news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4

maxłel
Moderator

mężczyzna

#28249 | Dodano: 05.11.2009 17:03:04
Jestem ciekaw czy można połączyć to całe odchudzanie zespołu, o którym wspomniał rosenrot z kręceniem teledysku.
Floya
Pussy

(zbanowany)

kobieta

#28269 | Dodano: 05.11.2009 18:32:23
Osobiście się cieszę, że w ogóle coś kręcą! Ten teledysk może być do wszystkich piosenek.

Racje, muszę was dobrze poznać!
vater
Administrator

mężczyzna

#28389 | Dodano: 06.11.2009 17:10:58
A ja mam taką plotkę, że to jednak "Wiener Blut" - ogólnie fabuła ma być taka:

Zespół (chyba nie cały) jest w roli wampirów, które nie opuszczają swego zamku, z wampirom znanego powodu.... ale jeść muszą. Zwabiają więc młode osoby w pułapkę.
Ta walka na zewnatrz, to niby, ktoś kto miał próbować odbić bliską osobę z tego złego miejsca.
ta powyższa historia, dzieje się w głowie jakiegoś szaleńca, który to sobie wyobraża, gdy dokonuje jakiś starszych rzeczy.

Dopasowanie tytułu "Wiener Blut" jest do krwi, którą ceremonialnie odsączają wampiry ze swej ofiary, podczas uroczystej wieczerzy.

takie trochę V. Helsing :D ale nie jest to absolutnie oficjalne info i traktuję z przymrożeniem oka.
eve
Perverse

mężczyzna

#28390 | Dodano: 06.11.2009 17:26:06
vater napisał(a):
takie trochę V. Helsing :D ale nie jest to absolutnie oficjalne info i traktuję z przymrożeniem oka.

Trochę taki Underworld 3 ;)
Morbius
Sturmwalzer

mężczyzna

#28391 | Dodano: 06.11.2009 17:29:13
Ciekawe ile z tych plotek okaże się prawdą...

Ta domniemana fabuła nie brzmi tak głupio.
Liebe ist für alle da, ziom :D
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#28394 | Dodano: 06.11.2009 19:23:02
źle nie jest, ale już pomijając wcześniejsze słowa eve, z którymi się jak najbardziej zgadzam, w których porównała klip do teledysku BB, to jednak mimo wszystko wygląda mi to za bardzo Du richt soł gutowo ;/ oby nie wyszedł z tego brat bliźniak, ale coś zupełnie innego
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#28399 | Dodano: 06.11.2009 19:49:03
Bardzo jestem sceptyczny... To może okazać się zbyt "artistiko".
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Barthef
Feueranfänger

mężczyzna

#28417 | Dodano: 06.11.2009 21:41:02
Ja osobiście średnio gustuje w "Wiener Blut" - jakoś mi nie podchodzi ten kawałek. Za to teledyski do "Ich Tu Dir Weh" czy "Waidmanns Heil" byłyby wg. mnie bardzo ciekawe.
Рaммштаѝн!

"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
Unrein
Pussy

kobieta

#28504 | Dodano: 07.11.2009 22:30:39
wiener blut albo weidsmann heil i będę szczęśliwa! już się nie mogę doczekać, w każdym razie zapowiada się bardzo ciekawie, i byleby zaskoczyło mnie to milej niż pussy.
na kiedy zapowiadają teledysk?
Morbius
Sturmwalzer

mężczyzna

#28514 | Dodano: 08.11.2009 01:27:50
Skoro singiel "Ich tu dir weh" jest spodziewany w grudniu (nie wiem, w której jego części), to kolejny kawałek promujący "LIFAD" będzie pewnie na przełomie styczeń/luty albo i nieco później.
Liebe ist für alle da, ziom :D

Strony: 1 2 3 4

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 11
Zalogowani: 3
Szukaj