news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

.:: Nowy singiel - Verbot to "Fake" ::.

Jak podaje serwis The Gauntlet powolując się z kolei na Pilgrim Management - równolegle z ostatnimi "szlifami" nienazwanego jeszcze albumu, Rammstein pełną parą pracuje nad wydaniem pierwszego singla promującego nadchodzący longplay zespołu. Tytuł singla to "Verbot" (po polsku: "Zakaz"), a jego premiera ma mieć miejsce 8 maja bieżącego roku. Jak przystało na Rammstein - videoklip również powstanie. Część zdjęć do niego powstało w Sonomie, w stanie Kalifornia (jeden ze stanów w USA), natomiast reszta ma zostać dokręcona i zmontowana w Berlinie (miejscowość nieopodal Poznania). W miniaturce widzicie rzekomą okładkę singla, natomiast jej większą wersję znajdziecie klikając w artykuł u dołu newsa.

Biorąc pod uwagę fakt, iż serwis powołuje się na management Rammstein, możemy uznać powyższą informację za oficjalną. Czekamy na dalsze informacje.

EDIT: Jak się okazuje źródło naszego ostatniego newsa, a mianowicie serwis The Gauntlet prawdopodobnie został wprowadzony w błąd, żeby nie powiedzieć, że padł ofiarą mistyfikacji. Wiadomość e-mail, na którą serwis się powoływał została prawdopodobnie sprytnie "spreparowana". W chwili obecnej na stronie portalu znalazła się notatka o treści: "Autentyczność powyższego artykułu została poddana w wątpliwość. Po otrzymaniu potwierdzenia ze strony managementu Rammstein albo potwierdzimy, albo zdementujemy wiadomość o singlu". Pozostaje nam zatem ponownie cierpliwie czekać, w nadziei, że być może następnym razem obejdzie się bez takich fuszerek.

Informacja
The Gauntlet

.:: 20.02.2009 20:15:04 by Cohonez ::.
Vanilia
Panzermeister

kobieta

#11268 | Dodano: 20.02.2009 21:41:54
Tak szybko?
Zawiodłam się...
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
pariser
Moherator

kobieta

#11269 | Dodano: 20.02.2009 22:02:52
Mogli by se darować tę pseudorosyjską czcionkę, bo mnie to powoli zaczyna denerwować. Jak zwykle czekam na wydanie choćby tego singla, a nie kolejne potwierdzenia wydania singla i kręcenia teledysku :>
Mi scusi.

DJPreZes
Feuerspritzer

mężczyzna

#11272 | Dodano: 20.02.2009 22:15:43
A mnie nadal R+ "kreci" i cieszy mnie wielce to info. Oj bedzie ciezki rok dla portfela mojego :/ R+ wyda plyte, ze dwa single pewnie w kilku edycjach, do tego Behemoth byc moze DVD lub EPke pusci, a napewno album...do tego inne wydatki. Do pelni nieszczescia portfela prosze jeszcze o koncerty obu wymienionych grup [:
Caron
Perverse

kobieta

#11274 | Dodano: 20.02.2009 22:17:57
*jara sie * :D
naprawde! ^-^
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#11275 | Dodano: 20.02.2009 22:19:23
Ja mam nadzieję, że ta okladka to tylko taki szkic na brudno bo jak na mnie nijak ma się do tytulu. No, chyba ze wezmiemy takie powiazanie, ze zdjecie zadupia na okladce uznamy za tytulowy "Zakazany" teren:D A cyrylica to już w ogole przeginka - aczkolwiek tej Sonomie jest ponoc rzeka o nazwie Russian River, wiec moze o to tu chodzi:D:D:D

Swoją drogą, ciekawe czy Verboten to cos nowego, czy zaś coś starego odkopali.
Coś mądrego.
maxłel
Moderator

mężczyzna

#11279 | Dodano: 20.02.2009 22:35:12
Co do czcionki to mam tylko jeden komentarz - Ленинград !

Mein Teil jednak było zdecydowanie granicą, zarówno pod względem muzycznym, okładkowym i teledyskowym. Równia pochyła od tego czasu. Ja tam już nie oczekuje zasadniczo niczego nadzwyczajnego. Nagrywanie albumu ciągnie się i ciągnie i nie podejrzewam żeby coś dobrego z tego wyszło. Oczywiście łudzę się że może jednak, ale to pewnie będzie wyglądało jak oglądanie derbów Zagłębia Ruhry. W końcu wyrównali ale nuda panie nuda i styl marniutki.

8 maja, cóż - pożyjem uwidzim.
pariser
Moherator

kobieta

#11283 | Dodano: 20.02.2009 23:14:26
8 maja? W Rosji dzień zwycięstwa nad faszyzmem.
Mi scusi.

maxłel
Moderator

mężczyzna

#11284 | Dodano: 20.02.2009 23:15:33
Co za koincydencja!
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#11287 | Dodano: 20.02.2009 23:41:17
Mi się podoba okładka. Nie podoba mi się czcionka i jej kolor :P Ta cyrylica mnie bawi, przecież tu chodzi o to, że te bukwy się inaczej czyta :D Tak to wygląda niewyobrażalnie głupio :P
#11288 | Dodano: 20.02.2009 23:52:36
Mnie tam nie bardzo obchodzą fotka i czcionka na okładce. Ważne żeby muzyka była dobra
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#11302 | Dodano: 21.02.2009 02:25:59
A mnie obchodzi wszystko, okładka, teksty, teledyski, szoł - to wszystko jest częścią przekazu artystycznego, ograniczanie tego przekazu do samej tylko muzyki jest wielkim błędem IMO. Ofkors muzyka jest najważniejsza, ale gdyby chodziło o samą tylko muzykę, to wszyscy artyści już dawno ograniczyliby się do handlowania bezosobowymi empetrójkami :>
maxłel
Moderator

mężczyzna

#11303 | Dodano: 21.02.2009 02:31:54
Antonio napisał(a):
Mi się podoba okładka.

Rany, to że przypomina okolice Dworca Zachodniego to nie znaczy że od razu to fajne :>

ariel19_89 napisał(a):
Mnie tam nie bardzo obchodzą fotka i czcionka na okładce. Ważne żeby muzyka była dobra

A my mamy w dupie muzykę i chcemy fajnych okładek in de skaj.

Antonio napisał(a):
A mnie obchodzi wszystko, okładka, teksty, teledyski, szoł - to wszystko jest częścią przekazu artystycznego, ograniczanie tego przekazu do samej tylko muzyki jest wielkim błędem IMO.

Rzadko mi się to zdarza, ale wyręczyłaś mnie niemalże idealnie. Zabrakło oczywiście jakiejś anegdoty o Kulcie i eSPe rekords ;D
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#11309 | Dodano: 21.02.2009 02:51:06
maxłel napisał(a):
Rany, to że przypomina okolice Dworca Zachodniego to nie znaczy że od razu to fajne :>

właśnie że ZNACZY :D

maxłel napisał(a):
Rzadko mi się to zdarza, ale wyręczyłaś mnie niemalże idealnie. Zabrakło oczywiście jakiejś anegdoty o Kulcie i eSPe rekords ;D

Jeszcze tego brakowało, żebym za Ciebie pisała anegdoty o Kulcie i tym czymś, co to nawet nie do końca wiem, co to jest :P
Neo85
Feuerspritzer

mężczyzna

#11315 | Dodano: 21.02.2009 09:17:02
...
lady_aiko
Pussy

kobieta

#11316 | Dodano: 21.02.2009 10:34:51
Uff.. weekend wolny nareszcie. Przychodzę, patrzę co tu dziadki skleciły na nowy album, a tu mi jakaś amatorszczyzna:|
Ja jestem bardzo tolerancyjna, ale okładka zrobiona na kolanie to już przesada - jeżeli wydadzą coś takiego, potraktuje to jako zwykłe olewanie fanów.
Co jak co ale Rammstein zawsze przykładali się do strony graficznej.. no co prawda nie oni, tylko zatrudniani spece - ale jednak. Jedna z najpiękniejszych okładek, czyli okładka do "Keine Lust" nie może zakończyć dobrej passy. Co prawda zdarzały im się już kiczowe oprawki, jak chociażby cała sesja Sehnsuchtowa, ale to to pobije wszystko.

aha.. ja uważam że akurat okładka do "Mein Teil" była bardzo dojrzała.

Tak w ogóle, to powinni dać coś do posłuchania - wtedy byśmy o okładce nie mówili:P
pariser
Moherator

kobieta

#11318 | Dodano: 21.02.2009 10:46:31
Ja żadnego newslettera nie dostałam, więc ta okładka się nie liczy :P
Poza tym skoro to jest skucha to inspiracja była chyba wzięta z "Lichtspielhaus", bo takie miałam skojarzenie jak to ujrzałam.
Mi scusi.

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#11325 | Dodano: 21.02.2009 13:58:12
Hyhy, wyczułam tego fejka :P

Jeśli chodzi o grafę, to moją ulubioną jest grafa z Sercelajda, choć poprawna BYNAJMNIEJ nie jest.. szczerze mówiąc do tej pory nie wiem, czy nie mam pirata, bo ten chamski turkus czcionki z logo jest wybitnie amatorski :P Ale pomysł podoba mi się przeogromnie i uważam, że był najlepszy, jeśli chodzi o ramsztajnowe okładki.
Vanilia
Panzermeister

kobieta

#11351 | Dodano: 21.02.2009 17:30:51
Dlatego^^ "Herzeleid" to ich jedyna oryginalna płyta jaką mam xD.
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
#11362 | Dodano: 21.02.2009 18:05:34
Fajnie, że będzie coś nowego. Czekam...

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła