Strony: 1 2
.:: Trochę wywiadów na temat nowej płyty ::.
Dziś mamy dla Was kilka wywiadów z członkami Rammstein, w których przybliżą Wam oni, kulisy powstawania "Liebe Ist Für Alle Da", oraz zdradzą swoje interpretacje zawartego tam materiału.
Na początek znany już, polski akcent. Richard udzielił dość obszernego wywiadu dla portalu interia.pl, Możecie go przeczytać pod wskazanym wcześniej linkiem. Tytuł "Braterska Nienawiść" mówi sam za siebie.
Kolejne rozmowy będą już dla osób znających język niemiecki. Tak więc zapraszamy do lektury:
-> wywiad dla welt.de z Richardem,
-> wywiad dla kurier.at z Flake,
-> wywiad dla sueddeutsche.de z Richardem,
-> wywiad dla freiepresse.de z Richardem,
-> wywiad dla faz.net z Flake i Paulem,
-> wywiad dla augsburger-allgemeine.de z Schneiderem,
Na koniec bonus, w postaci dotąd jedynego wywiadu video. Rozmowę przeprowadziła szwedzka, internetowa telewizja tv4play.se, a jej mały fragment możecie zobaczyć pod podanym linkiem. Dla odmiany piękna angielszczyzna Richarda ;)
Podziękowanie: ra-forum.com, Wszyscy, którzy wyszukali linki:)
Ciekawe czy moja znajomość niemieckiego będzie wystarczająca, żeby zrozumieć coś z tych wywiadów... W przeciwnym wypadku pozostaje mi czekać na to aż ktoś porwie się na ich przetłumaczenie.
Haa i po co było sobie szarpać nerwy i go jechać? :D
Należy mu się - i tak tez zespół rozwali.
Jednak z tego wywiadu opublikowanego na Interii dowiedziałem się, że Richard miał ciekawy pomysł, który ostatecznie nie wypalił.
Mianowicie chodzi o trasę koncertową przed nagraniem płyty. Myślę, że to by dobrze chłopakom zrobiło, a nam umiliłoby oczekiwanie na nowy album :D
Co do Richard'a-on min. stworzył R+ więc wątpie żeby chciał odejść i myślę,że ta trasa zbliży zespół do siebie i doczekamy się jeszcze jakiegoś krążka (takie mam zdanie).
Sorki,że troszkę odbiegnę od tematu ale ktoś może wie co z nowym klipem?
Słyszałem gdzieś,że takowy powstaje i jest to teledysk do "Ich tu dir weh"...myślę,że nie poprzestaną na "Pussy"-pytanie tylko kiedy takowy zobaczymy?
Z innej beczki - zeskanowałem wywiad i recenzję z "Dziennika". Jak ktoś chce to zapraszam na PM.
A propo wywiadu dobrze ,że nie robili najpierw trasy a potem album bo nie wiadomo czy by coś z tego wyszło. I miejmy nadzieję ,że nie pomordują się w trasie :P
Jeśli Richard będzie w oddzielnym hotelu to może nie :P
Niech Rychowi postawią obok osobną scenę, co to będzie miał ją sam dla siebie i nikt mu tam nie będzie przeszkadzał:D.
Niech Rychowi postawią obok osobną scenę, co to będzie miał ją sam dla siebie i nikt mu tam nie będzie przeszkadzał:D.
tiaa... R+ i Emigrate jako "support"! Tu leci "Mein Teil" a obok Rysiek śpiewa "My World"
tiaa... R+ i Emigrate jako "support"! Tu leci "Mein Teil" a obok Rysiek śpiewa "My World"
Przecież oni zapowiedzieli, że będą na koncerty docierać każdy osobno...
W moim przypadku nie tym razem - mój niemiecki niestety nie istnieje.
Niezłe - to ja idąc tropem zapodanym przez Ko5ZyKa proponuję, żeby już każdy grał osobno, a nie tylko Rych. Na przykład najpierw w "Rammlied" wychodzi na scenę Schneider i odbębnia swoje, po nim wchodzi Olli i wrzuca linię basu, po nim Flake i tak dalej, a na końcu Till acapella: "Ein Weg, Ein Ziel, Ein Motiv". I przechodzimy do następnego kawałka - wychodzi Schneider i odbębnia...
Cóż za fantastyczny pomysł - w ten sposób koncert będzie trwał z 5 godzin i wszyscy będą zadowoleni ;) Trzeba go jakoś chłopakom podrzucić, co się mają sobą niepotrzebnie męczyć.
Maly offtop:P
Wczoraj skojarzylem podobienstwo Waidmanns Heil do Umrelli Rihanny. Apropo ona spiewa Umbrela - ela - ela -ela ... a R+ Waidmanns - manns - manns -manns. No chyba ze owe Manns cos znaczy to okej ;p A jak Nie to jets podobienstwo;d
Strony: 1 2