.:: Ruszyła sprzedaż biletów na koncert w Łodzi ::.
Dzisiaj o godzinie 8:00 rozpoczęła się internetowa sprzedaż biletów na drugi, polski koncert Rammstein, który odbędzie się 12 marca 2010 r. w Łódzkiej Hali Arena. Bilety dostępne są na razie za pośrednictwem strony eventim.pl. Ceny wejściówek to:
- 209 zł (płyta)
- 209 zł (sektory),
- 407 zł (VIP).
Nabywcami drogą internetową, mogą zostać jedynie posiadacze kart kredytowych Visa, Euro-/Mastercard oraz użytkownicy funkcji Dotpay. Pozostali muszą poczekać do 30 października, kiedy to rozpocznie się fizyczna sprzedaż biletów. Mamy nadzieję, że tym razem, organizator nie zaskoczy nas podwyżką cen!
Pragniemy dodać, że to fanom Rammstein należą się podziękowania, za to, iż zespół zdecydował się na drugi koncert w Polsce. Kapitalna sprzedaż płyty oraz występu, który odbędzie się 27 listopada 2009 r. w Katowickim Spodku, sprawiła, że zostaliśmy dodatkowo docenieni!
Informujemy osoby, które kupują bilety na koncert w Katowicach, od nieuczciwych sprzedawców po zawyżonych cenach, aby zaniechały tego interesu. Teraz mogą nabyć uczciwie wejściówki na drugi koncert, nie dając zarobić oszustom. Wszelkie podbijane koszta, tracą właśnie na wartości – nie bądźcie naiwni!
Informacja: eventim.pl, livenation.pl
Z tego co wiem, mam kartę płatniczą i bez problemu kupiłem bilet.
Już za bilet na katowicki koncert "nieco" przepłaciłem, ale cóż mam nadzieję, że będzie warto :)
Jeśli ma się konto w odpowiednim banku (lista poniżej) wystarczy zaznaczyć opcje "DotPay" i nie trzeba żadnych kart ;) a płaci się szybkim przelewem przez Internet. Lista banków:
mTransfer (mBank)
SEZAM (Bank Przemysłowo-Handlowy BPH SA)
Płacę z Inteligo (konto Inteligo)
MultiTransfer (MultiBank)
Przelew24 (BZWBK)
Deutsche Bank PBC S.A.
ING Bank Śląski
Płać z Nordea
Przelew z BPH
Lukas Bank
CitiBank.
Otóż odbiór osobisty w siedzibie Eventimu podrożał. Z zera złotych na złotych pięć.
Nie wspominając o tym jak rżną na kosztach operacyjnych, które oczywiście nie podlegają zwrotowi.
Nie mógłby, bo Metallica łazi sobie po scenie jak chce, a Rammstein wtedy, kiedy ma to w scenariuszu. Nie spamiętaliby, w którym momencie, do którego mikrofonu ma pójść Till, albo w którą stronę popatrzeć ma Rich.
(...) jak rżną na kosztach operacyjnych, które oczywiście nie podlegają zwrotowi.
Też mnie to niemiło zaskoczyło wczoraj. +3% wartości transakcji doliczają za wygodę natychmiastowego przelewu ;/