news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

.:: Więcej Rammstein w mediach. ::.

Kontynuując wątek wzrostu zainteresowania przez środki masowego przekazu muzyką Rammstein, mamy dla Was kilka nowych materiałów. Na początek parę polskich artykułów do poczytania:

-> Rockmani z Rammstein (polityka.pl)
-> Recenzja LIFAD (rockmetal.pl)
-> Eksperymentalny Rammstein (students.pl)
-> Rammstein. Bez seksu. (machina.pl)

Pełną treść ostatniego artykułu możecie znaleźć w najnowszym wydaniu miesięcznika Machina. Zapewne już dawno zauważyliście, że stosunek Richarda do zespołu, różni się diametralnie od opinii wyrażanych przez pozostałych członków grupy. Wypowiedzi chłopaków możecie również oglądnąć, w dwóch, już pełnych nagraniach telewizyjnych:

-> Wywiad dla TV4 Play
-> Wywiad dla TV Arte (Tracks)

Jeśli zastanawiacie się, dlaczego Till tym razem nie udziela wywiadów podczas promocji nowego albumu, to mamy odpowiedź. W jednym z artykułów, dowiedzieliśmy się, że nie ma on wiele do powiedzenia na temat komponowania płyty. Za to każdy pyta go o znaczenie utworów. Tymczasem Till, nie chce podawać żadnych interpretacji, aby słuchacze sami rozumieli jego teksty na swój sposób.

.:: 02.11.2009 22:31:27 by vater ::.
Dhanter
Feueranfänger

mężczyzna

#27833 | Dodano: 02.11.2009 23:11:29
Po raz pierwszy po obejrzeniu wywiadu z Ryśkiem stwierdzam, że jest dupkiem i wygląda jak gej :D
Lucas
Feuerspritzer

mężczyzna

#27834 | Dodano: 02.11.2009 23:37:16
Rysiek grał w zespole Das Auge Gottes ???
Tiefe Wasser sind nicht still
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#27838 | Dodano: 02.11.2009 23:44:39
Dhanter napisał(a):
Po raz pierwszy po obejrzeniu wywiadu z Ryśkiem stwierdzam, że jest dupkiem i wygląda jak gej :D

a ja ostatnio go zaczynam lubić... Na pewno Kruspe z sesji do LaB i z całego koncertu i trasy jest godny szacunku. Reszta to już zależy...
into dark and cold NORTH we march...
Leon
Zerstörer

mężczyzna

#27846 | Dodano: 03.11.2009 00:05:12
Rysio jest niezdecydowany, raz mówi że są przyjaciółmi, a raz że już nie :P
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
#27852 | Dodano: 03.11.2009 00:34:26
Rysio powinien zainwestować w lustro przede wszystkim. :>
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#27853 | Dodano: 03.11.2009 00:34:57
Leon napisał(a):

tak, to jest zachowanie baby z mody z na sukseSS.
into dark and cold NORTH we march...
Vanilia
Panzermeister

kobieta

#27856 | Dodano: 03.11.2009 01:44:56
Ryszard częściej zmienia zdanie niż moja siedmioletnia chrześnica. :D
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
Kiku
Feuerspritzer

kobieta

#27858 | Dodano: 03.11.2009 02:23:01
Rysiek moim zdaniem od dawna ma problem z byciem liderem nr.2 a nie liderm nr 1 i stąd te nieporozumienia... Nie wydaje mi się, żeby inni członkowie zespołu mieli ten problem, bądź mieli go aż w takiej skali.
Ale i tak go lubię :)
Fajny akcent.
No pain, no gain
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#27863 | Dodano: 03.11.2009 10:00:31
Polityka.pl napisał(a):
Czy na koncerty najnowszego tournée wstęp będzie wyłącznie dla dorosłych?

Tego nie mogę jeszcze powiedzieć.

Trochę się przestraszyłem ;]
#27882 | Dodano: 03.11.2009 13:39:16
Eysiek nie jest dupkiem, Rysiek jest... bardziej amerykański od reszty grupy.

Gwiazda rocka się znalazła...

Dobrze, że Till wciąż zachowuje się jakby był pływakiem, a nie rockstar :D
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#27883 | Dodano: 03.11.2009 13:53:18
Tyle, że w R+ nie ma tak naprawdę lidera nr 1...każdy z nich jest tak samo ważny...
You Can't Escape Your Destiny
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#27887 | Dodano: 03.11.2009 14:23:33
Jedno trzeba Richardowi przyznać - skubany mówi po angielsku już chyba lepiej niż po niemiecku ;) Zawsze jak go słucham, to nie mogę wyjść z podziwu, zwłaszcza jak się to porówna z angielszczyzną reszty ekipy.
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#27892 | Dodano: 03.11.2009 15:18:18
Jak gość od dawna mieszka w NY to wiadome, że w końcu się osłucha tego akcentu i ogólnie poprawi język...naturalna rzecz :D
You Can't Escape Your Destiny
#27897 | Dodano: 03.11.2009 16:05:07
feyd napisał(a):
Jedno trzeba Richardowi przyznać - skubany mówi po angielsku już chyba lepiej niż po niemiecku ;) Zawsze jak go słucham, to nie mogę wyjść z podziwu, zwłaszcza jak się to porówna z angielszczyzną reszty ekipy.

Rysiek mówi bezakcentowo, a Till... "Dickaaaa" xD
Doom Sznajder mówi podobno też ładnie po angielsku - nauczył się z programów w telewziji (ah, ta Wikipedia - nie wiadomo, czy można wierzyć)
Paul mówi za to ładnie po polsku :D
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#27899 | Dodano: 03.11.2009 17:09:01
Leon napisał(a):

Dla Polityki powiedzial, że jeśli chodzi o wszystko poza R+ to się przyjaźnią - jeśli o sprawy z muzyką związane to już nie. To samo mniej więcej rzekl dla Antyradia.

Ciekawi mnie ta ekonomiczna wzmianka odnośnie "Mehr" i kryzysu. I odnośnie chęci poznania kapitalizmu od podstaw przez Ryśka. Bo ktoś już wspominal, że gra na gieldzie bardziej go interesuje od gry w zespole:)
Coś mądrego.
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#27900 | Dodano: 03.11.2009 17:34:18
gorbaczovsky napisał(a):
a Till... "Dickaaaa" xD

Till śpiewa "Dick ah" ;)
Spiel Mit Mir
Sturmwalzer

kobieta

#27907 | Dodano: 03.11.2009 19:05:33
Nom mi tez akcent Ryska sie spodobal, nie mam nic do niego, jest po prostu troche za bardzo "niedoceniony" (ale chyba tylko jego zdaniem). ktos wspomnial ze cche byc liderem nr 1, tak to prawda, ale jednak Rammstein musi traktowac wszystkich na rowni. Przejdzie mu po trasie
*** Duch panuje nad materią ***
duhast
Feuerspritzer

kobieta

#27908 | Dodano: 03.11.2009 19:09:39
Czuję potrzebę skomentowania Ryszarda i chyba to uczynię.
Otóż, po pierwsze - wyglądałby naprawdę fajnie, gdyby nie to, że ma więcej pudru na twarzy, niż ja. I sztukę malowania rzęs opanował do perfekcji. Naprawdę słodko, ale drogi Ryszardzie... kosmetyki do makijażu są dla kobiet. Ponadto wolałam go we włosach w wersji "pier**lnął mnie piorun". Teraz wygląda jak gej. Nie mam nic przeciwko gejom i ogólnie homoseksualizmowi, no ale...
Po drugie - jego akcent mnie zawstydza. Jest bardziej amerykański, niż ten, którym posługuje się rodowity Amerykanin. Jednak to nie zmienia faktu, że jułesejski akcent jest paskudny, a brytyjski rządzi, dzieli i wymiata na boki.
Po trzecie - ten facet ma jakieś ADHD. Ja też mam, ale biorę leki, no.
Po czwarte - ucieszył mnie fakt, iż moja ulubiona gazeta napisała o moim ulubionym zespole. Wywiad mi się podoba, tylko rozbawiło mnie słowo "ciotopedał" wypowiedziane przez Rycha. Nie obraź się koleżko, ale... yyy... No wiesz :D
Po piąte - kocham ten śmierdzący zespół.

Koniec przekazu.
Jeśli o tobie nie mówią – nie istniejesz
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

Rammstein - Führe mich

mężczyzna

#27909 | Dodano: 03.11.2009 19:27:24
duhast napisał(a):
Po drugie - jego akcent mnie zawstydza. Jest bardziej amerykański, niż ten, którym posługuje się rodowity Amerykanin. Jednak to nie zmienia faktu, że jułesejski akcent jest paskudny, a brytyjski rządzi, dzieli i wymiata na boki.

Brytyjski śmierdzi, amerykański jest spoko!

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 12
Zalogowani: 3
Szukaj