news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

Spider
Zerstörer

mężczyzna

#42365 | Dodano: 10.02.2010 10:01:47
Antonio napisał(a):
Uwielbiam wszystko, co kolorowe, świeci, migocze, a szczególnie daje refleksy świetlne.

A do mojego opisu to się przyczepiała ;(
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#42377 | Dodano: 10.02.2010 11:10:20
Dzar napisał(a):
Tyle z magicznych przedmiotów :P
BTW. gdyby ktoś miał cos z R+ czego ja nie posiadam i chciałby sprzedać, myślę, że będę zainteresowany xP

OMG... A myślałem, że ten fanatyzm jest u niektórych tylko teoretyczny :>
Jak dobrze pójdzie, to jutro będziesz mógł jeszcze powiesić tam koszulkę, bo dzisiaj się wybieram z nią na pocztę.

A u mnie dzisiaj magiczny przedmiot to... maślanka naturalna prosto z masielnicy :)
nicr
Perverse

mężczyzna

#42378 | Dodano: 10.02.2010 11:14:47
Wiecie, że przy was zaczynam czuć się normalna? :))
W sumie to mogę śmiało powiedzieć, że zbieram różowe bzdeta i pierdolniki... Kiedys pokazywałam na czacie zawartość mojego piórnika, od tamtego czasu doszly kolejne dwa długopisy w kolorze różowym...
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
Matka Polka
Feuerspritzer

kobieta

#42401 | Dodano: 10.02.2010 12:14:45
Zazwyczaj pozbywam się lekką ręką rożnych bubli i nie zbieram klamotów.
Ale...
są rzeczy, których nie pozbyłam bym się nigdy w życiu
1. Dziadzusiwy zegarek na łańcuszku
2. Babcina kryształową karafke z kilkoma kieliszkami
3. Karteczki z życzeniami od moich dziadków opatrzone rysunkami babuni
4. Opaska szpitalna mojej córeczki z datą i godzina jej urodzenia
Konstancja Nina
reiter
Panzermeister

kobieta

#42824 | Dodano: 12.02.2010 17:30:20
ja mam taką opaskę i pierwsze włoski, moje własne ;p

i zbiór około 30 suszonych róż :)
Gdyby zające miały na grzbietach chlorofil
nie można byłoby ich osiodłać
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#42905 | Dodano: 13.02.2010 14:40:05
Ja mam swój bucik, na przykład. Opaska też gdzieś jest, i kłaki, ale to są trofea mojej mamy, a nie moje. Natomiast wcięło moją pierwszą książeczkę zdrowia, co mnie nieco wkurza nie tylko dlatego, że miała taką fajną czerwoną puchatą okładkę, ale dlatego, że było tam zapisane, że jestem uczulona na jakiś medykament, a już dawno nikt nie pamięta, na jaki :P

Z ajtemków, to z każdziutkiego koncertu staram się przywieźć jakieś trofea, najlepiej koszulkowe. Mam koszulki Laibach, Kombi Trąbi, dwie Dioramy, trzy Aspy, Unhajlisia, Psyche (od wczoraj, ha!), Deine Lakaien, Covenant, Queens of the Stone Age, Morrisseya, IAMX, Pićforków, niekoncertową (niestety) Ze Arcte, oraz nieautoryzowane Ramsztajn i Wumpszkut. "Nasze" bendy z reguły są ładnie zaopatrzone w koszulki babskie (wyjątek: VNV Nation kurde.. ale mam za to obłedny plakath), czego niestety nie można powiedzieć o bendach zachodnich, które czasami w ogóle sobie nie zawracają łbów koszulkami, albo zaopatrują się tylko w męskie XL-ki na przykład.. stąd nie mam trofeum z Mudhoney, Mondo Generator, wszystkich Laneganów etc :(

Co do instytucji autografów i wspólnych zdjęć i takich tam, to jakoś mnie ona kompletnie nie jara. Choć stać w kolejce do Autogrammstunde i potem nie wziąć autografu, to byłoby trochę nie na miejscu :D Dlatego parę ich mam, so nje. Tak samo jak zdjęć, na których z reguły mam minę cierpiętnika. Niestety boję się gwjozd roka, zapominam przy nich języków obcych i nawet swojego, jest to wrodzona fobia i nieuleczalna, i jeśli Gwjozda Roka sama nie zagada, to wychodzi z tego jedna wielka kiszka :P
Spider
Zerstörer

mężczyzna

#42915 | Dodano: 13.02.2010 15:26:30
Ja do autografów mam podobne podejście, więc nie mam ich za dużo, ale z tych które mam najwyżej cenię Carla Palmera :>
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
pariser
Moherator

kobieta

#42922 | Dodano: 13.02.2010 16:17:36
Antonio napisał(a):
Tak samo jak zdjęć, na których z reguły mam minę cierpiętnika. Niestety boję się gwjozd roka, zapominam przy nich języków obcych i nawet swojego, jest to wrodzona fobia i nieuleczalna, i jeśli Gwjozda Roka sama nie zagada, to wychodzi z tego jedna wielka kiszka :P

Dlatego jeździsz z nami, aby w odpowiednim momencie zostać w objęcia gwiazdy rocka po prostu wepchnięta i jeszcze opie*dolona za prezentowanie postawy anty - przytulaniowozdjęciowej :P
Mi scusi.

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#42936 | Dodano: 13.02.2010 17:19:45
A tym samym zawstydzona i spalona für immer w oczach rzeczonej Gwjozdy Roka :P

Kurde, wychodzi na to, że do kwietnia sobie muszę zrobić do kwietnia koszulkę ze swoim Manyfesto..

W kwestii ajtemków, to sobie właśnie słucham Darrinowego trofełóm walentinkowego, jest bardzo, bardzo.. synthpopowe :D

Żeby nie było. To NIE JEST autograf. Tylko Darrin musiał podpisać, że to moja, bo mu Psychofani sklepik przejęli i bałagan zrobili :D

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 3
Zalogowani: 0
Szukaj