news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 13 4 5

Kerosine
Sturmwalzer

kobieta

#146465 | Dodano: 05.05.2011 21:40:11
O.K., zarzut numer jeden: wtórność, powtarzalność, granie większości utworów li tylko na jedno kopyto (wiadomo jakie, ale to w tej chwili nie ma większego znaczenia), przez co zlewają się wszystkie w jedną masę i przede wszystkim, najgorsza ze wszystkiego przewidywalność. Totalny brak jakichkolwiek niespodzianek czy większych urozmaiceń. Co Ty na to? TO już chyba są jakieś konkrety, echhh?

[LOL, udało mi się zawrzeć tego posta dosłownie w kilku linijkach; cud jakiś :>]
Ich hab' keine Gust
dhr
Panzermeister

kobieta

#146467 | Dodano: 05.05.2011 21:44:39
cóż, ja tam słyszę jednak pewną różnorodność i złożoność. Znów wracamy do tego, co tam słyszymy i dlaczego.
feed your dreams to fishes
#184801 | Dodano: 30.11.2011 21:25:01
maxłel napisał(a):
4. Polityka koncertowo/setlistowa.
Ja rozumiem że koncerty R+ to szoł i w ogóle, ale litości. Szkoda że w zasadzie każda trasa to takie odgrywanie jednego setu. Czasem gdzieś coś się zmieni, ale ogólnie to granie w kółko tego samego. Przydałoby się chociaż wymieniać utwory jak się gra dwa razy w tym samym mieście, nie wspominając o 4 koncertach pod rząd w Berlinie w 2005, gdzie zagrali te same kawałki.

Dużo się nie zmieniło. Nie żałuję, że nie zostałam na drugim koncercie w Ergo Arenie, a jak czytam co się dzieje na aktualnej trasie to tym bardziej nie żałuję, bo nic nowego w porównaniu z Gdańskiem.

Mogli chociaż w kramie mieć koszulkę, którą upatrzyłam, a teraz to nawet w centrali nie mają :(
Mi scusi.

Strony: 13 4 5

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 5
Zalogowani: 1
Szukaj