Strony: 1 2
.:: Ryszard uprzejmie donosi ::.
W dzisiejszym newsie pozwolimy sobie na bezpośrednie przetłumaczenie słów, jakimi zwraca się do nas Richard Zven Kruspe na oficjalnej stronie Emigrate:
"Pierwszy i najważniejszy etap nagrywania nowego materiału Rammstein został zakończony. Siedem tygodni nagrywania perkusji, gitar i większości wokali pozostawiły mnie z poczuciem dumy po moim powrocie do Nowego Jorku. Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i wspaniałego Nowego Roku. Weźcie sobie trochę wolnego i wykorzystajcie ten czas mądrze. Dziękuję wszystkim za ogromne wsparcie.
Richard K.Z."
Rammstein w komplecie nagrywali równolegle praktycznie wszystkie partie instrumentalne oraz, jak dowiadujemy się teraz, część wokali w San Francisco. Czy po przerwie świąteczno-noworocznej powrócą do Stanów, czy też nagrywanie głosu Tilla zakończą w innym miejscu, np. w Szwecji? Na razie nie mamy oficjalnego potwierdzenia, aczkolwiek gdy tylko coś się pojawi nie omieszkamy zameldować:)
Informacja: www.emigrate.eu
Mimo wszystko spoko. Jak już wyjdzie ta nowa płytka, to może znów R+ zaczną słuchać xP
No i WRESZCIE jakaś KONKRETNA informacja, że cos juz tam nagrali i skończyli xD Może jednak ta płyta nie wyjdzie tak strasznie późno... :D
Der erste Teil der Aufnahmen wurde am 21.12.2008 nach 7 Wochen intensiver Arbeit beendet . Schlagzeug , Gitarren , Bass , sowie der Großteil der Gesangsspuren sind nun aufgenommen . Musiker und Produzenten haben sich in die Ferien verabschiedet . Bis zum nächsten Abschnitt wünschen wir allen Beteiligten sowie allen Rammstein Fans da draußen , ein frohes Fest , sowie einen lang anhaltenden und ausgelassenen Rutsch ins neue Jahr ."
Na stronie rammstein.de też jest podobna notka i zrezygnowali z blogu -.-
Kochanie, konkret to jest cały kawałek zamieszczony w necie, a nie łamany angielski Richarda:D
Swoją drogą, może jeszcze przed końcem roku będzie jakiś news odnośnie singla, ale nie wiem czy zdobędę dowody na jego poparcie:)
1. Data koncertu w Polsce itp:>
2. Jak wysłucham nowej płyty:>
Kochanie, konkret to jest cały kawałek zamieszczony w necie, a nie łamany angielski Richarda:D
Swoją drogą, może jeszcze przed końcem roku będzie jakiś news odnośnie singla, ale nie wiem czy zdobędę dowody na jego poparcie:)
Hmm mówisz o tym 40s kawałku na youtube?
Hmm jeśli to fake to świetnie zrobiony:D mnie się podoba i to bardzo ktoś ma talenta:D
A tym newsem odnośnie singla mnie zaintrygowałeś...More details please:]
Po pierwsze: żadne kurna kochanie :P
A po drugie: Taka informacja staje się chyba czymś konkretnym na tle 11 sekund filmiku z Flake...
Hmm mówisz o tym 40s kawałku na youtube?
Hmm jeśli to fake to świetnie zrobiony:D mnie się podoba i to bardzo ktoś ma talenta:D
A tym newsem odnośnie singla mnie zaintrygowałeś...More details please:]
Ponoć w niemieckiej prasie muzycznej pojawiły się wzmianki o przybliżonej dacie singla, ale muszę mieć skany z artykułów lub coś równie mocnego, żeby napisać o tym szerszej publice.
http://www.iloveradio.de/rammstein-till-lindemann-...
http://photo.wenn.com/index.php?ref=bfw%20fashion%...
Z innej beczki - Neo, może zaloz temat o aktualnych zdjeciach R+ - nie chce mi sie newsa robic, bo i tak nie ma o czym.
Linki dałem tak dla "rozrywki" do obejrzenia jak Ktoś chce. Przynajmniej widać jak oni ciężko pracują nad materiałem. Coś mi się ta jesień 09 nie widzi :/
A to fotka zrobiona w styczniu w Kaliforni przez Thomasa Lang.
Z tego wynika, że być może Panowie pojawili się w USA po świętach, albo Schneider w ogóle nie pojechał na święta do Niemiec.
Strony: 1 2