.:: Kolejny koncert w Polsce - Łódź, 12.03.2010 ::.
Pogłoski od jakiegoś czasu krążące po forach Soulfly i Depeche Mode stały się ciałem! Rammstein po raz drugi podczas swojej trasy promującej album Liebe ist fur Alle da odwiedzi nasz piękny kraj. Tym razem, co jest nowością, będziemy mogli podziwiać ich nie w katowickim Spodku, lecz w Hali Arena w Łodzi, zaś data koncertu to 12 marca 2010 (piątek).
Informację potwierdza organizator - Live Nation
Jeśli o ceny biletów chodzi, to na razie wiadomo, że przyjdzie nam zapłacić 209 lub 409 złotych - ta druga kwota dotyczy loży VIP.
Sprzedaż biletów rozpoczyna się w przyszły piątek 23 października o godzinie 8:00 za pośrednictwem internetu, a 30 października w sklepach.
Zatem, kochani Fani - banknoty NBP w dłonie i marsz do kas :)
Podziękowanie:
Vadi, nawigator, Czerwiu, Leon
*Pajonk bardzo naiwnie wierzy że powstanie film z koncertu w Polsce i głęboko wzdycha...*
szukaj już sponsora, może się znajdzie jakiś naiwny :P
Z innej beczki, mam nadzieję, że potwierdzą się plotki i przyjedzie w marcu również Metallica do PL.
kiedyś to bym już biegł sprzedać laptopa byle tylko kupić ten bilet :P
E: moge Ci pomoc w tym :>
szukaj już sponsora, może się znajdzie jakiś naiwny :P
nigdy dosyć marudzenia :P, mój kochany sponsor już kupił bilety do Spodka, a teraz to nie wiem , zaraz wraca do domu to będziemy rozmawiać o tym :P, chociaż jakiś sponsor z zewnątrz też mógłby się przydać :D
W tym żebym NIE zbankrutowała ma się rozumieć? Ok, w marcu mam urodziny, więc wiesz.. ;)
W tym żebym NIE zbankrutowała ma się rozumieć? Ok, w marcu mam urodziny, więc wiesz.. ;)
miałem raczej na myśli pomoc w bankrutowaniu :P
ale zapamiętam, może coś dostaniesz ;)
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|