Strony: 1 2
.:: Nowy album dużo później ::.
Jak zapewne niektórzy z Was już czytali na pewnym rodzimym portalu internetowym, pojawiła się oficjalna informacja odnośnie premiery nowego materiału. I na tym koniec dobrych wieści, gdyż - jak podaje oficjalny newsletter Rammstein, w oparciu o którego stworzony został news - nie ma szans na premierę albumu przed jesienią 2009 roku. Chłopcy tłumaczą to ilością pracy, którą muszą jeszcze włożyć w materiał. Pierwszy nowy singiel ma ujrzeć światło dzienne jeszcze wiosną przyszłego roku, za to na scenę zespół ma wyjść z końcem 2009 roku, wtedy to bowiem planowane jest tournee, które ma "sięgać głęboko w 2010 rok".
Skąd taka nagła deklaracja? Nie wiadomo, po raz kolejny pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość.
Podziękowanie
Damian K
Aha i jeszcze jedno - w GEMA niby nic się nie pojawiło, aczkolwiek R+ dostali nowe "kody wykonawców" i ponoć przygotowane jest 19 "slotów/miejsc" na informacje o nowych piosenkach - w domyśle - w GEMA może pojawić się 19 nowych tytułów.
Ale to są tylko moje pierdy.
Najpierw był Schneider z Hellnerem,potem mieli przylecieć Paul z Richardem,a dalej to nie wiem.Aczkolwiek może tak być.Muszą się liczyć z jego zdaniem,bo po części Till to Rammstein...Nie sądzę jednak,żeby doszło do takiej sytuacji.Chyba po RR potrafią się już dogadać z Tillem.Przyczyna może być każda,ale to już wiedzą tylko Rammstein i może Universal.My się tego nie dowiemy.Przynajmniej przez kilka miesięcy...
To już nie chodzi o onet.Ja to info dostałem od administracji R+ Community(i R+ newslatter)
To już nie chodzi o onet.Ja to info dostałem od administracji R+ Community(i R+ newslatter)
Widocznie dziennikarze z Onetu też są w Rammstein Community:D
No ba:D zatytułowali newsa "Najsłynniejszy niemiecki zespół powraca":D i jak się dzieci Neostrady oburzyły:D
P.s Racja Cohonez Till jest w studio.W końcu woła z butki telefonicznej Meeehr! :P
Chyba,że woła z playbacku :P
No ba:D zatytułowali newsa "Najsłynniejszy niemiecki zespół powraca":D i jak się dzieci Neostrady oburzyły:D
Nie wiem jak Wy ale ja ten portal omijam szerokim łukiem, właśnie ze względu na nagłówki i komentarze. Nawet wzbraniałem się użyć jego nazwy w newsie:D
A ja już taaaaaak bardzo chcę żeby wydali nowy album,a oni ciągle go przekładają na późniejszy termin. ;(
"(...)w sumie się nie dziwię, nawet założyć można było, że jak wyjdzie album to w drugiej połowie roku. Bo przecież jest logiczne, że jak się wchodzi do studia to na co najmniej 3 miesiące - potem trzeba puścić płyty do tłoczenia - to znów dodatkowy miesiąc. Dalej chyba trzeba dosyć długo czekać na weryfikację kontroli.(...) Nie wiem w ogóle co ludzie sobie wyobrażali - że jak zespół wejdzie do studia 9 listopada, to album będzie na styczeń? Przecież na jeden instrument potrzeba paru tygodni - nagrywanie na dziesiątki sposobów, przesterowywanie go, próby efektów(...). A co do wokali to myślę, że nagrają je na wiosnę w zupełnie innym studio - to w którym są teraz w ogóle nie prowadzi nagrań wokali."
Tyle moja teoria odnośnie Tilla:D
EDIT:
Przed chwilą dowiedziałem się, że R+ zarezerwował sobie studio w Stanach do końca lutego 2009, a w marcu w Szwecji nagrywane będą wokale - tam bowiem zarezerwowane jest inne studio. Till jest obecny w USA, aczkolwiek to co słyszymy w "Meeehr" to jakiś sampel z prób "domowych". No proszę - i jest exclusive dla FR i żaden Onet o tym nie wie:P
Buhahaha :D
Strony: 1 2