news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

Cohonez
Administrator

mężczyzna

#7112 | Dodano: 23.10.2008 14:19:13
Neo - też to dziś wyczytałem odnośnie San Francisco - widocznie marzenie Rycha stało się ciałem. Poza tym tłumaczyłoby to, czemu cały czas nic nie słychać i czemu w GEMA nic nie ma (ale rym:P). Poza tym - ten dziennikarz Radia Goethe - Arndt Peltner - mieszka i pracuje w San Francisco co tłumaczy skąd ma takie a nie inne info:)
Coś mądrego.
Neo85
Feuerspritzer

mężczyzna

#7113 | Dodano: 23.10.2008 14:35:01
Tak,ale najlepsze jest to,że ten dziennikarz mieszka w SF i niby pisze,że produkcja jest zakończona,a Heine mówi,że leci do SF bo R+ tam teraz aktualnie produkuje album:F czeski film
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#7115 | Dodano: 23.10.2008 14:53:50
Jak na mnie należy dać wiarę Arndtowi - jest dziennikarzem i to na miejscu, więc informacje ma pewnie bardziej sprawdzone. A Olaf zapewne jakoś zakumplował się z R przy okazji sesji zdjęciowej. Sam zresztą przyznał, że on tam z R+ nic nie będzie zawodowego czynił. A takie pojęcia jak "finalne miksy, wybór singla i okładki" można też podciągnąć pod sformułowanie "produkcja albumu":)

W każdym razie - nowa lokalizacja miejsca nagrań została potwierdzona.
Coś mądrego.
Neo85
Feuerspritzer

mężczyzna

#7116 | Dodano: 23.10.2008 15:29:05
No tak :) miksy,covery,single etc. to też produkcja albumu :) hmm, więc jednak wybrali to usa...Choćby nie było w Berlinie studia :P
No nic trzeba czekać na coś oficjalnego.Oby im ten American Dream wyszedł na dobre...
Dhanter
Feueranfänger

mężczyzna

#7682 | Dodano: 04.11.2008 16:00:14
November 4, 2008
FULL STEAM AHEAD!

Now that the band has finished pre-production in Berlin for its new album, Operation "Album 6" is going forward full steam ahead. Christoph Schneider arrived in Los Angeles last week to meet with Jacob Hellner and production team (i.e., currently Ulf Kruckenberg and Florian Ammon) to undertake preparations for recording of all the drum tracks. Also to arrive in L.A. this week for the drum sessions, Paul and Richard. Finally, a studio has been rented near San Francisco for the bulk of the main recording work, and the band will go into retreat there for several weeks starting on November 9th, 2008. Clear the decks, the Rammstein tanker is once again under steam!

Więc nagrywania jeszcze nie skończyli ;)
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#7683 | Dodano: 04.11.2008 17:14:36
Tak - czytałem to dziś
Jeszcze dziś newsa zrobie.
Dobrze wiedzieć, że po ROKU coś na oficjalnej zmieniono
Coś mądrego.
Neo85
Feuerspritzer

mężczyzna

#8273 | Dodano: 22.11.2008 23:20:12
damian.k napisał(a):
Powiem tylko tyle, że mam najnowsze info o nowej płycie,pierwszym singlu i trasie koncertowej prosto ze strony rammstein.de!!!

Te najnowsze info ma już 90% z nas bądź to z rammstein community lub rammstein newslatter.Jest także na onecie

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 6
Zalogowani: 0
Szukaj