Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Strony: 1 2
#42365 | Dodano: 10.02.2010 10:01:47
Uwielbiam wszystko, co kolorowe, świeci, migocze, a szczególnie daje refleksy świetlne.
A do mojego opisu to się przyczepiała ;(
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#42377 | Dodano: 10.02.2010 11:10:20
Tyle z magicznych przedmiotów :P
BTW. gdyby ktoś miał cos z R+ czego ja nie posiadam i chciałby sprzedać, myślę, że będę zainteresowany xP
BTW. gdyby ktoś miał cos z R+ czego ja nie posiadam i chciałby sprzedać, myślę, że będę zainteresowany xP
OMG... A myślałem, że ten fanatyzm jest u niektórych tylko teoretyczny :>
Jak dobrze pójdzie, to jutro będziesz mógł jeszcze powiesić tam koszulkę, bo dzisiaj się wybieram z nią na pocztę.
A u mnie dzisiaj magiczny przedmiot to... maślanka naturalna prosto z masielnicy :)
#42378 | Dodano: 10.02.2010 11:14:47
W sumie to mogę śmiało powiedzieć, że zbieram różowe bzdeta i pierdolniki... Kiedys pokazywałam na czacie zawartość mojego piórnika, od tamtego czasu doszly kolejne dwa długopisy w kolorze różowym...
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
(x⊕y)² = x²⊕y²
#42401 | Dodano: 10.02.2010 12:14:45
Ale...
są rzeczy, których nie pozbyłam bym się nigdy w życiu
1. Dziadzusiwy zegarek na łańcuszku
2. Babcina kryształową karafke z kilkoma kieliszkami
3. Karteczki z życzeniami od moich dziadków opatrzone rysunkami babuni
4. Opaska szpitalna mojej córeczki z datą i godzina jej urodzenia
Konstancja Nina
#42824 | Dodano: 12.02.2010 17:30:20
i zbiór około 30 suszonych róż :)
Gdyby zające miały na grzbietach chlorofil
nie można byłoby ich osiodłać
nie można byłoby ich osiodłać
#42905 | Dodano: 13.02.2010 14:40:05
Z ajtemków, to z każdziutkiego koncertu staram się przywieźć jakieś trofea, najlepiej koszulkowe. Mam koszulki Laibach, Kombi Trąbi, dwie Dioramy, trzy Aspy, Unhajlisia, Psyche (od wczoraj, ha!), Deine Lakaien, Covenant, Queens of the Stone Age, Morrisseya, IAMX, Pićforków, niekoncertową (niestety) Ze Arcte, oraz nieautoryzowane Ramsztajn i Wumpszkut. "Nasze" bendy z reguły są ładnie zaopatrzone w koszulki babskie (wyjątek: VNV Nation kurde.. ale mam za to obłedny plakath), czego niestety nie można powiedzieć o bendach zachodnich, które czasami w ogóle sobie nie zawracają łbów koszulkami, albo zaopatrują się tylko w męskie XL-ki na przykład.. stąd nie mam trofeum z Mudhoney, Mondo Generator, wszystkich Laneganów etc :(
Co do instytucji autografów i wspólnych zdjęć i takich tam, to jakoś mnie ona kompletnie nie jara. Choć stać w kolejce do Autogrammstunde i potem nie wziąć autografu, to byłoby trochę nie na miejscu :D Dlatego parę ich mam, so nje. Tak samo jak zdjęć, na których z reguły mam minę cierpiętnika. Niestety boję się gwjozd roka, zapominam przy nich języków obcych i nawet swojego, jest to wrodzona fobia i nieuleczalna, i jeśli Gwjozda Roka sama nie zagada, to wychodzi z tego jedna wielka kiszka :P
#42915 | Dodano: 13.02.2010 15:26:30
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#42922 | Dodano: 13.02.2010 16:17:36
Tak samo jak zdjęć, na których z reguły mam minę cierpiętnika. Niestety boję się gwjozd roka, zapominam przy nich języków obcych i nawet swojego, jest to wrodzona fobia i nieuleczalna, i jeśli Gwjozda Roka sama nie zagada, to wychodzi z tego jedna wielka kiszka :P
Dlatego jeździsz z nami, aby w odpowiednim momencie zostać w objęcia gwiazdy rocka po prostu wepchnięta i jeszcze opie*dolona za prezentowanie postawy anty - przytulaniowozdjęciowej :P
Mi scusi.
#42936 | Dodano: 13.02.2010 17:19:45
Kurde, wychodzi na to, że do kwietnia sobie muszę zrobić do kwietnia koszulkę ze swoim Manyfesto..
W kwestii ajtemków, to sobie właśnie słucham Darrinowego trofełóm walentinkowego, jest bardzo, bardzo.. synthpopowe :D
Żeby nie było. To NIE JEST autograf. Tylko Darrin musiał podpisać, że to moja, bo mu Psychofani sklepik przejęli i bałagan zrobili :D
Strony: 1 2