news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Jesteś z "pokolenia"...
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 436

Caron
Perverse

kobieta

Sponsor
#312 | Dodano: 26.06.2008 19:02:24
eve napisał(a):
Nie wymądrzaj się maxłelu, bo masz słabe argumenty.

Argumenty to sie wymienia. A kiedy jedna ze stron ogranicza sie do 'mnie się nie chce' i 'czy ja muszę' to nie jest wymiana argumentów :P. Także, to co napisał Max to nie żadne argumenty w dyskusji, ino wyłożenie kawy na ławę (z odautorskim komentarzem) :P
pariser
Moherator

kobieta

#314 | Dodano: 26.06.2008 19:06:58
Erde napisał(a):
Chciałam również życzyć nowej Administracji powodzenia, wytrwałości i wielu pomysłów na ożywienie tej strony ;) a przede wszystkim DOBREJ ZABAWY ;)

Ojej, ojej, a mogę odpowiedzieć? :D Danke Erde, złotych gór nikt nie obiecuje, ale "forumowanie" oby się ożywiło :)
Mi scusi.

Erde
Feueranfänger

kobieta

#318 | Dodano: 26.06.2008 19:41:43
Paryś, nawet jeśli ożywicie stronę i forum na kilka miesięcy - myślę, że jak pojawi się nowa płyta R+ to będzie o wiele łatwiej - to i tak wiele osiągniecie ;)
Najważniejsze abyście się przy tym dobrze bawili ;)
Nie ufaj swemu sercu, łaknie twej krwi.
eve
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#320 | Dodano: 26.06.2008 20:12:24
Caron napisał(a):
eve napisał(a):

Argumenty to sie wymienia. A kiedy jedna ze stron ogranicza sie do 'mnie się nie chce' i 'czy ja muszę' to nie jest wymiana argumentów :P. Także, to co napisał Max to nie żadne argumenty w dyskusji, ino wyłożenie kawy na ławę (z odautorskim komentarzem) :P

Następna mądra się znazła. :/
pariser
Moherator

kobieta

#326 | Dodano: 26.06.2008 21:16:01
Eve- a o co Ci chodzi? Bo chyba już nikt nic nie rozumie z Twojej pisaniny w tym temacie. Idź napij się kawy, zjedz jakieś smaczne ciacho i wróć pisać coś z sensem. Każdy następny post w stylu "o, następny/następna... mnie nie rozumie" będzie kasowany.
Tak - właśnie sobie pomoderowałam :P
Mi scusi.

eve
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#332 | Dodano: 26.06.2008 22:09:08
Zaczyna się :/ To ja Was nie rozumiem.

A o to mi chodzi, że NIKT nie był w stanie mi pomóc i odpowiedzieć jednym krótkim zdaniem bez zbędnych komentarzy, ale za to długie gadki jakim to ja jestem leniem i jak bez sensu pisze każdy jest w stanie szczelić. Każdego tak będziecie na tym "odmienionym" forum traktować?
pariser
Moherator

kobieta

#333 | Dodano: 26.06.2008 22:12:51
Przeczytaj jedynie ten temat od początku - ma tylko dwie strony, a są odpowiedzi na wszystkie pytania udzielone po kilka razy.

Odpowiadając na ostatnie pytanie - tak :P
Mi scusi.

eve
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#334 | Dodano: 26.06.2008 22:16:55
Tak, tylko, że ja nie wiedziałam w którym temacie mam szukać :] A forum ma już sporo tych stron. No, ale zachowujcie się jak chcecie - ja już o nic nie pytam. Za to jak ktoś chce się coś dowiedzieć ode mnie to ja chętnie odpowiem - nie stanowi to dla mnie aż takiego problemu jak dla niektórych :)
pariser
Moherator

kobieta

#335 | Dodano: 26.06.2008 22:21:41
No i cool - będziemy w kontakcie ]:->

Mi scusi.

seele
Feuerspritzer

kobieta

#381 | Dodano: 28.06.2008 09:34:27
Że za mało bawisz się zapałkami :P
maxłel
Moderator

mężczyzna

#398 | Dodano: 28.06.2008 22:08:57
eve napisał(a):

Nie wymądrzałem się tylko pokazałem jak niewielkiego nakładu sił użyłaś do poszukania odpowiedzi na swoje pytanie , w stosunku do żalu jaki wylałaś na mnie :P

eve napisał(a):
A o to mi chodzi, że NIKT nie był w stanie mi pomóc i odpowiedzieć jednym krótkim zdaniem

Ja już zacząłem pisać co ta ranga znaczy, ale jak zobaczyłem że kilka postów wyżej jest to wytłumaczone to sorry.
Teraz wyobraź sobie, że co kilka postów pada znowu to samo pytanie. I tak co chwila bo nikomu się nie chce spojrzeć wyżej - bo nie ma czasu.

Spoko, nie każdy musi mieć ale właśnie okoliczności które przedstawiłem w poprzednim poście pokazują, że w zasadzie to przyszłaś, tupnęłaś nogą i zażądałaś odpowiedzi na pytanie, nie czytając nawet tematu który miał jedną stronę.

Po to jest też opcja podziału forum żeby ułatwić poszukiwanie tematów/informacji. Ja mam włączony podział i mi to pomaga w odszukaniu właściwego tematu.

eve napisał(a):
Każdego tak będziecie na tym "odmienionym" forum traktować?

Jak będzie strzelał takie fochy w sumie za nic to oczywiście. Trochę więcej luzu rany, od początku masz obiekcje że na przykład ja zostałem moderatorem.

A sprawa taka prosta.
Zadałaś pytanie.
Ja odpisałem że odpowiedź znajduje się w tym temacie, tylko kilka postów wyżej a ty wyjechałaś z pretensjami, z którymi nie będę raz jeszcze polemizował bo już raz to zrobiłem.

Poza tym sorry, ale jak na dość stałego bywalca czatu to doprawdy trudno uwierzyć w to że nie masz czasu ;>

Regulamin z mojej strony trzeba by zmodyfikować o zniesienie cenzury, oczywiście wyłączając obrzucanie inwektywami innych użytkowników . Krótko mówiąc o wzbogacenie wypowiedzi o słownictwo o zabarwieniu silnie emocjonalnym ;>
No i sprawa pisania posta pod postem. Są tematy w których udziela się niewiele osób i czasem zostaje ostatni post osoby sprzed kilku dni-tygodni a ta sama osoba chce coś dopisać i musi prosić kogoś o *odblokowanie* tematu. A tak może spokojnie napisać. Wiadomo że takie pisanie posta pod postem, bo mi się nie chce edytować nie przejdzie ;>

edit:

Erde napisał(a):
Chciałam również życzyć nowej Administracji powodzenia, wytrwałości i wielu pomysłów na ożywienie tej strony ;) a przede wszystkim DOBREJ ZABAWY ;)

Dankeszyn, dankeszyn ;>
eve
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#404 | Dodano: 29.06.2008 09:37:12
maxłel napisał(a):
Trochę więcej luzu rany, od początku masz obiekcje że na przykład ja zostałem moderatorem.

Trochę więcej luzu kochany to by się Tobie przydało, bo zbyt poważnie zaczynasz traktować swą funkcję :D
eve
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#408 | Dodano: 29.06.2008 10:12:09
Jezuuuu....tamten temat już chyba skończony Lamparcie, więc po co go znów zaczynasz?
eve
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#412 | Dodano: 29.06.2008 10:32:35
Przeze mnie skończony dużo wcześniej,ale jak macie ochotę razem z maxłelem dalej się produkować to proszę bardzo.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#423 | Dodano: 29.06.2008 18:51:30
maxłel napisał(a):
No i sprawa pisania posta pod postem. Są tematy w których udziela się niewiele osób i czasem zostaje ostatni post osoby sprzed kilku dni-tygodni a ta sama osoba chce coś dopisać i musi prosić kogoś o *odblokowanie* tematu. A tak może spokojnie napisać. Wiadomo że takie pisanie posta pod postem, bo mi się nie chce edytować nie przejdzie ;>

Toż chyba tak właśnie było do tej pory, nie?

Wyentz, czy mógłby ktoś odblokować mi filmy? :D

Co do cenzury, to byłabym owszem za, gdyby ludzie umieli z tych słów korzystać. Bo z jednej strony czasami aż szkoda, że nie można od czasu do czasu rzucić sobie jakąś solidną kurwą. Ale z drugiej strony, jak komuś się zachce rzucać kurwami w każdym zdaniu, tylko dlatego, że wolno, to to będzie zdecydowanie niefajne. A tak właśnie to będzie wyglądać, tak myślę. Więc może lepiej, żeby był nakaz kropkowania na przykład. To nie jest takie głupie, bo każdy wie, co ma być w miejscu kropek, ale jednak człowiek się bardziej kontroluje, kiedy musi kropkować.
pariser
Moherator

kobieta

#424 | Dodano: 29.06.2008 18:55:59
Antonio, w Regulaminie stoi napisane:
5. Nie dopuszcza się pisania dwóch lub więcej postów z rzędu przez jednego użytkownika, chyba że od napisania ostatniego posta upłynęło 48 godzin i inny użytkownik nic w tym czasie nie napisał.

Także dawaj :>
Mi scusi.

Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#427 | Dodano: 29.06.2008 19:00:37
Wstydzę się :P

Tak szczerze mówiąc nie do końca bym chciała, żeby ten temat stał się tematem kilometrowych wypowiedzi Antońju pisanych w nicoźdź, bo się Antońju nie kce rejestrować na Filmwebie i innych forach tematycznych i w ogóle gdziekolwiek poza tym forum.

Więc chciałabym, żeby ktoś oprócz mnie też tam pisał, inaczej to co to za zabawa :P
pariser
Moherator

kobieta

#436 | Dodano: 29.06.2008 19:27:36
Ano, chyba że tak. Trzeba by jakiś czyn społeczny uruchomić i może jakieś zadanie domowe przygotować, aby tematy nie były blokowane. Zaczyna mi się podobać ten pomysł :P
Albo - obejrzymy wszyscy ten sam film i każdy napisze swoją recenzję, nie będzie przynajmniej problemów, że ktoś zdradził treść.
Mi scusi.

Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#437 | Dodano: 29.06.2008 19:35:12
Ej, ale recenzja nie polega na zdradzaniu treści filmu, helloooooł? :P
pariser
Moherator

kobieta

#438 | Dodano: 29.06.2008 19:37:07
Raczej chodziło mi o to, że czasem trzeba napisać coś związanego z treścią filmu, to miałam na myśli :P
Mi scusi.

Strony: 1 2 3 436

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 8
Zalogowani: 0
Szukaj