news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 39

Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#33340 | Dodano: 30.11.2009 21:08:58
Witam fanów i całą społeczność Feuerrader.

Pewnie większość z Was widziała prezent od fanklubu, czyli koszulki w której jako jedyny do zdjęcia zapozował Paul.

Czas przyznać się do ich stworzenia i pokazać Wam pozostałe 5 sztuk. Niestety tylko na naszych torsach, choć może jeszcze zobaczymy je kiedyś na oryginalnych postaciach.

Pomysł wyprodukowania i przekazania ich zespołowi wyszedł głównie spod ręki Vatera dwa dni przed koncertem i w trybie ekspresowym musiał zostać zrealizowany. Z tym wiązały się jednak koszty, które też trzeba było w trybie ekspresowym pokryć. Jako, że Fanklub nie jest żadną finansowaną ani dotowaną organizacją i może polegać tylko na drobnych datkach życzliwych ludzi, postanowiliśmy zaproponować DOBROWOLNĄ składkę wysokości 5 zł na pokrycie kosztów produkcji koszulek (6 x 40 zł = 240) oraz na poczet inicjatywy koncertowej w Łodzi, której w Katowicach, również ze względu na koszty, nie udało się zrealizować. Chodzi oczywiście o kupno pontonu i/lub dmuchanego rekina, które mogą popłynąć wraz z klawiszowcem podczas wykonywania Haifisch. Ile uda się uzbierać i na ile to wystarczy, to już zależy tylko od Was.

Przy tej okazji pojawił się pomysł wrzucenia do pontonu lub na scenę (a być może osobistego przekazania przed koncertem, jak było to z koszulkami) dużej biało-czerwonej flagi Fanklubu Feuerrader, na której będziemy chcieli zebrać podpisy członków Fanklubu, jak również niezarejestrowanych fanów, którzy zechcą przekazać na wskazane niżej konto dwukolorową monetę z cyfrą 5. Oprócz tego Wasze nicki lub nazwiska będą dopisane do listy w tym poście.

Flaga autorstwa Cohoneza w Katowicach prezentowała się tak:

To jeszcze nie koniec. Wspomniane koszulki z "oficjalnym fojerowym wzorem" oraz swoim nickiem będzie można zamówić u mnie w cenie nominalnej, czyli 40 zł. (+ 5 zł. za przesyłkę). Jeśli chcesz mieć na koncert w Łodzi taką samą koszulkę jaką ma Till, Richard, Christoph, Paul, Flake i Oliver to odsyłam na maila: t-konrady@wp.pl. Proszę nie pisać w tej sprawie na priv, bo w mailach się łatwiej połapię.

No i na koniec wspomniany numer konta do opisanych składek:
ING BŚ 75 1050 1520 1000 0022 8555 0725
Tomasz Konrady, Poznań.
W tytule wpłaty proszę wpisać: Składka FR oraz swój nick lub imię i nazwisko, które znajdą się na wspomnianej liście. Wpłaty oczywiście można robić w kilka osób naraz.

W imieniu całego Zarządu FR z góry dziękuję i liczę na Waszą hojność, która na pewno zaprocentuje jeszcze większym uznaniem zespołu dla naszych działań.

---------------------------------------
Aktualna lista składkowiczów:
Wahnsinn
Hans92
Mag
Konrad Greń (50!)
Pariser
Diesel
Delete
Wilder Wein (6,66)
Kalaschnikov
w_D
\/!0L4
Miencu
Unconstrained
Dzar
Kwasożłop (6,66)
Maxłel
Eve
Lordkiller (6,66)
Vanessa
Colabor
Eryk
Kiku
Lepsza połowa Kiku :>
Rammcio
Imperator
TheKamil
Chupacabras
Upiorna
Janus
Calineczka
wr
Bubu
Nera
Katarzyna K. (6,66)
Natalia H. (6,66)
ssslukasss (10)
Katia
Czarocha (10)
Caron (36)
Zwitter (7)
Katarzyna Zmyślony "lecter" (10)
Dorota Przyborowska
Korytkowicz (10)
pafnucy
colonywars (60!)
3ve1ink4
Lunatikerin
Linker
Pocky
kvaka80 (10)
Qboslav (10)
Joanka (20)
Rebeliantka (9,99)
Filcze (9,99)
Awari
Urb
Aurinko (10)
Cohonez (55!)
Oda24
Lobek (10)
Feyd
Preses
Rudi (15)
Astarte
Stein
Agateczka_D (10)

Dodano 17.12.2009
W związku z zebraniem odpowiedniej kwoty, która pokryła już koszty wyprodukowania koszulek dla zespołu, dalsza część zbiórki będzie przeznaczona bezpośrednio na zakup odpowiednich akcesoriów potrzebnych do zorganizowania koncertowej inicjatywy w Łodzi. W imieniu Zarządu Fanklubu dziękuję za składki i zachęcam do dalszych wpłat. Tylko od Was zależy jakiego kalibru będzie to akcja i jak bardzo Rammstein zapamięta polski koncert.

UWAGA! Akcja koszulkowa i zbiórka na koncertową akcję będzie trwała do końca lutego.
#33360 | Dodano: 30.11.2009 21:47:12
Pozwoliłem sobie przykleić temat.
Od razu zaznaczę że nie służy on do przerzucania się pomysłami na akcję w Łodzi. Wszystko w swoim czasie zostanie ustalone.

eve
Perverse

mężczyzna

#33401 | Dodano: 30.11.2009 23:49:06
Mam rozumieć, że podpis na fladze może złożyć tylko ten, kto zapłaci? :)

Btw. ładnie wyglądacie w tych koszulkach - a szczególnie maxłel ;)
(pro)Zaephion
Sturmwalzer

(zbanowany)

mężczyzna

#33404 | Dodano: 30.11.2009 23:59:18
Do tego dochodzi jeszcze idealne wg mnie dopasowanie napisów na koszulkach do osób ;)

A Paryś wyszła na tym zdjęciu jak ponętna dwudziestka*, no tak do 26 lat maksymalnie.

*nie to, żebym się przymilał, i tak Cię nie lubię. Na razie... xP
Mortiana
Feueranfänger

kobieta

#33410 | Dodano: 01.12.2009 00:26:05
Przegenialny pomysł!! Jak tylko dozbieram kasę po zakupie biletów do Łodzi (XD) to na pewno wspomogę składkę.
I coś czuję, że koszulkę też zamówię ;D

Flaga mi chyba mignęła jakoś w Spodku przed oczami :)
Warum denn so ernst?
Leon
Zerstörer

mężczyzna

#33412 | Dodano: 01.12.2009 00:32:55
Ja kurczę wypatrywałem flagi i kicha :( Nie pamiętam żadnej mordki FRowej :( Eh :( Koszulki to chyba aż 3 zamówię jak będą pieniądze, bo 3 do mnie pasują akurat :D
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Linker
Feueranfänger

mężczyzna

#33418 | Dodano: 01.12.2009 00:42:44
Ja już zapowiadam pomoc i kupno koszulki :D ojj czym ja załatam moją dziurę w budżecie.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#33426 | Dodano: 01.12.2009 01:22:59
Ależ my jesteśmy madafaka :D

Inicjatywa koszulkowa super poza jedną małą kwestią, myanowicie że odnosi się ona do tego czegoś na P *pfuj* Zatem relatywnie madafaka!

Inicjatywę pontonowo-rekinkową jak wiecie popieram całym Hercem (choć nie zapominajmy, że ma być jeszcze do tego rozbudowane luminatorium, bitte-bittowa flaga i tabliczki z Ahoi :D)

Co do wspierania, to jeszcze sobie o tym pogadamy :D
Kiku
Feuerspritzer

kobieta

#33429 | Dodano: 01.12.2009 01:50:36
Diesel, mam nadzieję,że przewidziałeś koszulki w rozmiazre xs ;)
super pomysł, a Paul to super gość, że docenił te starania.
Lubię takie akcje społecznościowe, więc się chętnie podłączę :)
No pain, no gain
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#33441 | Dodano: 01.12.2009 07:25:24
może będą u nas płyty podpisywać w tych koszulkach ... ehh rozmarzyłam się :D, baardzo mi się podoba pomysł ze sławetnym AHOI :P, tylko także trzeba znaleźć rekinki, a nie delfiny czy orki dmuchane :P
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
Awari
Feuerspritzer

kobieta

#33442 | Dodano: 01.12.2009 07:40:02
Niestety nie dam rady do Łodzi pojechać - brak urlopu, ale z chęcią dorzucę kasy po wypłacie. Widziałam Was w Katowicach:)))

pozdrowienia.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#33449 | Dodano: 01.12.2009 09:37:42
eve napisał(a):
Mam rozumieć, że podpis na fladze może złożyć tylko ten, kto zapłaci? :)

To nie jest zapłata za możliwość podpisu, tylko dobrowolna, niezobowiązująca składka, a podpis na fladze swoistym wyrazem podziękowania za ten gest.
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#33450 | Dodano: 01.12.2009 09:45:51
Nie pisać postów, tylko dokonywać przelewów, tej!
Mortiana
Feueranfänger

kobieta

#33462 | Dodano: 01.12.2009 12:27:45
Kiku napisał(a):
Diesel, mam nadzieję,że przewidziałeś koszulki w rozmiazre xs ;)

Podpinam się pod to pytanie xP

..Tabliczki 'Ahoi!' - super pomysł, Antonio! :D

3ve1ink4 napisał(a):
może będą u nas płyty podpisywać w tych koszulkach ... ehh rozmarzyłam się :D
- a będą w ogóle? Są jakieś pogłoski na ten temat? ;)

Wahnsinn, trzeba najpierw nerkę sprzedać xD
Nie no, zaczęłam szukać roboty, żebym mogła wypłatę zaraz na rzecz R+ wydać :] :)

Ave!
Warum denn so ernst?
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#33463 | Dodano: 01.12.2009 12:40:31
Koszulki są chyba od S do XXL. Dla zespołu były robione XL i na Paula była chyba ciut za duża, a Till mógł się w nią nie zmieścić :]
Kiku
Feuerspritzer

kobieta

#33486 | Dodano: 01.12.2009 14:21:26
No bo Pawełek jest drobnym chłopcem :), swoja drogą- fajnie by było zobaczyć reszte w tych koszulkach, somehow, someday...
Ja się piszę na "S", skoro xs brak. :)
No pain, no gain
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#33489 | Dodano: 01.12.2009 14:31:12
Proszę info na maila. Pozostałe szczegóły w pierwszym poście.
vonegern
Pussy

mężczyzna

#33515 | Dodano: 01.12.2009 17:16:27
W woli ścisłości te podpisy na fladze będą dodawane przez nas osobiście w Łodzi czy przez szefostwo FR jeszcze długo przed koncertem?:)

Oczywiście inicjatywe popieram finansowo i koszuleczke też zamawiam:)

Swojego prywatnego dmuchanego "rekina" tzn orkę mogę podarować :d
SCHNELL SCHNELL ACHTUNG ACHTUNG BLITZKRIEG AUF-WEIDERSEHEN.
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#33516 | Dodano: 01.12.2009 17:24:22
w internecie można znaleźć dmuchane rekiny, tylko, że one mają rzęski nawet :P, takie to troszkę żenujące :D
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
Khira_
Pussy

kobieta

#33517 | Dodano: 01.12.2009 17:44:23
Extra pomysl! Ja tez nie widzialam falgi w spodku :( A na skladke dorzuce sie i tez chce koszulke :D

Strony: 1 2 39

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 8
Zalogowani: 0
Szukaj