Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Strony: 1 2
#42125 | Dodano: 08.02.2010 22:37:27
Ja mam pluszaka, niegdyś różową, myszę, którą dostałam w dzień chrztu, tak że obecnie liczy sobie 17 lat. Mysza ta jest już szara i wyleniała, ale za nic w świecie bym jej nie oddała ;p
Gdyby zające miały na grzbietach chlorofil
nie można byłoby ich osiodłać
nie można byłoby ich osiodłać
#42135 | Dodano: 08.02.2010 23:15:14
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#42198 | Dodano: 09.02.2010 14:40:55
Ja mam pierścień atlantów
A ja mam Jedyny Pierścień.
chyba ominęły nas zaręczyny :>
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#42206 | Dodano: 09.02.2010 15:42:53
chyba ominęły nas zaręczyny :>
No i co??!! Zepsułeś nam niespodziankę!
#42212 | Dodano: 09.02.2010 16:01:14
#42222 | Dodano: 09.02.2010 16:56:48
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
(x⊕y)² = x²⊕y²
#42344 | Dodano: 10.02.2010 01:58:02
Mam tajemny pierścień. Nie wiadomo, skąd się wziął, znalazłam go na własnym strychu. UMARŁABYM, gdybym go straciła. Parę razy w życiu zdarzyło mi się zapomnieć go włożyć, czułam się jak na golasa i musiałam sobie ze spinaczy czy czegoś konstruować jakiś pierścionek zastępczy. W ogóle mój prawy serdeczny palec jest szczuplejszy w miejscu, w którym noszę Tajemny Pierścień, bo z początku był Tajemny Pierścień trochę za mały, ale na upartego go nosiłam, aż się palec przystosował :]
W kwestii pierścieni mam jeszcze obrączkę meksykańską, którą strasznie lubię i też noszę na codzień, tudzież oczywiście Pomarańczowego Delfinka od Lordu, którego zakładam na wielkie okazje.
Tyle na dzisiaj :]
PS. Byłam dziś o krok od kupienia sobie Relaxów na Allegro. Jednak po zastanowieniu uświadomiłam sobie, że prawdopodobnie nigdy bym ich nie założyła i byłyby kolejnym madafakowym gadżetem, który by sobie stał i szpanował, i miałabym je tylko po to, żeby je MIEĆ, i zrezygnowałam. No i żałuję. No bo weźcie...
:>
#42362 | Dodano: 10.02.2010 09:56:21
- Volkerball Earbook
- LIFAD 2CD
- Rosenrot
- Reise Reise (kaseta)
- Szalik R+
- Links234
- Sonne
- Przypinka Sehnsucht
- Naszywka R+ z dziwnego materiału
- Benzin
- Herzeleid (kaseta)
- Rosenrot
- Das Modell
- LaB Audio
- Sehnsucht
- Sehnsucht (kaseta)
- Lichtspielhaus
- Naszywka R+ x4
- Naszywka z Tillem
- LaB Audio (kaseta)
- Przypinka Mutter
- Mutter LTD
- Engel
- Du Hast
- Mein Teil
- Mutter (kaseta)
- Amerika
- Keine Lust
- Plakat Reise Reise
- Plakat Mutter
- Plakat z sesji LIFAD
- Zegar R+
- Chusta Rosenrot
- LaB VHS
- Bluza Volkerball
- Otwieracz logo R+
- T-shirt z Tillem
- Pasek R+
- 2 wisiorki, jeden z logiem, drugi z napisem
- Kubek z motywem Sehnsucht, którego piję herbatkę malinową pisząc tego posta ;>
Tyle z magicznych przedmiotów :P
BTW. gdyby ktoś miał cos z R+ czego ja nie posiadam i chciałby sprzedać, myślę, że będę zainteresowany xP
Aaa, i jeszcze miejsce kultu:
:>
Strony: 1 2