news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 37

.:: Richard dla The Gauntlet ::.

Ostatni artykuł magazynu: The Gauntlet o Rammstein, przynosi nam dość szczery wywiad z Richardem. Z plotkarskich nowości dowiecie się min., że Richard wyszedł właśnie ze szpitala po operacji kolana oraz poznacie kobiety, z którymi oglądał swój nowy teledysk.

Ciekawostką jest z pewnością fakt, iż Richard przyznał, że tytułem albumu miał być na początku "Seid Bereit" – stąd domena o tej nazwie. Nie zdradził jednak, co się z owym utworem stało, lub, który kawałek jest jego przeróbką. Oprócz tego dowiecie się, że "Pussy" filmowane było podobnie jak "Mein Teil" – każdy muzyk w osobnym pokoju, tak, aby żaden członek zespołu nie znał scen pozostałych. Dla wielu, zapewne smutna wyda się informacja, iż Richard nie chce już nagrywać więcej z Rammstein. Zapraszamy do przeczytania całości!

Informacja: thegauntlet.com

.:: 10.10.2009 23:26:05 by vater ::.
Kamil1916
Feuerspritzer

mężczyzna

#23624 | Dodano: 10.10.2009 23:54:34
Right now I am not looking to get back into the studio again with Rammstein because that was just hell for me. It was too much. (...)
I want it to be a way to get excited. But going back into the studio with Rammstein, no way.
(...)
I am grateful for what we did but everything has an end.

Hmmm... :/
posrało go?
Kiku
Feuerspritzer

kobieta

#23626 | Dodano: 11.10.2009 00:49:55
No to mamy ostatnią płytę Rammstein do wydania.
Well, ciężko się dziwić, im sie nigdy łatwo nie żyło razem. Ale smutne to troche. :/
No pain, no gain
Zwitter
Feuerspritzer

mężczyzna

#23627 | Dodano: 11.10.2009 01:08:40
Jest jednym z założycieli Rammstein więc może być też pierwszym, przez którego Rammstein przestanie istnieć.

Ale i tak jest dupkiem :P
#23628 | Dodano: 11.10.2009 01:28:05
I oto nadszedł koniec opowieści,że Rysiu właśnie na Rammstein się zemści :P
Jes+eś +ym co jesz :X
Leon
Zerstörer

mężczyzna

#23629 | Dodano: 11.10.2009 01:40:35
Dzieło jego życa, co za buc. No cóż : ( Szkoda.
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

mężczyzna

#23631 | Dodano: 11.10.2009 01:44:21
Jaki tam koniec, Rysio nie mam jaj żeby zmienić producenta żelu do włosów, a co dopiero z zespołu odejść :)
Leon
Zerstörer

mężczyzna

#23632 | Dodano: 11.10.2009 01:49:57
Przy Mutter gadał podobnie, zawsze się skarży i narzeka :P Choć tutaj wszyscy narzekali jakie to było ciężkie tworzenie tego albumu...
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Kiku
Feuerspritzer

kobieta

#23633 | Dodano: 11.10.2009 02:19:33
Mi to ogólnie ten wywiad kojarzy się z tym co Paul powiedział w wywiadzie dla TERAZ ROCK, że album powstawał w napięciu i w kłótniach. Odnoszę wrażenie, że album powstał "ledwo ledwo", co nie znaczy, że będzie kiepski, bo MUTTER też ponoć powstał "ledwo ledwo" i był super.
No pain, no gain
Tomski
Feuerspritzer

mężczyzna

#23634 | Dodano: 11.10.2009 03:41:46
To oznacza kiepski album, kiepską trasę i koniec R+. Nie oszukujmy się.
Wo sind die Kinder?
Raddstein234
Feuerspritzer

mężczyzna

#23635 | Dodano: 11.10.2009 07:59:00
To nic jeszcze nie oznacza. Nie mam pojęcia jakim szyfrem wyczytujecie to wszystkie informacje o słabej płycie i trasie ze skrawków piosenek i wywiadów. Proponuję poprostu cierpliwie poczekać.
Michael
Feuerspritzer

mężczyzna

#23636 | Dodano: 11.10.2009 08:49:43
Ględzi rozemocjonowany, jak ochłonie to będzie się wypowiadał bardziej trzeźwo - tak do miesiąca po premierze płyty, jak pozna reakcje fanów, oceny recenzentów. Może "skusi się" znowu do nagrań jak fani zaczną się w końcu domagać nowej płyty? Sam powiedział, że "I don't think there will be a need for a new album in the next two years either.", więc znowu po 3-4 latach wydają nowy album? OK, ważna żeby w ogóle wydali jakiś, który zmiecie wszystkich.

Jakie to on piekło przechodził, jeju, jeju (zabrakło żelu - dop. Hans92). :-D

W końcu sam mówił o "Highway to Hell". xD

Jeżeli faktycznie już nie zagra w RAMMSTEIN i przez to RAMMSTEIN się rozleci (sami powiedzieli, że R+ gra tak długo jak długo wszyscy będą w nim chcieli grać), to tak, JEST DUPKIEM!

Mój jacht nazwę imieniem mojej żony.
Wiesel
Feuerspritzer

kobieta

#23637 | Dodano: 11.10.2009 08:50:24
Spokojnie spokojnie. Rychu któregoś dnia zauważy że nie ma na fajki i żel i wróci. ;)
JacAr
Feuerspritzer

mężczyzna

#23638 | Dodano: 11.10.2009 08:51:10
strasznie mi się podoba, kiedy ludzie na codzień wietrzący marketingowy spisek w każdym zachowaniu i każdej wypowiedzi, nagle biorą na serio jeden wywiad. wydaje mi się, że decyzja o zawieszeniu działalności, jeżeli zapadnie, to nie na łamach gazet, czy w świetle reflektorów. i nic nam do tego. nie myśmy ich zbierali, nie my pisaliśmy im partytury i słowa.
a te inwektywy w stylu "dupek", no to już naprawdę żałosne.
jest takie stare powiedzenie (młodzież może nie znać) "na płocie pussy pisało, polizałem i mi drzazga weszła".
ty kotka masz, a ja mam wacka
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#23639 | Dodano: 11.10.2009 09:19:42
News do drobnej korekty:
-Richard nie oglądał klipu do Pussy z córkami, tylko ze swoją dziewczyną i córką naraz
-nie tyle "nie chce", co póki co nie ma ochoty i nie widzi zapotrzebowania na następny album Rammstein przez następne 2 lata. Aczkolwiek argumentów za tym, że R+ zbliża się do schyłku swojego istnienia jest więcej w innych źródłach.
-czemu w newsie nie jest wspomniane o planie akustycznych koncertów?
Coś mądrego.
vater
Administrator

mężczyzna

#23640 | Dodano: 11.10.2009 09:31:11
Cohonez napisał(a):
News do drobnej korekty:
-Richard nie oglądał klipu do Pussy z córkami, tylko ze swoją dziewczyną i córką naraz
-nie tyle "nie chce", co póki co nie ma ochoty i nie widzi zapotrzebowania na następny album Rammstein przez następne 2 lata. Aczkolwiek argumentów za tym, że R+ zbliża się do schyłku swojego istnienia jest więcej w innych źródłach.
-czemu w newsie nie jest wspomniane o planie akustycznych koncertów?

- no poprawiłem z tymi kobietami jego:>
- dla mnie to jasne, że nie chce i równie jasne, że i tak coś nagra, bo jest chytry:P
- o planie akustycznych koncertów słucham od 1999 roku. Jak dotąd dali tylko i wyłącznie jeden taki i to głównie dla jaj. Tam w wywiadzie chodzi mu o to, że do stanów ciężko im zabrać cały sprzet koncertowy więc jego zdaniem powinny być w planie aksutyczne występy.

Tak naprawdę jednak wiemy, dlaczego w USA nie chcą grać. Dla 2 tys ludzi? Dla nich to nie kasa.
Raddstein234
Feuerspritzer

mężczyzna

#23645 | Dodano: 11.10.2009 11:35:45
W sumie, czytając to jak panowie wypowiadają się o czasie spędzonym w studio dochodzę do wniosku, że plotka o Tillu odchodzącym z zespołu wcale nie byłą wyssana z palca.

Mój scenariusz na przyszłość:
1.Wydanie płyty
2.Trasa koncertowa
3.Oficjalne zakończenie działaności/ odejście któregoś członka zespołu= zakończenie działaności
#23647 | Dodano: 11.10.2009 11:56:59
No tak, wszystko ma swój koniec. Myślę jednak, że kolejna płyta powstanie (o ile dobrze pamiętam, to w jakimś wywiadzie Schneider zaprzeczał, że LIFAD miałby być ostatnim albumem).
Z resztą "I don't think there will be a need for a new album in the next two years either."... Więc po przerwie pojawi się jeszcze chociaż jedna płyta a po niej trasa (być może pożegnalna).
Tomski
Feuerspritzer

mężczyzna

#23648 | Dodano: 11.10.2009 12:00:36
Tyle, że to nie było najlepsze posunięcie marketingowe z jego strony. Mi na przykład odeszła ochota na na koncert. Rozumiem szorstką przyjaźń muzyków, ale jeśli się nienawidzą, mają całkowicie inne wizje muzyczne i nie zgadzają się w podstawowych sprawach? Jeśli nie mają już pomysłów? Nie widzą sensu? JA już za Rammstein dziękuję - tych słabych kawałków, które wydusili na siłę mogę posłuchać od czasu do czasu na You Tubie (nawet nie chce mi się ściągać takiej słabej płyty). Bilet na R+ kupiłem, ale sprzedam - to bilet na koncert zespołu, który ma już dość koncertów i swojej muzyki. Im się zwyczajnie skończyły pomysły i to już w okolicach Rosenrot. Adios Rammstein.
Wo sind die Kinder?
mein_herz
Pussy

kobieta

#23651 | Dodano: 11.10.2009 12:22:17
Może nie będzie tak źle.. po jakimś czasie Ryśkowi wróci ochota do bycia w zespole ;] A teraz tylko tak gada bo jest zestresowany xD

Strony: 1 2 37

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 6
Zalogowani: 1
Szukaj