news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3

.:: Flake podczas pracy ::.

Dziś, jak sam tytuł wskazuje, mamy dla Was mały news odnośnie Flake i jego pracy w studio. Jak być może niektórzy z Was zauważyli, na oficjalnej stronie zespołu pojawiła się zakładka „Blog” i jako pierwszy wpis możemy zobaczyć krótki materiał video zatytułowany „A może tak z efektem?” przedstawiający Christiana w czasie gry na klawiszach. Przy okazji widać, czemu praca w studio tak długo trwa :D. Nowość na stronie oficjalnej może sugerować, iż wkrótce zostaniemy uraczeni kolejnymi klipami video, dokumentującymi postęp chłopców w studiu – widocznie Rammstein chce tym razem pokazać fanom chociaż ułamek swojej pracy „na bieżąco”. Być może wkrótce zobaczymy jak z nowym materiałem mierzą się Richard, Paul i Oliver. Jako, że studio, w którym przebywa zespół nie prowadzi nagrań wokali, na ewentualne popisy Tilla chyba trzeba będzie jeszcze poczekać, aczkolwiek sam Till jest obecny w San Francisco, razem z resztą Rammstein. Zespół pozostanie w San Francisco najprawdopodobniej do końca lutego – wtedy powinny zakończyć się prace związane z nagrywaniem wszystkich instrumentów oraz efektów na wszystkie pożądane przez chłopaków sposoby. Natomiast w marcu nagrane mają zostać partie wokalne. Najprawdopodobniej w Szwecji.

Informacja
www.rammstein.de

.:: 28.11.2008 11:12:19 by Cohonez ::.
Sabrosa
Feueranfänger

kobieta

#8415 | Dodano: 28.11.2008 11:29:55
Ten 'materiał' na pewno tam jest? U mnie tylko napis widnieje :(
Proszę pana ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę.
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#8420 | Dodano: 28.11.2008 11:53:14
sabrosa napisał(a):

Może masz coś z flashem?
U mnie śmiga.
Coś mądrego.
FL4K3
Pussy

mężczyzna

#8423 | Dodano: 28.11.2008 13:26:23
Czy na nowej płycie będzie "Engel 2" ? ;-) Poza tym widać, że chłopaki podczas nagrywania nowej płyty muszą się nieźle bawić >.> Stół z piłkarzykami <.<
eve
Perverse

mężczyzna

#8427 | Dodano: 28.11.2008 14:46:29
Całe 11 sekund filmu - no bosko :D
Vanilia
Panzermeister

kobieta

#8429 | Dodano: 28.11.2008 17:15:46
Łuuu... Idą z duchem czasu :>.
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
pariser
Moherator

kobieta

#8430 | Dodano: 28.11.2008 17:16:31
eve napisał(a):
Całe 11 sekund filmu

Też jestem pod wrażeniem :]
Mi scusi.

Mutter
Pussy

kobieta

#8432 | Dodano: 28.11.2008 17:34:14
Lepsze coś niż nic:) ...Chociaż mogli się bardziej postarać.
needle3
Feueranfänger

mężczyzna

#8436 | Dodano: 28.11.2008 21:57:12
Niestety ten filmik nie wyciągnął mnie z załamania po informacji o półrocznej obsuwie.
Wiesel
Feuerspritzer

kobieta

#8440 | Dodano: 28.11.2008 22:42:46
Mam nadzieję, że będą następne... :]
A może by tak jakiś z gitarzystami??? :>
Sabrosa
Feueranfänger

kobieta

#8453 | Dodano: 29.11.2008 11:21:48
Cohonez napisał(a):
sabrosa napisał(a):

Może masz coś z flashem?
U mnie śmiga.

ładzia...racja Cohonez coś mi 'brakowało' rozumu lub kodeka :D
Proszę pana ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę.
Wiesel
Feuerspritzer

kobieta

#8572 | Dodano: 01.12.2008 20:45:14
Czy ktoś byłby tak miły i przetłumaczyłby te nowe teksty spod zakładki "blog" na rammstein.de???
Bo niemiecki ogarniam minimalnie i nie podołałam... :>
Z góry dziękuję.
Mariner
Feueranfänger

mężczyzna

#8604 | Dodano: 02.12.2008 14:22:00
to piszą coś o tym ze są w studio na Stacje w każdej nagrywa się coś innego.np gitary i uwzględniony jest też wokal.
Wiesel
Feuerspritzer

kobieta

#8610 | Dodano: 02.12.2008 17:35:44
No dobra, tyle to wiem... ale tak dokładnie...? :>
Raddstein234
Feuerspritzer

mężczyzna

#8614 | Dodano: 02.12.2008 20:13:53
pojawiła się też notka od Richarda:D
eve
Perverse

mężczyzna

#8616 | Dodano: 02.12.2008 20:38:03
Chciałam sobie poczytać ten blog, a tu klops - na rammstein.com też jest po niemiecku O.o
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#8617 | Dodano: 02.12.2008 20:51:24
eve napisał(a):
Chciałam sobie poczytać ten blog, a tu klops - na rammstein.com też jest po niemiecku O.o

Fajnie, że notka od Richarda ma datę 19 listopada. A co to tych "równoległych etapów" - nie rozumiem co tam piszą.

A co do wokali - ma marzec mają zarezerwowane studio w Sztokholmie.
Coś mądrego.
Mutter
Pussy

kobieta

#8663 | Dodano: 03.12.2008 17:37:10
los angeles – miasto grzechu i desperacji. Moje serce bije 2x szybciej. Pachnie złością i sexem. Jestem właśnie w henson studio, das wiederum einst charlie chaplin gehörte – dyktator, muppetshow i rammstein.
Damy radę!

Tyle rozumiem (a przynajmniej tak mi sie zdaje;)
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#8664 | Dodano: 03.12.2008 18:05:24
Mutter napisał(a):
los angeles – miasto grzechu i desperacji. Moje serce bije 2x szybciej. Pachnie złością i sexem. Jestem właśnie w henson studio, das wiederum einst charlie chaplin gehörte – dyktator, muppetshow i rammstein.
Damy radę!

Tyle rozumiem (a przynajmniej tak mi sie zdaje;)

Rych opisuje Henson studio - tam Charlie Chaplin nagrywał "Dyktatora" (?) i tam kręcony był Muppet Show:D
Coś mądrego.
Mutter
Pussy

kobieta

#8665 | Dodano: 03.12.2008 18:08:32
Czas spędzony w H Studio w LA był podniecający i intensywny. Wynajęcie klasycznego studia było inspirujące. Czuje się tam historię dawnych czasów AM (nie wiem co to). W studiu B, gdzie nagrywał Schneider jest na ścianie jakis wielki naturalnie wytworzony kryształ. Jest tam i musi zostać. Studio jest "robione w drewnie"...bla bla. Podłoga i ściany są z kamienia i betonu co jakos tam wpływa na brzmienie bębnów. Dzięki super bębnom SONOR, Cymbals z Menil i naszemu doświadczonemu producentowi J.H. wszyscy R+Fani mogą cieszyć się mocnym brzmieniem perkusji..no i oczywiście Schneider dał z siebie wszystko.

:) Coś mniej więcej w tym stylu?

Strony: 1 2 3

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 6
Zalogowani: 0
Szukaj