.:: Rammstein AFTER PARTY ::.
FEUERRRÄDER - Autoryzowany Polski Fanklub Rammstein ma zaszczyt zaprosić wszystkich fanów ostrych riffów i połamanej elektroniki na oficjalne AFTER PARTY po koncercie zespołu, które odbędzie się 27 listopada w katowickim klubie Cogitatur.
Zmasowany atak dźwięków z pogranicza metalu i muzyki elektronicznej zapewnią: Diesel (PanzerTeam) i Ryhu (BloodLust Team). W programie oprócz olbrzymiej dawki Rammstein miażdżyć będą m.in.: Marylin Manson, Nine Inch Nails, SOAD, Korn i Prodigy.
Chcesz odpocząć po koncercie? Tu Ci się to nie uda!
COGITATUR Klub Muzyczny - Katowice, ul. Gliwicka 9a
Oficjalny start - ok. 23:30 (impreza już od 20)
Wjazd: 10 zł. w tym duże piwo lub duży napój GRATIS.
Więcej informacji na www.panzernacht.prv.pl i www.feuerrader.pl

Ciuchy na koncert - ileśtam zł
Wjazd na afterparti - 10 zł
Impreza z BHD - bezcenne
Ciuchy na koncert - spodnie mam
Wjazd na afterparti - 10 zł
+ koszty przejazdu;>
Zapomniałabym...i jakieś 100 metrów od Spiżu ;>
Ale ochrona i specjalne opaski dla niepełnoletnich to przesada ;]
Do tego fama mówi, że nie wszystkie kasy są zarejestrowane, a zlewki z drinków i inne przekręty barmanów to norma. Tylko ostrzegam.
Przyjdę tak czy inaczej ;]
Mam pytanie, kto będzie rozkręcał impreze w Cogi skoro wszyscy będziemy wtedy na koncercie? :P
EVE, tipsy wyszły z mody...
Mam pytanie, kto będzie rozkręcał impreze w Cogi skoro wszyscy będziemy wtedy na koncercie? :P
JA.
:D
Wg mojej mapy to jest jakieś 195 km. Inne Spiże to tylko marne popłuczyny.
Wg mojej mapy to jest jakieś 195 km. Inne Spiże to tylko marne popłuczyny.
I masz racje, Katowicki Spiż to wylęgarnia technomułów, o piwie nie wspominając. Masz dobrą mape :D...
Impreza będzie trwała już od momentu otwarcia lokalu, a część oficjalna zaplanowana jest ok. 23.30 czyli jak tylko uda mi się tam dostać po koncercie.
Przy okazji też podziękowania należą się Cohonezowi za... hmmm... ogólny wkład w organizację :>
BARDZO ogólny - póki co cześć wszelaka iść winna w stronę Diesla:)
No nie, czyżbyś w końcu tam dotarł? :D
Jeśli chodzi o kluby to Spiż w Katowicach najlepszy, a że to mimo wszystko klub (techno, świnie bramkarze, płatny wstęp) to już inna sprawa.
Piwo mają fajne.