Strony: 1 2
.:: Koncerty są dla wszystkich! ::.
Dziś Drodzy Fani, mamy dla Was prezent. Dzięki ciężkiej pracy naszego maxłel’a możecie zapoznać się ze szczegółami wszystkich koncertów, jakie Rammstein dał kiedykolwiek! Specjalnie przygotowany dział na naszej stronie, poprowadzi Was przez historię tras po całym świecie, a także będziecie mogli przeanalizować, w jakich sytuacjach zmieniała się setlista występów. Zapraszamy do lektury:
Pisząc o występach na żywo, wypada też wspomnieć o wielkoduszności samego zespołu. Zapewne pamiętacie z wywiadów, dlaczego nie grają w Stanach Zjednoczonych. Jest tam trudno dowieźć sprzęt. No ale... jak Rammstein nie przyjdzie do USA, to USA przyjdzie do Rammstein! Na stronie: rammstein.com został ogłoszony konkurs dla mieszkańców Ameryki. Nagrodą jest podróż na koncert do Berlińskiego Velodrome, który odbędzie się już 19 grudnia. Każdy pakiet zwycięzców zawiera:
- 2 bilety na koncert oraz miejscówka VIP
- zapewniony przelot do Berlina i z powrotem
- 3 noce w hotelu, aby jeszcze coś zwiedzić
- transport z lotniska i na lotnisko
Szczegóły na oficjalnym: myspace.com/rammstein. Jeśli, żałujecie, że taki konkurs nie jest dla nas, pamiętajcie – dla odmiany Rammstein sam się tutaj fatyguje;)
Podziękowanie: maxłel, DirtyH, rammstein.com
A co do koncertów w USA to dziwne że innym zespołom się opłaca transportować sprzęt itp pierdoły.
A ten cały transport to jak dla mnie bajeczka. Nie opłaca im się tam po prostu grać i tyle.
Gdybyście znaleźli jakieś błędy w dacie, secie itp. to koniecznie dajcie mi znać via priv.
Ponieważ premiera działu nastąpiła nagle, to 2009 rok nie został należycie uzupełniony a 2010 uwzględniony, co niedługo zmieni swój stan.
Miłej lektury :P
Na moje całe zamieszanie z tym USA to nic innego jak po prostu nie chęć do grania przed Amerykańską publiką...
*leży i kficzy* :D :D :D
Przyłączam się do podziękowań, zaraz tam pogrzebię ;)
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
A co do konkursu - na Wielkiej Rzeczypospolitej byl kiedyś taki fajny banner - zaraz go poszukam.
O właśnie, na następne części też czekam z niecierpliwością, bo to najlepsza, najpełniejsza tego typu rzecz, jaką kiedykolwiek czytałem.
Sięzrobisię.
Przekopiuj to wszystko na wikipedię. Będzie chyba najdłuższy artykuł :>
Sięzrobisię.
To dlatego ogólna galeria wieje biedą ;)
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
SZACUN panie, szacun :>
Strony: 1 2