news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1

Doka
Pussy

kobieta

#43766 | Dodano: 20.02.2010 17:17:58
Witam. Niedawno kupiłam bilet od pewnej osoby, z ręki do ręki. Dzisiaj przyjrzałam się temu, a właściwie porównałam go z biletem z Katowic i zauważyłam, że pod światło na bilecie z Katowic widać takie jakby strzałki, które idą w jednym rzędzie w górę, a w następnym w dół itd. Tak jakby znaki wodne. Na bilecie do Łodzi czegoś takiego nie ma. I tutaj moja prośba, żeby ktoś z Was zobaczył pod światło na swój bilet i napisał, czy widać te strzałkowe znaki wodne, czy nie. Trochę się martwię. Dziękuję za pomoc.
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#43773 | Dodano: 20.02.2010 17:25:07
Strzałek nie zauważyłem. Ale dodam, że bilet do Łodzi mam na całkowicie innym papierze niż do Katowic - pierwszy kupowany na Eventim.pl, drugi w Empiku.
So say we all.
Doka
Pussy

kobieta

#43777 | Dodano: 20.02.2010 17:28:12
Ale patrzyłeś pod światło? A co do papieru, to wydaje mi się, że ten do Łodzi jest na bardziej śliskim papierze. Ale zobacz jeszcze raz pod światło i poszukaj strzałek, bo się trochę tym denerwuje. :( ;p
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#43782 | Dodano: 20.02.2010 17:29:54
Nie ma. A na tym z Katowic rzeczywiście są :)
So say we all.
Doka
Pussy

kobieta

#43785 | Dodano: 20.02.2010 17:31:29
O, to dobrze, bo już się przestrachałam, że jakiś fałszywy, czy coś, bo w końcu jakieś znaki wodne być powinny. ;p
Joanka
Kot przewodnik

kobieta

#43788 | Dodano: 20.02.2010 17:34:47
Shagwest napisał(a):
Strzałek nie zauważyłem. Ale dodam, że bilet do Łodzi mam na całkowicie innym papierze niż do Katowic - pierwszy kupowany na Eventim.pl, drugi w Empiku.

nie ma się czym martwić. Ja mam dwa bilety każdy inny bo jeden z eventimu a drugi z empiku. Ten z eventimu na papierze termicznym , a ten z empiku na szorstkim i w takie romby jest znak wodny na nim... Dzwoniłam do eventimu, żeby się dowiedzieć czy to OK, bo ten empikowy dostałam, powiedzieli, że tak.
Jest to sygnatura.
pariser
Moherator

kobieta

#43802 | Dodano: 20.02.2010 18:46:14
Swojego biletu na Łódź jeszcze dokładnie nie obejrzałam nawet, ale proszę wątek kontynuować tutaj:

http://www.feuerrader.pl/?skin=1&m=forum&f...
Mi scusi.

Strony: 1

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 9
Zalogowani: 2
Szukaj