news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#34337 | Dodano: 05.12.2009 16:52:41
A ja nie sądzę, żeby w Łodzi były jakieś problemy. Hala to hala, i pod każde miejsce zespół i cała obsługa przygotowują się indywidualnie. Techniczni Rammsteina na pewno nie będą mieli problemów z rozłożeniem sceny, oświetlenia, nagłośnienia itp. bo nie są w stanie znać wszystkich miejsc w których grają i za każdym razem muszą improwizować. Ochrona i inne służby też będą na wszystko przygotowane. Nad wszystkim czuwa LN, a oni mają doświadczenie w dużych imprezach więc wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Don't stress.
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#34340 | Dodano: 05.12.2009 16:57:34
Jak ktoś był niedawno na a-ha tamże, to niech się popisze jak działała tamże ochorna. Informacje pożądane.
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#34343 | Dodano: 05.12.2009 17:10:29
Moja kumpela była, ale nic o ochronie nie gadała. Znając życie to z pewnością będzie to Fosa, więc będzie podobnie jak w Kato.
#34345 | Dodano: 05.12.2009 17:19:27
Może znów będzie okazja spotkania dziada z wąsem i starszą panią o wzroście wykałaczki (oczywiście pozdrawiam!) xD
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#34394 | Dodano: 05.12.2009 22:04:45
Leon napisał(a):
Tylko że fani DM to nie jest takie dzikie było jak Ci od Rammstein :)

No chyba żeś w życiu nie był na żadnym koncercie z Depeszami! :D

Co jak co, ale koncerty z Depeszami uwielbiam. To jest dopiero żywioł!
Leon
Zerstörer

mężczyzna

#34412 | Dodano: 06.12.2009 01:58:30
Nie byłem, ale tak mi się wydaje ;) DM to troszkę bardziej spokojniejsza muzyka niż Ramsztajn :B Mam nadzieję że będzie tak jak mówi Diesel...
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
#34433 | Dodano: 06.12.2009 12:21:16
Hello to jest wątek na którym mamy ustalić jak skręcimy filmik w Łodzi tak aby zamiast przypadkowej sieczki powstał materiał, który będzie można zmontować i udostępnić może nawet zespołowi ale na pewno nam. Burdel nie burdel, bawimy się w każdych warunkach a do ustalenie zostaje:
1. Czy kręcimy coś na serio czy bawimy się tak jak wcześniej
2. Jakie mamy pomysły na wniesienie sprzętu, tylko nie publicznie bo koledzy z Fosy tez mogą czytać forum
3. Jakie są ustalenia techniczne tj. format, rozdzielczosć (jak będzie ta sama we wszystkim to łatwiej będzie zmontować bez konwertowania
4. Kto ma miejsce na trybunach i nagrywa dźwięk - wystarczy dobry dyktafon z zewnętrznym mikrofonem przypiętym power tape do barierki tak aby sie nie ruszał
5. No i możemy podać trochę rad operatorskich w końcu Łodź to miasto festiwalu operatów filmowych
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#34525 | Dodano: 06.12.2009 19:56:55
Leon napisał(a):
Nie byłem, ale tak mi się wydaje ;) DM to troszkę bardziej spokojniejsza muzyka niż Ramsztajn :B

To njedobrze się Ciebie wydaje, Depeszmołd to RELIGIA, ich trÓ fani to ZAKON, i generalnie fani Ramsztajn, choćby się nadarli nakopali, naskakali i wypocili do suchej nitki, przy Depeszach wymiękają, ajmsorry :]

Sorry za offtop, już więcej nie będę :]
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Rammstein - Waidmanns Heil

mężczyzna

#34537 | Dodano: 06.12.2009 20:29:46
KrzysztofPow - nagrywałeś kamerą kiedyś jakiś koncert? na którym łazi fosa?.

I jeszcze jedno wiem z pewnych źródeł że Łódź obstawić może Impel, ponoć sępią jak porąbani;/. Ale to wyzwanie :).
Jeb z helenki !!
#34538 | Dodano: 06.12.2009 20:37:41
Rammcio napisał(a):
I jeszcze jedno wiem z pewnych źródeł że Łódź obstawić może Impel, ponoć sępią jak porąbani;/. Ale to wyzwanie :).

Impel? O... Fak szit. No to chyba mamy po pontonie.

Impel to mój nemesis cholerny.
#34553 | Dodano: 06.12.2009 21:58:04
no to może trzeba poprosić kogoś z ochrony żeby sam wniósł sprzęt zamiast przemycać...
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Ko - Intro

mężczyzna

#34563 | Dodano: 06.12.2009 23:14:50
KrzysztofPow napisał(a):
no to może trzeba poprosić kogoś z ochrony żeby sam wniósł sprzęt zamiast przemycać...

Nie pękaj, wniesie się:).
Jeb z helenki !!
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#34571 | Dodano: 07.12.2009 09:54:17
KrzysztofPow napisał(a):

ROTFL :D
No, chyba że to ktoś z Twojej rodziny.
#34592 | Dodano: 07.12.2009 15:55:14
"Wujek, wujek - podrzuć mi lustro na sektor H"
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Rammstein - Amour

mężczyzna

#34601 | Dodano: 07.12.2009 16:24:43
Jak będzie Fosa to pełen lajcik, herbatka, bułeczka i można nagrywać.
Jeb z helenki !!
#34606 | Dodano: 07.12.2009 16:35:02
Fosa na zamkniętch imprezach to luzacy, na festiwalach to tak pzretrzepują, że głowa mała. Ale jak ich porównać do Impela, to i tak jest to luz.

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 5
Zalogowani: 0
Szukaj