news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4 537

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#441 | Dodano: 29.06.2008 19:49:45
No tak, ale to się da zrobić tak, żeby zachęcić kogoś do obejrzenia filmu, nie psując mu przy tym zabawy. Gatunek ludzki praktykuje to już od dość dawna :D
pariser
Moherator

kobieta

#442 | Dodano: 29.06.2008 19:56:13
W takim razie muszę się kiedyś przyłączyć do ludzkości. Poza tym czasem aż korci, żeby opowiedzieć kawałek treści, szczególnie jak zewsząd są prośby, aby jej nie wyjawiać :P

No ale dopszzze, Ty wiesz lepiej. Nawet jakbym zaczęła teraz oglądać filmy od rana do wieczora nigdy nie będę miała Twojego przerobu :)
Mi scusi.

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#444 | Dodano: 29.06.2008 20:30:18
No nie wiem, ja miałam kilkuletni okres, w którym nie oglądałam filmów w ogóle. Skończyło się, jak w pracy dostałam możliwość dowolnego korzystania z katalogu filmowego :] No i akurat bardzo wtedy potrzebowałam jakiegoś zajęcia dla mózgu, który nie chciał się odczepić od pewnej sprawy. I tak mi jakoś zostało do tej pory.

... chyba robimy offtop :P

Dobra, to ze spraw bardziej forumowych napiszę tutaj to, co już pisałam w innym temacie, ale przeszło bez echa. Mianowicie uważam, że na forum muzycznym powinien jednok być wydzielony dział na tematy o muzyce generalnie - nie tylko o szwabskiej muzyce, bo choć obecny opis bardzo mi się podoba, to jednak wszystkie tematy o muzyce powinny sobie być w jednym dziale, tak uważam.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#449 | Dodano: 30.06.2008 00:20:23
Antonio napisał(a):
No nie wiem, ja miałam kilkuletni okres...

Jak zacząłem czytać, to już myślałem że coś z Tobą nie tak :P
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#456 | Dodano: 30.06.2008 01:39:36
No ja wiem Dyzió, ja wiem, to musiało zabrzmieć dziwnie, tak przez parę lat w ogóle nie oglądać filmów :P
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#527 | Dodano: 02.07.2008 10:44:40
Antonio napisał(a):
Dobra, to ze spraw bardziej forumowych napiszę tutaj to, co już pisałam w innym temacie, ale przeszło bez echa. Mianowicie uważam, że na forum muzycznym powinien jednok być wydzielony dział na tematy o muzyce generalnie - nie tylko o szwabskiej muzyce, bo choć obecny opis bardzo mi się podoba, to jednak wszystkie tematy o muzyce powinny sobie być w jednym dziale, tak uważam.

Cohonez popiera
Coś mądrego.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#592 | Dodano: 03.07.2008 02:31:52
Tęk ju.
To jak będzie, Administracjo..? :]
Ogar
Feueranfänger

mężczyzna

#604 | Dodano: 03.07.2008 10:45:08
ło jesu sicku, pisać posta pod postem czy nie, odwieczny problem na wszystkich forach :D A wystarczy skopiować swojego wcześniejszego posta a potem wcisnąć X i go usunąć, po czym napisać od nowa posta uprzednio wklejając wcześniejszą wypowiedz i już będzie widać nowy post :P Oczywiście niektórzy są leniwi i nie będzie im się chciało tak kombinować.

A wogóle to o co chodzi? o_O A wiem już, chciałem powiedzieć (napisać) że podoba mi sie jak Antonio pisze o powstaniu z trupa i o "trykanie trupa drutem lelektrycznym." Moje klimaty... ;)===KONIEC PRZEKAZU===

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#690 | Dodano: 04.07.2008 15:53:15
Ejsze, a co znaczy to coś pod moim nickiem?
:P

Poważnie. W słowniku czegoś takiego nie majo.

edit:
Spritzer (Ectaco-Poland)
n, rodz. m
1 bryzg
2 bryzgnięcie
3 chlust
4 kropelka
5 pryśnięcie
6 trysk

......??????????????? :]
maxłel
Moderator

mężczyzna

#692 | Dodano: 04.07.2008 16:24:26
Jesteś ogniobryzkiem. Tudzież ogniotryskiem ;)

Najpewniej jednak chodzi o:
Feuerspritze (Ectaco-Poland)
n, rodz. f
sikawka
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#696 | Dodano: 04.07.2008 16:38:14
Sikawka. Uhm.
I jak długo mam niom być, tą sikawką?
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#698 | Dodano: 04.07.2008 16:46:49
To się okaże :>

Przemianowałem dział.
So say we all.
pariser
Moherator

kobieta

#703 | Dodano: 04.07.2008 18:02:42
Sikawki są do pińcet :> Potem jest Sturmwalzer, od razu zaznaczam, że nie wiem co to znaczy, ale ładnie brzmi ;] Do tysiaka.
Mi scusi.

Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#704 | Dodano: 04.07.2008 18:11:37
To może wszystkie juz zdradźmy...
So say we all.
Erde
Feueranfänger

kobieta

#708 | Dodano: 04.07.2008 18:54:51
pariser napisał(a):
Sikawki są do pińcet :> Potem jest Sturmwalzer, od razu zaznaczam, że nie wiem co to znaczy, ale ładnie brzmi ;] Do tysiaka.

Sikawka? o_O ładnie nas podsumowujecie ;>

Sturm - to burza, zawierucha lub atak, szturm
A Walzer to po prostu Walc
Zatem co z tego wychodzi? burzliwy walc (bo nie walec :P)
Nie ufaj swemu sercu, łaknie twej krwi.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#711 | Dodano: 04.07.2008 19:21:40
Pińcet? Do pińcet mam być sikawą? A potem kurde walcem...? :]

Bajdełej, przypomniało mi się, jak się zapisałam na Fojera, i wtedy najwyższą rangą był Mistrz, którego otrzymywało się po stu postach.
I pamiętam, że jak się zapisałam, to tych Miszczów było ledwo kilku. Ja zostałam Miszczem po paru miesiącach. Sto kurna postów. Teraz mi to zajęło jakieś dwa tygodnie, a nie jestem tutaj jakimś wyjątkiem :P
pariser
Moherator

kobieta

#721 | Dodano: 04.07.2008 23:41:49
Później chyba podniesiono pułap, bo ja pamiętam miszcza od tysiąca postów i wtedy rzeczywiście było jedynie kilku najwybitniejszych.
Mi scusi.

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#722 | Dodano: 04.07.2008 23:48:21
A zaraz. Może i to było tysiąc. To by było trochę bardziej wiarygodne, niż to 100 :P

edit: mnie zawsze bawiło, jak wszyscy się strasznie irytowali, ile razy zaczynał się temat rang. Po prostu największy temat tabu starego Fojera :]

Taaa, to na pewno było 1000. Jedno zero więcej, czy mniej.. :P
maxłel
Moderator

mężczyzna

#729 | Dodano: 05.07.2008 00:30:43
Tamte stare rangi były najfajniejsze. No i były po polsku, a teraz co chwila każdy będzie się pytał co znaczy dana ranga. Chyba że zapodać by przyklejonym tematem wyjaśniającym co, jak i za ile postów. Ale to zabija całą ideę rang, oczekiwanie na to jaka to ranga jest następna i za ile tych postów ;>

Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#730 | Dodano: 05.07.2008 00:53:15
Dobrze pamiętam, że na starym forum był Panzermensch. I za cholerę mi to nie brzmi po polsku. No po prostu nie :>
So say we all.

Strony: 1 2 3 4 537

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 6
Zalogowani: 1
Szukaj