Strony: 1
.:: Wywiad ze Schneiderem i coś ponadto ::.
Uprzedzam już na wstępie, że autorem poniższego newsa jest Vater, także jak komuś przyjdzie do głowy samosąd, to byle jak najdalej ode mnie:) Ale do rzeczy:
Mekka wszystkich perkusistów - Drum Channel opublikował niedawano na swojej stronie wywiad z lokalnie rozpoznawanym Christopherm „Doom” Schneidrem. Pewnie nie było by w tym nic dziwnego, jako że perkusiści zazwyczaj potrafią mówić, ale tym razem... ha! tym razem przemówił bębniarz samego Rammstein! Wydarzenie to powinno dać nam do myślenia – nam niewiernym - że wszystkie zdjęcia członków zespołu pojawiające się skromnie przez ostatnie 3 lata, to niekoniecznie były fotomontaże. Oni rzeczywiście jeszcze istnieją! Na filmie Schneider wygląda na żywego i gada z sensem! Co prawda nie o albumie (cudów nie wymagajmy) ale o swoich pałeczkach – to już coś. Musicie to zobaczyć tutaj!
Na zakąskę informujemy że Rammstein pojawił się w całości na lansiarskiej gali Echo 2009. Nie łudźcie się że przyszli po nagrodę – oni nie są tacy. Nie byli nominowani, więc przyszli coś zjeść, wypić i poobściskiwać panie w średnim wieku. Na zdjątkach poniżej widzimy wszystkich siedmiu członków zespołu. Richard i jego ego jest wyraźnie widoczne:P.
Informacja: Vater
jakkolwiek fanatycy Cie zjedza - dobrze ze tu juz tacy sie nie ostali :P
Btw, to nie ego Ryszarda, tylko jego silikonowa dupa :P
edit
aha:
Till, Schneider, Paul - do fryzjera
Flake - do stylisty
Richard - do dietetyka
marsz.
:>
We can make them memories
dablju ti ef !?
(WTF!?)
xD
Ale o co chodzi??? Serioo? O.o
Tam to akurat wszyscy powinni się udać. No może oprócz Olliego, bo on jeszcze jakoś wygląda.
...o botoxie w czole tez pewnie nie wiesz? :>
Pierwsze słyszę. A skąd wiesz? Swoją drogą ten jego płaszcz to już ma parę ładnych lat http://galerie.neo-rammstein.com/divers/70.jpg Aż dziw, że go jeszcze mole nie zeżarły;)
Jeśli chodzi o dietetyka dla Rysia... Gdyby pozbył się tego żelastwa z dłoni od razu byłoby mu lżej :P Z kolei nawiązując do silikonowej dupy, to biorąc pod uwagę pewne aspekty jego życia, wydaje mi się, że nie tylko dupę ma silikonową, ale coś jeszcze mniej więcej na tej samej wysokości...
Przez to zdjęcie będę bała się zasnąć xD
*przerażenie*
Tam to akurat wszyscy powinni się udać. No może oprócz Olliego, bo on jeszcze jakoś wygląda.
Flake powinien troszku przytyc bo niedlugo zlamie sie w pol i kto nam wtedy bedzie gral na klawiszach ;DD
Kocham ten zespol...;**
A co do ich ubioru to to jest ich styl i mi sie podobaja w calosci..
...No z malym wyjatkiem Flake ;PP
...No z malym wyjatkiem Flake ;PP
E tam, Flake zawsze się, powiedzmy, wyróżniał xD
zdjęcie zrobione gdzieś na pobliskich familokach
Ci panowie w środku nie wyglądają na Till'a i Krzysia
zdjęcie zrobione gdzieś na pobliskich familokach
Ci panowie w środku nie wyglądają na Till'a i Krzysia
To u mnie na hucie!!!!
Oli - jaki gangsta....
Strony: 1