news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3

.:: Making of Pussy ::.

Tym razem mamy dla Was niezwykle ciekawy materiał. Jak to już tradycyjnie u Rammstein bywa, do teledysku "Pussy" zrealizowano film dokumentalny, tłumaczący jak powstał ten nietypowy klip. Materiał trwa 19 min i możecie go zobaczyć pod linkiem:

-> Zobacz video "Making of Pussy".

Niestety w całym dokumencie nie pokazano, jak powstały słynne sceny łóżkowe, natomiast sporą cześć poświęcono choreografii grającego zespołu. Na uwagę zasługują jednak wypowiedzi członków Rammstein, którzy zdradzają ciekawostki nie tylko na temat realizacji klipu, ale także o pracy nad nowym albumem.
Interesujące w filmiku są niepublikowane zdjęcia z sesji do "Pussy", pozycja Tilla w czasie udzielania wywiadu, oraz... Scooter robiący remix do wspomnianego kawałka!

Podziękowanie: herzeleid.com, ign.com

.:: 21.10.2009 17:04:24 by vater ::.
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#25872 | Dodano: 21.10.2009 17:12:49
vater napisał(a):
Scooter robiący remix do wspomnianego kawałka!

O_o wiadomo o tym coś więcej? (widziałem tylko fragment filmu, a teraz za bardzo nie mogę włączyć)
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#25873 | Dodano: 21.10.2009 17:15:06
Właśnie skończyłem oglądać. Richard mówi tylko, że dali "Pussy" do zremiksowania Scooterowi i są ciekawi, co z tego wyjdzie.
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#25874 | Dodano: 21.10.2009 17:17:28
feyd napisał(a):
Właśnie skończyłem oglądać. Richard mówi tylko, że dali "Pussy" do zremiksowania Scooterowi i są ciekawi, co z tego wyjdzie.

szkoda, że tak późno się z tym obudzili :|
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
vater
Administrator

mężczyzna

#25875 | Dodano: 21.10.2009 17:17:39
feyd napisał(a):

tak... ja też jestem ciekawy. Ten kawłek już brzmi jak Scootera, może go zaadoptuje i zmienią autora i będziemy udawać, że nic się nie stało.

i każdy kto odda płytę do sklepu, otrzyma w zamian wersje bez Pussy!
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#25878 | Dodano: 21.10.2009 17:26:34
Dokument ogólnie jest interesujący, bo nie traktuje tylko o kręceniu "Pussy", ale mówi też dużo o nagrywaniu albumu.

Uwielbiam ponadto opowieści Jonasa:

- typ nie robi żadnych storyboardów (shit, to prawie tak, jakby kręcić film bez scenariusza),
- sądził, że to będzie najlepszy klip, jaki kiedykolwiek zrobiono,
- bał się robić teledyski dla R+, bo ich poprzednie klipy były tak dobre, że obawiał się, iż nie podoła tym wysokim standardom (mam dla ciebie gościu złą wiadomość - nie dość, że ci się nie udało, to jeszcze żeś ten poziom znacznie zaniżył, będę ci za to wdzięczny już do końca mych dni).
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#25880 | Dodano: 21.10.2009 17:28:39
Łatwiej jest poziom zaniżyć niż go podnieść ;)
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#25882 | Dodano: 21.10.2009 17:36:19
podobno każdy czasem popełnia błędy w życiu :P
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

mężczyzna

#25883 | Dodano: 21.10.2009 17:39:47
Fajny dokumencik, ale bardziej by mnie interesowały jak robili te inne sceny :PP
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#25885 | Dodano: 21.10.2009 17:42:19
Hans92 napisał(a):
Fajny dokumencik, ale bardziej by mnie interesowały jak robili te inne sceny :PP

włączyłem ten filmik w poszukiwaniu tych właśnie scen, przeleciałem szybko i widząc że nie ma niczego takiego w te pedy wyłączyłem, może jeszcze obejrze ;)
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#25886 | Dodano: 21.10.2009 17:43:23
3ve1ink4 napisał(a):
podobno każdy czasem popełnia błędy w życiu :P

Największym błędem Akerlunda jest to, że w ogóle wziął do łapy kamerę - z tego co pamiętam wcześniej był muzykiem i powinien przy tym pozostać. Totalnie nie rozumiem zachwytu Rammsteina nad tą personą - w making offie cały czas powtarzają, jaki to on jest niesamowity.

Aha, i pragnę jeszcze wszystkich uspokoić (a może rozczarować ;) - sceny hardkorowe zostały nakręcone przez dublerów.
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#25887 | Dodano: 21.10.2009 17:46:18
feyd napisał(a):
Aha, i pragnę jeszcze wszystkich uspokoić (a może rozczarować ;) - sceny hardkorowe zostały nakręcone przez dublerów.

osz ty, nie wiedziałem ;>
vater
Administrator

mężczyzna

#25888 | Dodano: 21.10.2009 17:47:17
Spider napisał(a):
włączyłem ten filmik w poszukiwaniu tych właśnie scen, przeleciałem szybko i widząc że nie ma niczego takiego w te pedy wyłączyłem, może jeszcze obejrze ;)

i nie będzie. Pech chce , że Richard udziela 90% wywiadów. Jak go pytają "czy brali udział w scenach sexu", odpowiada "nie powiem", sądząc że plebs będzie myślał "ale on k**a jurny!" I ciagnie temat Pussy jak długo się da.

Tymczasem w tych 10% wywiadach, które udzielają inni, to albo w ogóle nie chcą o Pussy gadać, a jak ktoś zapytał Olliego jak to było naprawdę, bez ogródek powiedział że to trik filmowy.

...a oni sobie mogą twierdzić, że bez dubblerów, a ta muskulatura i cyce po prostu brali hormony i chodzili na siłke. Wiadomka.
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#25891 | Dodano: 21.10.2009 17:54:04
Spider napisał(a):
osz ty, nie wiedziałem ;>

Ja też ;) Ale fakt jest taki, że w tym filmie po raz pierwszy usłyszałem to powiedziane jasno i wyraźnie i to jeszcze przez Kruspego, który wcześniej ściemniał w tym temacie.
Zwitter
Feuerspritzer

mężczyzna

#25892 | Dodano: 21.10.2009 17:55:47
W wywiadach od razu widać jaki to on podekscytowany tym teledyskiem jest. Sama piosenka też mu się bardzo podoba, gdzieś ostatnio mówił w jakimś wywiadzie.

Tak btw to w listopadowym numerze Metal Hammer jest wywiad z chłopakami, taki zlepek w sumie. Miałem tylko chwilę w rękach i wpadło mi w oko to, że plan wspólnego nagrania czegoś z Bushido legł na szczęście w gruzach. Jak ktoś planuje kupić to może by zrobił skan tego artykułu ;)
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

mężczyzna

#25894 | Dodano: 21.10.2009 17:59:48
No chyba Reeesch powiedział że przyszedł dubbler z taaaaką pałą :P
vater
Administrator

mężczyzna

#25896 | Dodano: 21.10.2009 18:02:14
http://www.20min.ch/unterhaltung/sounds/story/2876...

Tutaj jest wypowiedź Schneidera, w której mówi że, nie brali udziału w tych scenkach.
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#25898 | Dodano: 21.10.2009 18:03:31
bo pewnie sam nie ma to chciał okazałego dublera :D, a marzył o takiej roli dla siebie :P, mnie się dużo lepiej oglądało Making Of niż sam klip, fajnie na to spojrzeć troszkę od ich strony...
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
pariser
Moherator

kobieta

#25900 | Dodano: 21.10.2009 18:12:08
Ależ oni się postarzeli :P Jednak czas nikogo nie oszczędza. Najlepiej lubię słuchać Flake, jakoś zawsze ma coś fajnego do powiedzenia. Co do ostatnich zdań pana Akerlunda - spuśćmy na ten jego biedny pomysł zasłonę milczenia. Fajna sesja zdjęciowa, fajne ubrania, w sumie ten burdel też niezły :)
Mi scusi.

Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

mężczyzna

#25901 | Dodano: 21.10.2009 18:14:03
"Ha ha, lustig"

Strony: 1 2 3

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login: