#19 | Dodano: 21.06.2008 22:45:45
Pozwalam sobie założyć ten temat, bo on zawsze powinien był być, a nigdy go nie było, i sprawy rzeczywiście forumowe tudzież przeróżne afery były roztrząsane w tematach technicznych, hajdparkowych i innych takich tam nie do końca adekwatnych.
I chciałabym powiedzieć, co następuje:
1. Na początku uznałam pomysł na wskrzeszenie forum za totalne nieporozumienie i trykanie trupa drutem lelektrycznym. Teraz jednak wcale już tak nie myślę, bo.. nie :] Myślę, że ten trup zasługuje na jeszcze jedną szansę. Taa.
2. Bardzo mi się podoba obecny podział forum, opisy (;]), rangi i w ogóle. Jak nie zrobimy tu śmietnika, to będzie w ogóle gicior. Wazelina dla Paryś, Sha.. ten no.. Shagwest (możemy się do Ciebie zwracać Szagi, sssonjeeee? :D), oraz wszystkich innych stojących za tym zmartwychwstaniem.
3. Zapomniałam, co miałam jeszcze tu napisać, w takim razie zacytuję siebie samą: "Jak nie zrobimy tu śmietnika..."
;]
Nie pytaj, komu grają Kokon.. grają go TOBIE.
#68 | Dodano: 23.06.2008 01:48:11
Dexter - "A Serial Killer with a heart... just pray it's not yours" :P
#100 | Dodano: 23.06.2008 17:07:26
Nie śpię, bo pilnuję grzędy
#112 | Dodano: 23.06.2008 18:19:51
Nie pytaj, komu grają Kokon.. grają go TOBIE.
#117 | Dodano: 23.06.2008 18:53:37
Coś mądrego.
#130 | Dodano: 23.06.2008 19:52:59
Jesteś początkującym :> Inne rangi na ten moment to administrator i moderator, reszta w swoim czasie, bo może jeszcze będą jakieś zmiany.
Kurde... nie lubię być początkujaca *foch*
I zgadzam się z Cohonez'em... feuer przed każdą rangą to trochę nie bardzo...
Dexter - "A Serial Killer with a heart... just pray it's not yours" :P
#181 | Dodano: 24.06.2008 10:35:07
#201 | Dodano: 24.06.2008 14:03:52
A skąd wiesz, że każda ranga ma przedrostek 'Feuer'? :>
Tell me about your dreams
We can make them memories
We can make them memories
#210 | Dodano: 24.06.2008 18:40:49
Pytanie do nowej adminacji: Planujecie zmienić regulamin, czy ta porażka nadal będzie obowiązywała?
Nowa moderacja odpowiada: tak, planujemy wprowadzić zmiany. No przynajmniej ja mam zamiar reszcie przedstawić niedługo kilka swoich pomysłów.
W internetach nikt nie wie, rze jesteś kotę.
#211 | Dodano: 24.06.2008 18:56:32
Mówienie do siebie też mam ci uniemożliwić?
Poza tym, patrz w jakim temacie piszesz.
So say we all.
#223 | Dodano: 24.06.2008 21:59:33
Uwielbiam jak się nudzisz przy kompie :>
#226 | Dodano: 24.06.2008 22:15:48
Co do regulaminu nazwanego porażką - mnie on nie przeraża nawet po przeczytaniu i na razie zostaje, bo wydaje mi się, że ludzie mają inne zajęcia niż grzebanie w tym tekście w poszukiwaniu... no właśnie czego?
#229 | Dodano: 24.06.2008 22:41:10
#249 | Dodano: 25.06.2008 12:50:43
#251 | Dodano: 25.06.2008 13:07:44
#252 | Dodano: 25.06.2008 13:15:15
I co to ja jestem jakaś wyrocznia, żeby wiedzieć, że to było akurat TU napisane? :|
#253 | Dodano: 25.06.2008 13:42:40
O jaaa...bardzo widoczne to info :/ Naprawdę. I rozwalają mnie wypowiedzi w stylu "jakbyś przeczytała to byś wiedziała". No sory, ale mam lepsze rzeczy do roboty, niż czytanie tego forum od deski do deski :|
A mnie rozwalają wypowiedzi w stylu że mam ciekawsze rzeczy do roboty niż czytanie tego forum od deski do deski, ale jednocześnie mam czas żeby na nim regularnie pisać.
Są trzy tematy dotyczące fanklubu/forum (Zmiana forum, Nie-techniczny temat na temat forum, Problemy techniczne) z średnią ilością 18 postów. Przeczytanie ich trzech nie powinno zająć więcej niż 10 minut.
Zresztą nawet jeżeli nie masz czasu, to swojego czasu została tu wprowadzona opcja Szukaj, która ma ułatwiać szukanie informacji dla osób które stoją na bakier z nadmiarem wolnego czasu.
I co to ja jestem jakaś wyrocznia, żeby wiedzieć, że to było akurat TU napisane? :|
I co to ja jestem jakąś wyrocznią, żeby wiedzieć, że gdzieś napisałaś, że nie wiesz co znaczy ta ranga ?
Patrz, a udało mi się.
#265 | Dodano: 25.06.2008 19:22:04
A co znaczy ta ranga pod moim avatarem? :> Jeśli jakiś "nowy" czy cuś to ja się łobrażam - chyba z 4 lata już tu siedzę :P
Ranga pod Twoim avatarem znaczy dosłownie "początkujący" + przedrostek Feuer (tak aby nawiązać do nazwy Fanklubu), a to w związku z wykasowaniem wszystkich kont. Po napisaniu 101 posta ranga się zmieni, ale nie napiszę na jaką, bo może będzie jakaś zmiana i wyjdzie, że napisałam nieprawdę ;) Czy teraz już jest wyjaśnione? :P
#305 | Dodano: 26.06.2008 18:36:50
"FeuerModerator" będzie wyglądało fajniej, niż "moderator" :D
A skąd wiesz, że każda ranga ma przedrostek 'Feuer'? :>
Tak se zacytowałam, żeby mieć to w kupie :P
A może cuś takiego: FeuerMod lub RaderMod ?
"Spory, nieporozumienia, minusy itp" założony przez Erde.
To chyba był dobry pomysł ;)
Pytanie do nowej adminacji: Planujecie zmienić regulamin, czy ta porażka nadal będzie obowiązywała?
Regulamin w wersji demo wyglądał bardzo skromnie, ale z czasem jak rozwijały się strony FR trzeba było go poszerzać, rozwijać, dodawać kolejne punkty... często wynikało to z sytuacji na forum.
Pewnie można w nim co nieco zmienić, inaczej ująć albo wykreślić - ale to już kwestia nowych Moderatorów. Regulamin ma im pomagać utrzymać stronę i forum w jako takim porzadku ;)
Chciałam również życzyć nowej Administracji powodzenia, wytrwałości i wielu pomysłów na ożywienie tej strony ;) a przede wszystkim DOBREJ ZABAWY ;)
Nie ufaj swemu sercu, łaknie twej krwi.