news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Jesteś z "pokolenia"...
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 47

Vanessa
Panzermeister

kobieta

Sponsor
#34159 | Dodano: 04.12.2009 19:08:49
Poznań nie jest dużo brzydszy,ale Wrocław ,to Wrocław :D
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#34177 | Dodano: 04.12.2009 20:05:07
Diesel napisał(a):
Bo nie byłeś.

Właśnie dlatego podoba mi się bardziej Wrocław.
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

Sponsor
#34212 | Dodano: 05.12.2009 00:08:43
Bo nie byłeś.
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#34215 | Dodano: 05.12.2009 00:10:47
ja będę za hmm może tydzień, jak wyzdrowieje, to jedziemy teściówkę odwiedzić z moim :P

da się stęsknić za klimatem tego miasta ;>
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#34730 | Dodano: 08.12.2009 13:32:14
Vanessa napisał(a):
...ale Wrocław ,to Wrocław :D

Taaak, jestem z Breslau ;D i chwalę sobie... nie ma nic lepszego w Polsce niż Ostrów Tumski nocą, czy setki innych miejsc, od fontanny na Pergoli do ogrodu japońskiego i w ogóle... bez porównania!.

Ale to nie przewodnik turystyczny więc...

Dodam jeszcze że po Before Party w Liverpool byłem skrajnie rozczarowany... przyszła jakaś grupka wystraszonych młodzików w klimacie i starsi wyjadacze, ale niezbyt w klimacie. Wszyscy byli maxymalnie skrępowani i nikt się nie ruszał. Już myślałem że na koncercie też będzie tak sztywno (i chwilami było).

Kilka osób rozkręcało imprezę (nie ma za co! nawet sam Dlaj lamę odtańczyłem;P) i bawiło się dobrze. No ale to była kropla w morzu. A szkoda! bo przygotowane to było ładnie wszystko - 2 telebimy (parkiet był nimi otoczony), klimacik, dobrze przygotowane teledyski, urywki koncertów, dużo miejsca ect.

No i dodam że DJ Einar to taka ciota że aż strach! skąd się wziął to nie wiem. Nic nie potrafił, mimo że mógł w tym barze zaszaleć. Nie rozumiem skąd się tacy ludzie biorą... Taka okazja do zabawy, a ten puszcza muzę cicho, dziwne połączenia utworów, nie zna się na tytułach, nie potrafi rozkręcić niczego, chodzi tylko gdzieś i zero zaangażowania... OMG!

Nie wchodzę nikomu w dupę, ale ALL RESPECT dla Diesel'a! byłem 3 razy w Krakowie, raz w Mega Clubie i z tego co się orientuję to za każdym razem grał właśnie On i złego słowa nie powiem.

Narazie temperatura trochę opadła i nic się nigdzie nie szykuje... niestety:P

Rammstein: Bad Boys

http://www.youtube.com/watch?v=zC9zeyAcNj4
into dark and cold NORTH we march...
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

Sponsor
#34736 | Dodano: 08.12.2009 14:13:29
Wilder Wein napisał(a):
Nie wchodzę nikomu w dupę, ale ALL RESPECT dla Diesel'a! byłem 3 razy w Krakowie, raz w Mega Clubie i z tego co się orientuję to za każdym razem grał właśnie On i złego słowa nie powiem.

To szkoda, że nie byłeś w Bazylu, Cogitaturze albo nawet wrocławskim Wagonie, to może byś zobaczył jak ja gram :>
W Krakowie to ja byłem ostatni raz ok. 1996 roku na wycieczce z rodzicami :>

Ale dzięki za miłe słowa :D
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#34752 | Dodano: 08.12.2009 16:15:27
Diesel napisał(a):
Wilder Wein napisał(a):

To szkoda, że nie byłeś w Bazylu, Cogitaturze albo nawet wrocławskim Wagonie, to może byś zobaczył jak ja gram :>
W Krakowie to ja byłem ostatni raz ok. 1996 roku na wycieczce z rodzicami :>

Ale dzięki za miłe słowa :D

ale mega club w 2005 to Ty?

to kto w takim razie grał na zlotach w krakowie od 2000 do 2005?
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

Sponsor
#34784 | Dodano: 08.12.2009 18:42:12
To nie ja. Byłem tam, ale nie grałem. Z tego co pamiętam to raczej jest to ktoś z grupy: Vater, Siegel albo Durin.
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#34857 | Dodano: 09.12.2009 10:36:44
Do tej pory myślałem że jesteś nadwornym grajkiem FR! no to w takim razie ALL RESPECT komuś z grupy Vater, Siegel albo Durin! ;D może kiedyś w Wagonie będę miał okazję Ciebie ocenić... w każdym bądź razie big f*ck U dla DJ Einara! ! ! straszny badziewiasz;D
Vanessa
Panzermeister

kobieta

Sponsor
#34995 | Dodano: 10.12.2009 14:27:58
Wilder Wein,w takim razie możesz jutro wpaść na after party do Liverpoolu po koncercie Laibacha.Będziesz mógł osobiście oddać hołd Dieselowi :) A ja to sfotografuję ,oczywiście :D
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

Sponsor
#34997 | Dodano: 10.12.2009 14:35:57
Aftera to ja przewiduję w Spiżu. Bifora też.
Vanessa
Panzermeister

kobieta

Sponsor
#35024 | Dodano: 10.12.2009 17:19:00
Beforek w Spiżu plus koncert i jak dobrze pójdzie nie będziesz miał pojęcia gdzie brykasz na afterze :D
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#35131 | Dodano: 11.12.2009 19:42:45
to w końcu Spiż tak? widzę że burżuje z Was... dopiero teraz o tym czytam... hmnn... Ja zaraz wychodzę wobec tego na aftera do Liverpoola ;D
Vanessa
Panzermeister

kobieta

Sponsor
#35182 | Dodano: 12.12.2009 11:09:26
Na aftera dotarliśmy około północy.Diesel z Caron zmęczeni zrezygnowali i poczłapali do hotelu.Klub zastaliśmy zatłoczony,na szczęście znajomi,którzy na koncert nie poszli przygarnęli nas do swojego stolika,a kilka chwil później upolowaliśmy drugi,obok,ale i tak było ciasno.Nikt z nas nie miał siły po szaleństwie na Juno Reactorze na harce parkietowe;jeszcze teraz czuję wszystkie mięśnie :)

wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#35194 | Dodano: 12.12.2009 12:06:39
Dizel cienias
żyCIE
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

Sponsor
#35240 | Dodano: 12.12.2009 19:55:21
wrONa napisał(a):
Dizel cienias

Mieliśmy w hotelu ekstra bankiet Pirelli (nawet Personal Jesus leciał ok. 3 w nocy), dobrego szampana, dużą wannę i jeszcze większe wyrko więc nad czym się mieliśmy zastanawiać? ;>
Caron
Perverse

kobieta

Sponsor
#35273 | Dodano: 12.12.2009 23:26:41
Wanna była mała, a do jacuzzi nam się nie chciało na 6 piętro drałowac. Ale wyro, potwierdzam, wielkie i wygodne, więc zamiast dogorywac na stole w livcu poszliśmy po prostu spac :D
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#35336 | Dodano: 13.12.2009 14:40:39
Ja byłem tylko na browku na chwilę. Po walce Pudziana byłem zmęczony. Jakoś mnie ciągle ten DJ nie wkręca i mam w d**ie ten cały liverpool przez to i przez to że za mało miejsca tam jest po prostu... Laibach to Laibach... Wiadomooo!
wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#35339 | Dodano: 13.12.2009 14:52:45
Dizel
Gdyby nie post CaronU o spaniu to bym Ci nawet pogratulował :P
żyCIE
#35340 | Dodano: 13.12.2009 14:54:01
To był skrót myślowy.

Strony: 1 2 3 47

Ogłoszenia