.:: Ruszyła trasa koncertowa! ::.
Kolejny wielki dzień dla fanów Rammstein - zwłaszcza dla mieszkańców Portugalii. Dziś, 8 listopada 2009 roku rozpoczyna się wielka trasa koncertowa. Pierwszy oficjalny występ, zespół da w Lizbonie – stolicy Portugalii na ogromnej hali Pavilhão Atlântico o godz. 20:00. Suportem do końca 2009 roku będzie grupa Combichrist.
Przypominamy, że w ramach rozpoczętej trasy, Rammstein odwiedzi Polskę dwa razy. Pierwszy show czeka nas już 27 listopada 2009 r. w Katowickim Spodku, a kolejny także niedługo, bo 12 marca 2010 r. w Łódzkiej Arenie. To pierwsza trasa koncertowa w historii, podczas której Rammstein zagra w Polsce więcej niż raz. Zespół ma zamiar podróżować do 2011 roku.
Jako, że zbliżające się występy bez watpienia zaowocują mnóstwem materiałów medialnych, zakładamy specjalny temat, w którym będziecie mogli dzielić się z innymi, ciekawymi znaleziskami:
-> Multimedia z Trasy Koncertowej 2009/2010
Przed dodaniem czegokolwiek, koniecznie przeczytajcie regulamin tego tematu, zamieszczony w pierwszym poście. Aby prawidłowo nazywać koncerty oraz pamiętać ich daty, korzystajcie z pełnego spisu trasy na oficjalnej stronie: rammstein.de/tour. Wyjątkowo ciekawe zdarzenia, będziemy opisywać dla Was osobno.
Edit: Shagwest mnie ubiegł ;P
nie lubię portugalczyków... Ronaldo i pierwszy koncert R+ u nich to już za dużo///
Osiemnastkę kończę za rok, może się jeszcze na jakiś koncercik w pobliżu Polski załapię i będzie mi dane ich zobaczyć...
@UP - koncertują do 2011 to może będą 3ci raz w Polsce :P To się załapiesz, hyhy.
A jak nie to kombinuj coś na koncert w Łodzi.
Spring! Spring!
E: nie no, jołk...
E: nie no, jołk...
chyba do 14.03.10 :>
Bill... xD
"Ładna ta czarnulka, płaska, ale ładna" xDDD :D
Jutro nie bede umiał w szkole wytrzymać z ciekawości, a bede w domu po 16 ;/
Ja wracam po 17 ._.
nie wiem.
xD
nawet jeżeli to brzmi to strasznie głupio.
Powinna być relacja na Z czuba.pl!