Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
#28379 | Dodano: 06.11.2009 14:46:57
Dokładnie, dla mnie śmiech na sali po prostu. W Niemczech tak jest, są wyczuleni na wszystko wielcy mózgowcy w urzędach, w grach jest zielona krew itd..
Dokładnie... Nawet w filmach czy grach wojennych nie ma swastyk - to już jest głupota, przeinaczanie wręcz. Przeczuleni są, niestety.
Aha, jeszcze robią zieloną krew (chyba w Postalu tak było)
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
#28380 | Dodano: 06.11.2009 14:55:45
Jakby u nas tak zrobili to po prostu idzie się z mamusią do sklepu xD
No właśnie. xD
#28423 | Dodano: 06.11.2009 22:32:14
No właśnie. xD
Dobra, dobra. A potem akcje typu: Synciu/ córeczko, a czemu ta płyta właściwie jest od 18 lat? Pokaż mi ją. A potem słychać jak mamusia słucha w napięciu... "You've got a pussy, I have a dick..."
Pół żartem, pół serio (no dobra, 3/4 żartem...), w każdym razie nie sądzę żeby w Polsce ta płyta miała nałożoną jakąś cenzurę...
Рaммштаѝн!
"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."
Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."
Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
#28425 | Dodano: 06.11.2009 22:46:32
No właśnie. xD
Dobra, dobra. A potem akcje typu: Synciu/ córeczko, a czemu ta płyta właściwie jest od 18 lat? Pokaż mi ją. A potem słychać jak mamusia słucha w napięciu... "You've got a pussy, I have a dick..."
Wtedy idziemy z babcią :P
#28432 | Dodano: 06.11.2009 23:07:18
bez komentarza....
To już jest jakiś komentarz...
BTW, Niemcy są trochę przeczuleni na tym punkcie, ale w sumie ich rozumiem... Swoją drogą bardzo się cieszę że śpiewają po niemiecku, nie chciałbym żeby wszyscy w domu rozumieli o czym oni śpiewają...
Рaммштаѝн!
#28503 | Dodano: 07.11.2009 22:21:32
No właśnie. xD
Wtedy idziemy z babcią :P
W przypadku jednej z moich babci to zaczęlaby sobie śpiewać "Roter Sand und weisse Tauben".
A propos cenzurujących Niemców - wiedzieliście, że jest to jeden z BARDZO niewielu krajów na świecie, gdzie ani razu nie wyemitowano serialu "Allo Allo"?
Coś mądrego.
#28506 | Dodano: 07.11.2009 22:37:08
Ja rozumiem, że serial szydzi ten z Niemców, no ale bez przesady…
Liebe ist für alle da, ziom :D
#28508 | Dodano: 07.11.2009 22:54:50
Naprawdę nie emitowano tam „Allo Allo”?
Ten serial szydzi też z Brytyjczyków, Francuzów, Włochów i odrobinę z Polaków. A Niemcy nie pokazują go dlatego, iż w "Allo Allo" się nie patyczkowali i pokazywali swastykę i charakterystycznego orzełka całkiem jawnie, a emitowanie takich insygniów w RFN jest surowo zabronione.
I tak kocham ten serial:D
Co do Niemców - jak wyszla Mutter, to zapanowalo oburzenie związane z okladką tegoż albumu.
Coś mądrego.
#28513 | Dodano: 08.11.2009 01:20:05
Ja też uwielbiam ten serial.
A zamieszanie z okładką "Mutter" pamiętam doskonale. Przyznam szczerze, że jak kupiłem płytę to nie wnikałem co dokładnie zdobi jej okładkę... Dopiero całe to zamieszanie mnie uświadomiło...
#28520 | Dodano: 08.11.2009 09:27:56
Oj prawda z tym "Allo Allo", nie było tam litości dla nikogo :D
A zamieszanie z okładką "Mutter" pamiętam doskonale. Przyznam szczerze, że jak kupiłem płytę to nie wnikałem co dokładnie zdobi jej okładkę... Dopiero całe to zamieszanie mnie uświadomiło...
Ja mialem plakat w formacie 100x70 powieszony na drzwiach.
Coś mądrego.
#28537 | Dodano: 08.11.2009 11:33:05
Mi scusi.
#28543 | Dodano: 08.11.2009 13:34:32
Mi ją inteligentni sprzedawcy z Empiku sprzedali, mimo iż ją sobie zamówiłem ;)
No, ale dziwi mnie coraz bardziej takie podejście Niemców do pewnych spraw...
#28547 | Dodano: 08.11.2009 13:55:17
Ja bym chciała taki format dla obrazu "Upadłej Madonny z wielkim cycem" :]
ja bym chciał ten obraz nad łóżkiem :P
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#28555 | Dodano: 08.11.2009 15:26:41
Cohonez, ten plakat to miałeś z limitowanej wersji "Mutter", tak?
Nie - po koncercie R+ w Spodku w 2001 sobie u jakiejś Niemki kupilem:)
Coś mądrego.
#28556 | Dodano: 08.11.2009 16:01:56
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
#28836 | Dodano: 09.11.2009 18:26:14
http://www.rammstein.de/blog/
Od jutra album zostaje wycofany ze sprzedaży. Pisze ze zniknie tzw wersja oryginalna. Rozumiem przez to że zostanie wprowadzona wersja alternatywna.
#28838 | Dodano: 09.11.2009 18:29:10
#28840 | Dodano: 09.11.2009 18:32:20
Mi scusi.