naszym kraju odbędzie się takowe spotkanie?...
Co do samego nagrania telewizyjnego, to jestem zawiedziony. Na TyTubo można znaleźć jakościowo lepsze rzeczy.
Niby czemu? Bo ktoś zamiast na płytę wolał te dodatkowe 50 zeta wydać na coś bardziej potrzebnego do życia?
EDIT: Obejrzałam ten filmik i entuzjazm na twarzach niektórych z nich mnie poraził ;)
Paul zrzucil mi przypadkowo album (Rosenrot oczywiscie), porysowala sie DVD.
Podpisane plakaty oddalem kumplom. Tyle z tego mam.
fremd zieh ich wieder aus.
A niby nie? :P
Mam to samo. :P
Nie mam tu na myśli kosztów.
Zauważyłam, że Landersa wszystko cieszy. To piękne. Gapi się chłopak na kamerę i śmieje się nie wiadomo z czego. Serce się wtedy raduje.
Taak.. Dlatego jego lubię najbardziej. Mój Pawełek :P
EDIT by Shagwest: Wulgaryzmy.
Strony: 1 2