news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3

Cohonez
Administrator

mężczyzna

#105864 | Dodano: 05.09.2010 21:24:10
Hamskiham napisał(a):
Co do Eisenmanna, to była taka akcja, bodajże na początku roku 2009.
Mianowicie użytkownik Rammstein-Austria, będąc na jakiejś imprezie spotkał Paula. Zapytał się go, czy Eisenmann będzie na nowym albumie, a ten odpowiedział, że nie. Tak więc mimo wszystko sądzę, że ITDW i Eisenmann to 2 różne utwory.

Chociaż riff, czy jakaś wstawka zawsze mogły został użyte..

Nie mam tu linka pod ręką, ale trochę pogmatwałeś tą sytuację - owszem jeden z użytkowników RA spotkał Paula na imprezie, ale zapytał go jaki będzie tytuł nienazwanej wtedy płyty, na co Paul odparł, że jeszcze nie wiedzą, ale na pewno nie Eisenmann.

Co warte przypomnienia - po wydaniu Rosenrot na RA pojawił się koleś o nicku "Eisenmann", który za punkt honoru postanowił wylobbować piosenkę ową na następny album - miał nawet odpowiednią odezwę w sygnaturce. Jako, że przed Rosenrotem wybrańcy z nieisteniejącego już FanArea mieli zaszczyt posłuchać piosenek, które nie wiadomo, czy trafią na album, zakładam, że ów forumowicz był albo pośród nich, albo miał wyobraźnię sowicie podpaloną opisem.

Wracając do domniemanego wydania "Terminatora" na LIFAD: w czasie miksowania materiału dostałem cynk, że piosenka o takowym tytule (podobnie zresztą, jak Seid Bereit i Absinth) jest na liście "do zmiksowania", zatem coś może się nam ostało.

Co do Claudii - ostatnio pozwalam sobie domniemywać, że to albo FiP, albo ta wersja FiP, która zalatywała Nine Inch Nails - póki co niewydana.
Coś mądrego.

Strony: 1 2 3

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 9
Zalogowani: 1
Szukaj