news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4

Leon
Zerstörer

mężczyzna

#24321 | Dodano: 14.10.2009 14:12:37
Podkład to Haifisch :)
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Spiel Mit Mir
Sturmwalzer

kobieta

#24322 | Dodano: 14.10.2009 14:13:06
Michael napisał(a):
Zgadzam się ze Spiel Mit Mir (nie po raz pierwszy zresztą :-). A te dwa wymienione kawałki są po prostu świetne!

heh! No ladnie, dopiero co sie zajerestrowalam na feuerraderze, a juz jaka slawna (zartuje oczywiscie :D). Moze ktos mi w koncu odpowie, co to za piosenka jast w tym nowym tv promo?
*** Duch panuje nad materią ***
kamilos22
Pussy

mężczyzna

#24326 | Dodano: 14.10.2009 14:50:26
W tv promo jest Haifisch
Die Narren schwatzen viel, die Klugen schweigen still
#24329 | Dodano: 14.10.2009 15:03:03
Zastanawia mnie ten fakt jak to się stało, że my Polacy dostaliśmy wcześniej albumy, chyba nigdzie w europie nikt jeszcze nie dostał (zamówiłem w sklepie w UK play.com i nic nie przyszło wcześniej, w poniedziałek premiera i już) ktoś chyba za to beknie, jak przeglądam net to nigdzie nie ma płyt R+ tylko na polskich stronach.
KonradS
Pussy

mężczyzna

#24330 | Dodano: 14.10.2009 15:05:27
feyd napisał(a):
Spiel Mit Mir napisał(a):
Moja ulubiona to Das Alte Leid

Jezus Maria, wreszcie spotkałem kogoś, kto, jak ja, uznaje "Das Alte Leid" za jedno z najgenialniejszych dzieł zespołu :) Pozwól, że Ci poleję ;)

Drogo Ci to wyjdzie, bo równiez uwazam Das Alte Leid za swietny utwór... chyba najlepszy Rammsteina. A pozatym duzo moge wypic xD
sematary
Pussy

mężczyzna

#24331 | Dodano: 14.10.2009 15:28:24
Ja może troche przesadziłem z tym nieistnieniem Sehnsucht i Herzeleid bo po dwie piosenki z każdej płyty mi się podobały, ale to trochę mało w porównaniu do Mutter, Reise Reise i Rosenrot gdzie mi się wszystkie podobały poza Ein Lied z Rosenrot. :]
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#24334 | Dodano: 14.10.2009 15:48:08
KonradS napisał(a):
Drogo Ci to wyjdzie, bo równiez uwazam Das Alte Leid za swietny utwór... chyba najlepszy Rammsteina. A pozatym duzo moge wypic xD

To najszczęśliwszy dzień mojego życia - są już trzy dodatkowe osoby wielbiące "Das Alte Leid"! (plus jeszcze Michael, ale nie wiem, czy jego też wliczać, bo on lubi każdy utwór R+ ;).

Koszty są nieistotne - jutro się zapożyczam, kupuję 70 litrów i wpadam do każdego miłośnika "DAL" ;)
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#24340 | Dodano: 14.10.2009 16:05:56
To ja też uwielbiam tego utwora :>

Podać adres?
żyCIE
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#24345 | Dodano: 14.10.2009 16:11:29
rafaelek17 napisał(a):
Witam Czy ktoś się orientuje czy ta edycja deluxe w empiku pokaże się w piątek czy poniedziałek? Pochwalę się, że jeszcze nie słuchałem żadnej nowej piosenki i czekam na piątek. Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać ;)

Na stronie jest premiera 16.10, ale jak to będzie rzeczywiście, nie wiadomo, bo nie wysłali jej wcześniej do sklepów. A jeśli dotrze wcześniej, to wątpię, żeby ktoś miał jaja, żeby ją wcześniej sprzedawać, ale a nuż... :P
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#24346 | Dodano: 14.10.2009 16:15:23
wrONa napisał(a):

Podać adres?

Węszę w tym jakiś podstęp ;)
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#24348 | Dodano: 14.10.2009 16:24:59
Tomski napisał(a):
Ja nie 3, ale 30. Jakoś mi się wtedy bardzo zaczynają podobac piosenki.

Po 30 razach w najgorszym szajsie się znajdą jakieś dobre strony. 30 "próbnych" przesłuchań jednej piosenki to są mniej więcej trzy godziny życia. Jeśli mam poświęcić trzy godziny życia (razy 11 powiedzmy... czyli 33 godziny) na takie próby, to muszę za tym pierwszym razem wysłuchać w piosence jakikolwiek potencjał, inaczej nie ma szans. Szkoda życia, szkoda własnych możliwości poznawczych.

Oczywiście płyty nie dostałam jeszcze i tym bardziej nie słuchałam, mam teraz na głowie zupełnie inny bend, który mnie jak dotąd nie zawiódł, i który swoje najlepsze lata ma właśnie teraz, a nie dziesięć lat temu. Może za jakieś dwa tygodnie ochłonę na tyle, żeby się wypowiadać w tym temacie (albo w jakimś innym, który będzie akurat aktywny :P)

Edit: (dobra, obiecałam, że nikomu nie powiem, to nie powiem)
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#24349 | Dodano: 14.10.2009 16:36:14
dobra, wyspałem się, pojadłem... nie było mnie... a tutaj co...

Bonusy
teksty na forumie
i słychać dźwięk kieliszków

czy YT to jedyne źródło tych b-sideów?

(jeśli wiecie o co kaman to ->PM;)

może nie poleje jak Feyd wszystkim ale też lubię alte leid.... zwłaszcza ryk godowy - ICH WILL FUCKEEEEN!!!!! no i skromniej "Halo! halo!" ten song to czysta siła...
into dark and cold NORTH we march...
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#24351 | Dodano: 14.10.2009 16:45:13
Antonio napisał(a):
muszę za tym pierwszym razem wysłuchać w piosence jakikolwiek potencjał, inaczej nie ma szans

Mam dokładnie to samo. Nawet jak utwór mi się za pierwszym razem nie spodoba, to musi mieć cokolwiek, co by mnie choć troszkę zainteresowało, abym dał mu drugą szansę. W innym wypadku sayonara.

Wilder Wein napisał(a):
czy YT to jedyne źródło tych b-sideów?

Ja tego nie wiem i nie chcę wiedzieć ;) Wytrzymam z przesłuchaniem tych bonusów, aż dostanę album w swe łapy, tym bardziej, że po opisach wnoszę, że mam na co czekać (kawałek, który przypałętał się z "Herzeleid"? Na samą myśl mam wylew endorfin)
wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#24354 | Dodano: 14.10.2009 16:50:05
feyd napisał(a):
wrONa napisał(a):

Podać adres?

Węszę w tym jakiś podstęp ;)

Jak Ci mam udowodnić, że to najszczersza prawda? :D
żyCIE
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#24355 | Dodano: 14.10.2009 16:54:19
Donaukinder! OMG! best beast! OMG! dla mnie to coś... pięknego!? nie... bardziej coś po czym chce się przebić pięściami ścianę i z 17 piętra spaść na chodnik i przeżyć...prze twarda ballado-legenda.. tylko RAMMSTEIN! mógł coś takiego zrobić! thanks! *oddaje pokłon*
into dark and cold NORTH we march...
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#24358 | Dodano: 14.10.2009 17:29:30
Album z każdym przesłuchaniem coraz bardziej mi się podoba!
Zwracam honor "Ich tu dir weh"-naprawdę fajny kawałek
You Can't Escape Your Destiny
Castel
Pussy

mężczyzna

#24359 | Dodano: 14.10.2009 17:32:34
wyj**ana plyta i tyle ramstein z plyty na plyte wnosi cos nowego sa genialni
Nic Nie Trwa Wiecznie...

Cohonez
Administrator

mężczyzna

#24360 | Dodano: 14.10.2009 17:45:50
Czy ja piszę niezrozumiale?

Kontynuujemy tu:

http://www.feuerrader.pl/?skin=1&m=forum&f...

Castel - zaklnij jeszcze raz, to dostaniesz minusa.
Coś mądrego.

Strony: 1 2 3 4

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 11
Zalogowani: 2
Szukaj