Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
#146465 | Dodano: 05.05.2011 21:40:11
[LOL, udało mi się zawrzeć tego posta dosłownie w kilku linijkach; cud jakiś :>]
Ich hab' keine Gust
#146467 | Dodano: 05.05.2011 21:44:39
feed your dreams to fishes
#184801 | Dodano: 30.11.2011 21:25:01
4. Polityka koncertowo/setlistowa.
Ja rozumiem że koncerty R+ to szoł i w ogóle, ale litości. Szkoda że w zasadzie każda trasa to takie odgrywanie jednego setu. Czasem gdzieś coś się zmieni, ale ogólnie to granie w kółko tego samego. Przydałoby się chociaż wymieniać utwory jak się gra dwa razy w tym samym mieście, nie wspominając o 4 koncertach pod rząd w Berlinie w 2005, gdzie zagrali te same kawałki.
Ja rozumiem że koncerty R+ to szoł i w ogóle, ale litości. Szkoda że w zasadzie każda trasa to takie odgrywanie jednego setu. Czasem gdzieś coś się zmieni, ale ogólnie to granie w kółko tego samego. Przydałoby się chociaż wymieniać utwory jak się gra dwa razy w tym samym mieście, nie wspominając o 4 koncertach pod rząd w Berlinie w 2005, gdzie zagrali te same kawałki.
Dużo się nie zmieniło. Nie żałuję, że nie zostałam na drugim koncercie w Ergo Arenie, a jak czytam co się dzieje na aktualnej trasie to tym bardziej nie żałuję, bo nic nowego w porównaniu z Gdańskiem.
Mogli chociaż w kramie mieć koszulkę, którą upatrzyłam, a teraz to nawet w centrali nie mają :(
Mi scusi.