.:: Flake podczas pracy ::.
Dziś, jak sam tytuł wskazuje, mamy dla Was mały news odnośnie Flake i jego pracy w studio. Jak być może niektórzy z Was zauważyli, na oficjalnej stronie zespołu pojawiła się zakładka „Blog” i jako pierwszy wpis możemy zobaczyć krótki materiał video zatytułowany „A może tak z efektem?” przedstawiający Christiana w czasie gry na klawiszach. Przy okazji widać, czemu praca w studio tak długo trwa :D. Nowość na stronie oficjalnej może sugerować, iż wkrótce zostaniemy uraczeni kolejnymi klipami video, dokumentującymi postęp chłopców w studiu – widocznie Rammstein chce tym razem pokazać fanom chociaż ułamek swojej pracy „na bieżąco”. Być może wkrótce zobaczymy jak z nowym materiałem mierzą się Richard, Paul i Oliver. Jako, że studio, w którym przebywa zespół nie prowadzi nagrań wokali, na ewentualne popisy Tilla chyba trzeba będzie jeszcze poczekać, aczkolwiek sam Till jest obecny w San Francisco, razem z resztą Rammstein. Zespół pozostanie w San Francisco najprawdopodobniej do końca lutego – wtedy powinny zakończyć się prace związane z nagrywaniem wszystkich instrumentów oraz efektów na wszystkie pożądane przez chłopaków sposoby. Natomiast w marcu nagrane mają zostać partie wokalne. Najprawdopodobniej w Szwecji.
Informacja
www.rammstein.de
Może masz coś z flashem?
U mnie śmiga.
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
A może by tak jakiś z gitarzystami??? :>
Może masz coś z flashem?
U mnie śmiga.
ładzia...racja Cohonez coś mi 'brakowało' rozumu lub kodeka :D
Bo niemiecki ogarniam minimalnie i nie podołałam... :>
Z góry dziękuję.
Fajnie, że notka od Richarda ma datę 19 listopada. A co to tych "równoległych etapów" - nie rozumiem co tam piszą.
A co do wokali - ma marzec mają zarezerwowane studio w Sztokholmie.
Damy radę!
Tyle rozumiem (a przynajmniej tak mi sie zdaje;)
Damy radę!
Tyle rozumiem (a przynajmniej tak mi sie zdaje;)
Rych opisuje Henson studio - tam Charlie Chaplin nagrywał "Dyktatora" (?) i tam kręcony był Muppet Show:D
:) Coś mniej więcej w tym stylu?