Strony: 1 2
.:: Nowy album na ukończeniu? ::.
Ostatni okres nie obfitował w nadmierną ilość wieści ze świata Rammstein, dlatego dziś po raz kolejny ujmiemy je nieco "kompilacyjnie". Tym razem jednak zaczniemy od rzeczy naszym zdaniem najważniejszej.
Jeden z użytkowników forum Rammstein-Austria zadał sobie trudu i napisał e-maila do jednego z dziennikarzy Radia Goethe, a konkretnie do Arndta Peltnera. Dziennikarz zapytany, czy nie planuje w niedalekiej przyszłości przeprowadzić wywiad z Rammstein na temat nadchodzącego albumu, odparł, że - owszem - są plany na "coś specjalnego" związanego z nowym materiałem, aczkolwiek rzeczona audycja wyemitowana zostanie dopiero wtedy, kiedy nowy album ujrzy światło dzienne. Sam Peltner przyznał, że nie wie zbyt wiele na jego temat, oprócz tego że produkcja została zakończona oraz, że Rammstein pracuje teraz nad takimi rzeczami jak finalne miksy i wybór okładki. Jeśli ta wiadomość się potwierdzi, to być może (jeszcze raz powtórzymy: być może!) nowy materiał usłyszymy jeszcze w tym roku.
Przechodzimy teraz do plotek. Dziś napiszemy o dwóch rzeczach, o których co poniektórzy już wiedzą, a mianowicie ślubie Flake, który to miał miejsce 12 września tegoż roku oraz o pojawieniu się Rammstein na dwóch imprezach.
Co do ślubu - Flake i jego obecna żona o wdzięcznym imieniu Jenny wzięli ślub specyficzny z takich względów jak: 3-dniowe wesele oraz Knorkator w roli zespołu weselnego. Robienie zdjęć podczas święta nowożeńców było zabronione, dlatego też musimy zadowolić się opisem: na imprezie pojawili się: Till, Schneider, Emanuel Fialik oraz Paul paradujący w pluszowych uszach (?!). Młodej parze życzymy naturalnie wszystkiego jak najlepszego na nowej drodze życia:)
Jeśli zaś mowa o imprezach: Richard, Schneider oraz Till wraz z córką widziani byli na imprezie MTV Designerama, co zostało uwiecznione na zdjęciach:
Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4
Ponadto 9 października Till obecny był na Popkomm-Party - już bez córki. Również i to wydarzenie można zobaczyć na zdjęciach:
Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3
Tyle informacji na dzień dzisiejszy. Miejmy nadzieję, że wkrótce pojawi się ich więcej.
Podziękowania:
Rammstein-Austria
Neo85
Ps. Rychu ma zabójczą koszulę :D
Ps 2. Till zdziadział jeszcze bardziej.
ps 3. Schneider ma śliczne włoski :)
Szkoda, że Rychu jest tylko na jednym zdjęciu :( Ale za to koszula... hmm... że tak powiem oryginalna ;-)
Btw, od kiedy Schneider nosi bródkę??? ;)
I mam nadzieje, że będzie to coś w stylu "Mein Teil".
A jeśli chodzi o starzenie się członków Rammstein, to zastanawiam się co "bije" bardziej po oczach:
Siwizna Tilla;
czy też może pogorszenie się wzroku Rycha (biedaczysko już nawet nie widzi co zakłada);
nie mówiąc już o tym, że Flake postanowił się ustatkować...
Za kazdym razem kiedy tu zagladam mam nadzieje ze bedą informacje o nowej plycie R+ :)
Bo już taaaak się jej nie mogę doczekać., :p
_
Ta koszula Rycha jest boska x)
Tydzien pozniej mam urodziny xDD
-Co do recenzji na Amazon.de - oprócz daty wszystko co napisał koleś można wywnioskować z pogłosek które pojawiają się już od 2005 roku
-Flake postanowił się ustatkować - to chyba już jego 3 małżonka, widać Flake lubi się statkować
-nie pamiętam, czy Paul MÓWIŁ o tym, że album wyjdzie w 2009. Paul mówił, że większość pomysłów na pewnym etapie prac wywalili. Termin 'Styczeń 2009' zasugerowałem poniekąd w jednym z newsów, gdyż wydał mi się bardziej prawdopodobny - dla moich źródeł też. Ponadto, gdybyście obczaili datę widniejącą przy trackliście albumu Schmelztiegel (notabene - mam nadzieję, że nazwę zmienią), to stoi tam właśnie 'VO: Januar 2009'.
Swoją drogą - ciekawym czy coś w GEMA nowego się pojawiło. Z tego co wiem ostatnio zarejestrowali coś takiego jak "LaB Original Intro", czy też "Rammstein (Bizarre Festival 1997 Live Version)".
Co do koszulki Rycha - jest to niezmiennie wyprawka z MOPS-u.
Die Band sammelt nun wieder neue Ideen. Aber auch hier soll die härtere Schiene gefahren werden. Pauls ursprünglich genannter Releasetermin (Ende 2008) wird somit nicht eingehalten werden können. Wir halten euch auf dem laufenden...
Stąd wnioskuje,że szans na album w 08 nie ma...Poza tym przypomnijmy sobie wcześniejsze promocje albumu.Przeważnie już od 2 miesięcy było wiadomo,że wyjdzie nowy album.Tak R+ nakręcało spiralę marketingową.Myślę,że tym razem też tak będzie.Póki co nie wiemy praktycznie nic,więc obawiam się,że jeszcze sporo czasu do albumu...Mój typ marzec 09
Krótkie info
Wczoraj w wywiadzie Olaf Heine zapytany jakie ma plany na najbliższą przyszłość odparł,że wybiera się do USA,a konkretnie do San Francisco gdzie R+ produkuje nowy album...
Strony: 1 2