Strony: 1
.:: Rammstein na koncercie Nine Inch Nails ::.
Dnia 12 grudnia bieżącego roku w Sacramento w stanie California (to jest w USA) odbył się koncert kultowej formacji Nine Inch Nails będący częścią ich tournee o nazwie "Lights in the Sky". I nie byłoby w tym nic dziwnego, wszak każdy zespół ma prawo do tournee, gdyby nie fakt, iż pośród tłumnie zgromadzonych fanów, sześciu jest obiektem naszego zainteresowania.
Mowa tu oczywiście o Rammstein, którzy to, jeśli wierzyć naocznym świadkom, w komplecie - i z wejściówkami VIPowskimi - pojawili się na koncercie Trenta Reznora i jego kompanów. Póki co, mamy tylko jedno zdjęcie, przedstawiające Tilla z fanką i fanem, bądź też dwoma fankami - kliknijcie tutaj, ażeby zobaczyć rzeczone zdjęcie i odgadnąć płeć osoby po lewej:D
Nie jest to pierwsza tego typu wiadomość, jeśli chodzi o koncerty, na których bywa Rammstein. Poszczególni członkowie zespołu widziani byli przez ostatnie parę lat na koncertach różnych wykonawców, np. Knorkator, czy Marilyn Manson. Co ciekawe, Nine Inch Nails, podobnie jak np. Knorkator to jeden z "przyjaciół" Rammstein na ich oficjalnym MySpace.
Podziękowania: Neo85
Ładne uczesanie się: 7 minut
Sztuczny uśmiech: 30 sekund
= 5-10 lat mniej
Szkoda, że Till niczego nie wykorzystał xD
bożesz....
Till wygląda jak Till, ja się już przyzwyczaiłam.
W sumie jak zespół nic nie robi (poza zamydlaniem oczu filmami 11 sekundowymi) to i niech se koncert poogląda kolegi w tym samym wieku, a płodnym jakby bardziej. VIP-owskie wejściówki pfuj :>
Iron Maiden
Judas Priest
Whitesnake
Starczy czy jeszcze kilka zespołów powymieniać, gdzie wokaliści w sile wieku mają nadal zaje*isty głos ?
Oficjalny post Richarda umieszczony na stronie emigrate.ue zatytułowany "7 weeks"
http://www.youtube.com/watch?v=FL1NrzWlxdk&fmt=18
a tu ładny fake ;)
Co do Tilla starośc nie radość, młodość nie wiczność . ;p
Ale i tak jest the best (;
Jedyne 50 lat obchodził akurat podczas koncertu w Polsce w tym roku ;].
Ja czasem golę i co? ;>
Strony: 1