news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

.:: Nowy album na ukończeniu? ::.

Ostatni okres nie obfitował w nadmierną ilość wieści ze świata Rammstein, dlatego dziś po raz kolejny ujmiemy je nieco "kompilacyjnie". Tym razem jednak zaczniemy od rzeczy naszym zdaniem najważniejszej.

Jeden z użytkowników forum Rammstein-Austria zadał sobie trudu i napisał e-maila do jednego z dziennikarzy Radia Goethe, a konkretnie do Arndta Peltnera. Dziennikarz zapytany, czy nie planuje w niedalekiej przyszłości przeprowadzić wywiad z Rammstein na temat nadchodzącego albumu, odparł, że - owszem - są plany na "coś specjalnego" związanego z nowym materiałem, aczkolwiek rzeczona audycja wyemitowana zostanie dopiero wtedy, kiedy nowy album ujrzy światło dzienne. Sam Peltner przyznał, że nie wie zbyt wiele na jego temat, oprócz tego że produkcja została zakończona oraz, że Rammstein pracuje teraz nad takimi rzeczami jak finalne miksy i wybór okładki. Jeśli ta wiadomość się potwierdzi, to być może (jeszcze raz powtórzymy: być może!) nowy materiał usłyszymy jeszcze w tym roku.

Przechodzimy teraz do plotek. Dziś napiszemy o dwóch rzeczach, o których co poniektórzy już wiedzą, a mianowicie ślubie Flake, który to miał miejsce 12 września tegoż roku oraz o pojawieniu się Rammstein na dwóch imprezach.
Co do ślubu - Flake i jego obecna żona o wdzięcznym imieniu Jenny wzięli ślub specyficzny z takich względów jak: 3-dniowe wesele oraz Knorkator w roli zespołu weselnego. Robienie zdjęć podczas święta nowożeńców było zabronione, dlatego też musimy zadowolić się opisem: na imprezie pojawili się: Till, Schneider, Emanuel Fialik oraz Paul paradujący w pluszowych uszach (?!). Młodej parze życzymy naturalnie wszystkiego jak najlepszego na nowej drodze życia:)
Jeśli zaś mowa o imprezach: Richard, Schneider oraz Till wraz z córką widziani byli na imprezie MTV Designerama, co zostało uwiecznione na zdjęciach:
Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4

Ponadto 9 października Till obecny był na Popkomm-Party - już bez córki. Również i to wydarzenie można zobaczyć na zdjęciach:
Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3

Tyle informacji na dzień dzisiejszy. Miejmy nadzieję, że wkrótce pojawi się ich więcej.

Podziękowania:
Rammstein-Austria
Neo85

.:: 20.10.2008 20:24:42 by Cohonez ::.
maxłel
Moderator

mężczyzna

#6983 | Dodano: 20.10.2008 20:30:01
Ostatnie kilka newsów nie pozwala mi się oprzeć wrażeniu że staliśmy się filią Pudelka czy tam innej cholery ;D
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#6984 | Dodano: 20.10.2008 20:30:55
Wejdź na FilmWeb, to zobaczysz, co to jest filia Pudelka :D
So say we all.
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#6987 | Dodano: 20.10.2008 20:37:37
Ja tylko powiem tak: koszula Rycha to cios poniżej pasa...
Coś mądrego.
eve
Perverse

mężczyzna

#6989 | Dodano: 20.10.2008 20:55:20
Oooo....wreszcie jakiś njus :) Jak nie usłyszę przed końcem roku nowego singla to osobiście pobiję autora njusa za rozbudzanie moich nadzieji ;>

Ps. Rychu ma zabójczą koszulę :D

Ps 2. Till zdziadział jeszcze bardziej.

ps 3. Schneider ma śliczne włoski :)
Caron
Perverse

kobieta

#6991 | Dodano: 20.10.2008 21:21:05
...aaaa! wiem, ze designerama, to swieto 'mody' w rozumieniu takich person jak np herr jacykow i jemu podobni, ale ktos mnie mogl ostrzec przed zdjeciem Risiarda :>
wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#6997 | Dodano: 20.10.2008 23:12:38
Till staruszek :/

Hmmm fajna córeczka :P
żyCIE
ellesime
Feuerspritzer

kobieta

#6998 | Dodano: 21.10.2008 00:01:08
Flake - wsiego najlepsiejszego! :*

Szkoda, że Rychu jest tylko na jednym zdjęciu :( Ale za to koszula... hmm... że tak powiem oryginalna ;-)
Dexter - "A Serial Killer with a heart... just pray it's not yours" :P
Łyszek
Pussy

mężczyzna

#7027 | Dodano: 21.10.2008 20:00:31
Ale Richard ma zajebiaszczą koszule;) też chcę taką ;P
[link="http://"]
Wiesel
Feuerspritzer

kobieta

#7028 | Dodano: 21.10.2008 20:05:28
To ja też się zgłaszam! Ach te wzorki... xD
Btw, od kiedy Schneider nosi bródkę??? ;)
Rrroman
Pussy

kobieta

#7032 | Dodano: 21.10.2008 21:07:51
Hmm rzeczywiście Till się nieźle postarzał xD przy okazji chciałabym się przywitać ponownie, kiedyś pisałam pod ksywą Frau_Malwine, być może niektórzy mnie pamiętają :) w każdym razie wracam :D
Najbardziej kobiecy Roman na ziemskim globie.
Neo85
Feuerspritzer

mężczyzna

#7039 | Dodano: 22.10.2008 08:18:37
Heh na amazon.de Rammstein Neues Album 2008 ma już 4 recenzje oczywiście 5/5 :] ba nawet jeden "recenzent" "wie",że album jest już całkowicie gotowy!A R+ robią teraz cover oraz przygotowują różne wersje singla.Mało tego album faktycznie pojawi się w sprzedaży pod koniec listopada,no możliwe,że w połowie grudnia.Ma być podobny do Herzeleid i mniej "popowy" niż RR i Rosenrot.No cóż podziwiam "wiedzę" tego użytkownika:D A Till faktycznie troszke taki "zgaszony"...
Beliar
Pussy

mężczyzna

#7047 | Dodano: 22.10.2008 11:53:08
Jeśli w tym roku wyjdzie singiel to ja już będę szczęśliwy.
I mam nadzieje, że będzie to coś w stylu "Mein Teil".
A jeśli chodzi o starzenie się członków Rammstein, to zastanawiam się co "bije" bardziej po oczach:
Siwizna Tilla;
czy też może pogorszenie się wzroku Rycha (biedaczysko już nawet nie widzi co zakłada);
nie mówiąc już o tym, że Flake postanowił się ustatkować...
mein_herz
Pussy

kobieta

#7063 | Dodano: 22.10.2008 18:40:44
wreszcei jakies newsy .
Za kazdym razem kiedy tu zagladam mam nadzieje ze bedą informacje o nowej plycie R+ :)
Bo już taaaak się jej nie mogę doczekać., :p

_
Ta koszula Rycha jest boska x)
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#7066 | Dodano: 22.10.2008 18:59:03
Chcialbym, żeby nowy album wyszedl 30 listopada...
Tydzien pozniej mam urodziny xDD
Neo85
Feuerspritzer

mężczyzna

#7068 | Dodano: 22.10.2008 19:37:06
30 listopada nie wyjdzie na 100% bo to niedziela ;) poza tym nie ma się co łudzić,że on wyjdzie w 08...Przecież już jakiś czas temu Paul w wywiadzie powiedział w skrócie,że zbierają nowe pomysły i co za tym idzie wcześniej podany termin (koniec 08) jest nieosiągalny
mein_herz
Pussy

kobieta

#7069 | Dodano: 22.10.2008 19:50:44
bądźmy dobrej mysli (;
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#7073 | Dodano: 22.10.2008 21:12:17
Odpowiadam tak:
-Co do recenzji na Amazon.de - oprócz daty wszystko co napisał koleś można wywnioskować z pogłosek które pojawiają się już od 2005 roku
-Flake postanowił się ustatkować - to chyba już jego 3 małżonka, widać Flake lubi się statkować
-nie pamiętam, czy Paul MÓWIŁ o tym, że album wyjdzie w 2009. Paul mówił, że większość pomysłów na pewnym etapie prac wywalili. Termin 'Styczeń 2009' zasugerowałem poniekąd w jednym z newsów, gdyż wydał mi się bardziej prawdopodobny - dla moich źródeł też. Ponadto, gdybyście obczaili datę widniejącą przy trackliście albumu Schmelztiegel (notabene - mam nadzieję, że nazwę zmienią), to stoi tam właśnie 'VO: Januar 2009'.

Swoją drogą - ciekawym czy coś w GEMA nowego się pojawiło. Z tego co wiem ostatnio zarejestrowali coś takiego jak "LaB Original Intro", czy też "Rammstein (Bizarre Festival 1997 Live Version)".

Co do koszulki Rycha - jest to niezmiennie wyprawka z MOPS-u.
Coś mądrego.
Neo85
Feuerspritzer

mężczyzna

#7103 | Dodano: 23.10.2008 09:31:59
Tak w ogóle część recencji została wyrzucona z amazon.Użytkownicy są wpienieni bo album ma 5 gwiazdek,a jeszcze nikt nie słyszał nawet nutki.Paul mówil coś takiego cyt:."Wir wollten das Album erst ziemlich hart machen, das klang dann aber wie jede andere Metalband. Also es klang nicht schlecht, aber wir wollen uns schon ein wenig "abheben". Man soll merken das es sich um Rammstein handelt. Und es soll ja auch nicht "gezwungen" klingen", liess Paul sein Gegenüber wissen.

Die Band sammelt nun wieder neue Ideen. Aber auch hier soll die härtere Schiene gefahren werden. Pauls ursprünglich genannter Releasetermin (Ende 2008) wird somit nicht eingehalten werden können. Wir halten euch auf dem laufenden...
Stąd wnioskuje,że szans na album w 08 nie ma...Poza tym przypomnijmy sobie wcześniejsze promocje albumu.Przeważnie już od 2 miesięcy było wiadomo,że wyjdzie nowy album.Tak R+ nakręcało spiralę marketingową.Myślę,że tym razem też tak będzie.Póki co nie wiemy praktycznie nic,więc obawiam się,że jeszcze sporo czasu do albumu...Mój typ marzec 09

Krótkie info
Wczoraj w wywiadzie Olaf Heine zapytany jakie ma plany na najbliższą przyszłość odparł,że wybiera się do USA,a konkretnie do San Francisco gdzie R+ produkuje nowy album...
Tapirek
Pussy

kobieta

#7110 | Dodano: 23.10.2008 13:25:22
ach... ta niecierpliwosc

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się