Strony: 1
.:: Paul technicznie ::.
De facto można rzec, że cisza znów zagościła w świecie Rammstein, mimo wszystko jednak znaleźliśmy coś, o czym możemy napisać w newsach.
Otóż całkiem niedawno w Sieci pojawił się filmik przedstawiający jednego z członków Rammstein opisującego swój instrument. Mowa tu o gitarzyście zwanym Paul Landers, a jego instrumentem jest rzecz jasna gitara. W klipie, posługując się ciut techniczną terminologią Paul objaśnia oraz demonstruje efekty używane dotychczas w muzyce zespołu. Ponadto dowiadujemy się, jakie efekty będzie zawierał nowy longplay, aczkolwiek nie ma co liczyć na konkrety (znowu...). Oczywiście, Paul nie byłby sobą, gdyby nie pokazał odrobiny swego poczucia humoru, co widać zwłaszcza na końcu klipu. Całość filmiku ma raczej charakter demonstracyjny (taka swego rodzaju pseudo-reklama gitar) i możecie go sobie zobaczyć (po niemiecku z angielskimi napisami) tutaj.
Informacja: www.native-instruments.com
I na tym stwierdzeniu zakończyłam czytanie tego niusa :D:D:D
Edit: Obejrzałam drugi raz czytając napisy, a fuj. :|
....... gdyż uwwwielbiam gadającego Pawlitę :D
Teraz już jest ;>
I na tym stwierdzeniu zakończyłam czytanie tego niusa :D:D:D
Ma się talent do pisania:D
Mi się koniec podoba:
"Dzięki Guitar Rig 3 moje włosy są zawsze puszyste" :D
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
O tak, no po prostu człowiek sobie przypomina za co ich (między innymi oczywiście) kocho :> Mógłby tak mówić to "rrrrrrrrrrrrrrr" cały filmik, bo oczywiście nic z tego nie zrozumiałam oprócz końcówki o włosach. Trzeba go kiedyś za te kłaki wytarmosić :D
Strony: 1