news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 131 32 33 34

reiter
Panzermeister

kobieta

#42876 | Dodano: 13.02.2010 11:35:57
Oczywiście, takie buty będą najlepszą ochroną przeciwko atakowi wściekłych pszczół, astmie, alergii, samozapłodnieniu i mukowiscydozie. Należy jednak również pamietać o odpowiednim kasku pozwalającym na uniknięcie min alimentów i odcisków na jelicie grubym.
Gdyby zające miały na grzbietach chlorofil
nie można byłoby ich osiodłać
Mehrstein
Feueranfänger

mężczyzna

#42889 | Dodano: 13.02.2010 13:21:47
listek2000 napisał(a):
siemka, nowy jestem :) ale rammstein slucham od lat i odwazylem sie :) pojsc na koncert we wtorek 16.02.2010 do malmoe arena, bilet mam na trybunach czyli chyba wersja lite :) i nie musze sie tak okuwac? i chcialem dopytac jak jest z aparatami czy mozna wnosic. Jest teraz zima jak sie ubrac czy pomysl z szatnia ma sens... no niech 12tys fanow pojdzie do szatni... pozdr

Aparat bez żadnych obiektywów itp. (dodatkowych!) Po prostu zwykła cyfrówka. Tak przynajmniej było w Katowicach, facet przy wejściu właśnie tak sapał przez dyktafon i to samo mówiła ochrona przed samym wejściem na parkiet.
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

mężczyzna

#42892 | Dodano: 13.02.2010 13:26:24
Wszystko można wnieść, ja od dziś zabieram za sobą młotek na koncerty ponieważ jest niezbędny:>.
Jeb z helenki !!
Spider
Zerstörer

mężczyzna

#42898 | Dodano: 13.02.2010 13:51:42
Trzymaj się z nim ode mnie z daleka :P
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
stoktos
Zerstörer

kobieta

#43028 | Dodano: 14.02.2010 16:46:30
Eve napisała: "Nie pchaj się pod barierki :> "
Lunatikerin napisał:"Zależy kto do czego przywykł. Choć przed Katowicami też były takie "straszaki" (nawet w kolejkach), a nie było tak źle ;). "
To juz nie wiem czy tam iść czy nie!
Lunatikerin
Panzermeister

kobieta

#43033 | Dodano: 14.02.2010 17:34:31
Znaczy się, ja nie byłam pod barierkami. Choć później tłum i tak mnie spychał coraz bliżej sceny. Chodziło mi o to, że na płycie nie było tak źle (jak na moje standardy), ale jak ktoś do koncertów nie przywykł, to i te warunki mogą być niemiłe ;).
"Advent, Advent, ein Mensch brennt"
#43404 | Dodano: 17.02.2010 21:07:49
no i po malmoe... na bilecie bylo 19.30... przyszedlem o 17ej... arena zamknieta :( bylem pierwszy i stalem jak wazon na -5 C ... losie! pierwszy! z biletem na sektor :)) za 1,5 godz otworzyli wszystkie bramki czyli o 18.30 ...spokojnie mozna przyjsc o 19ej bo wszystko sprawnie idzie. Wymacal mi aparat cos gadal ale nie rozumialem go i poszeldem dalej :) ... o 19.30 zajalem miejsce... a wszyscy dalej siedza po barach na koronie areny... co jest???... zaczyna sie koncert... "wycieraczki" rammsteinu Combichrist :) nawet nawet... rammstein zaczal grac o 20.30... bylo super... aczkolwiek szkoda,ze mam internet... :( wiedzialem jakie beda pisoenki, wiedzialem ze bedzie bis potem drugi... :( doszlo do tego ze, po pussy jak sie pozeganli to hala zaczela wychodzic... a tu rammstein wychodzi na scene, nikt ich nawet nie prosil ;) i krzycza "chodzcie do nas chodzcie do nas" ... wrocilismy jak prosza... wracalismy tak dwa razy... niech maja... 20 lat temu na iron maiden w lodzi, to byl spontan, nie bylo netu nie bylo komorek, nie wiedziales(as) co zagraja, czy zabisuja ile razy... jaka scena bedzie jakie niespodzianki... a teraz na youtube caly koncert masz jak na dloni... bylo super ale juz jakos inaczej.... pozdrawiam serdecznie.
Lecterr
Feueranfänger

kobieta

#43641 | Dodano: 19.02.2010 17:17:57
stoktos napisał(a):

ja z własnego doświadczenia nie polecam :P cięzko się oddycha trzeba uważać na żebra i często więcej się skupiasz żeby Cię tłum lecący na boki nie wywalił niż na tym co się na scenie dzieje :P
Tak myślę że tym razem się tam nie będe pchać tylko pójdę się bawić do dalszych rzędów ^^
Łukasz
Pussy

mężczyzna

#69106 | Dodano: 27.04.2010 21:35:02
listek2000 napisał(a):
aczkolwiek szkoda,ze mam internet... :( wiedzialem jakie beda pisoenki, wiedzialem ze bedzie bis potem drugi... :( .

Pamiętam, że przed koncertem w Katowicach nie patrzyłem na filmiki z koncertów żeby to była niespodzianka :D kilka zdjęć tylko chyba widziałem, nawet może z jedno - dwa z nowej trasy (przed tym koncertem :D)
krzyhu
Feuerspritzer

mężczyzna

#69330 | Dodano: 28.04.2010 16:02:33
Ja także nie patrzyłem na filmiki jedynie jakieś zdjęcia, koncert w Łodzi był świetny chociaż słyszałem że w Katowicach więcej ognia było podobno... Miejsce na płycie jest najlepsze ;) nie wyobrażam sobie siedzenia czy stania w miejscu przy ich muzyce :) Trafiłem na dobry moment gdy tłoku już nie było na wejściach. Najgorsza szatnia po koncercie... Dzicz na maxa :D
raflebi
Feueranfänger

mężczyzna

#69335 | Dodano: 28.04.2010 16:44:04
ja w Lodzi dowiedziałem sie ze umiem latac :D Stojac w tej uprzywilejowanej sekcji plyty przy Weidmens Heil poczulem ze przemieszczam sie nie ruszajac nogami :D Patrze na glebe a ja wisze w powietrzu :D Odjzad ^^
Stay Acid and Keep On Roar!
eve
Perverse

mężczyzna

#69356 | Dodano: 28.04.2010 18:23:49
stoktos napisał(a):
Eve napisała: "Nie pchaj się pod barierki :> "
Lunatikerin napisał:"Zależy kto do czego przywykł. Choć przed Katowicami też były takie "straszaki" (nawet w kolejkach), a nie było tak źle ;). "

No to ja się już mogę przyznać, że to miało na celu jedynie odstraszenie potencjalnej konkurencji... :D
Djura
Panzermeister

kobieta

#69372 | Dodano: 28.04.2010 19:20:18
raflebi napisał(a):
ja w Lodzi dowiedziałem sie ze umiem latac :D Stojac w tej uprzywilejowanej sekcji plyty przy Weidmens Heil poczulem ze przemieszczam sie nie ruszajac nogami :D Patrze na glebe a ja wisze w powietrzu :D Odjzad ^^

Na Waidmanns Heil to w ogóle zaczał się odlot.Rammlied i B******** w miarę spokojnie,wiadomo,skakanie darcie się,a jak się Waidmanns zaczęło to był początek totalnego odlotu.A,i podczas koncertu dwiedziałm się że znam wszystkie teksty xD
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
offca
Panzermeister

kobieta

#69374 | Dodano: 28.04.2010 19:23:54
Djura napisał(a):
raflebi napisał(a):

Na Waidmanns Heil to w ogóle zaczał się odlot.Rammlied i B******** w miarę spokojnie,wiadomo,skakanie darcie się

Naprawdę? Przynajmniej w mojej części było spokojnie, ale na pięć minut przed 21 :> Rozległo się intro, a tłum z tyłu naparł na nas i wbił moją koleżanke w moje plecy. W sumie z trzech pierwszych utworów niewiele pamiętam, walczyłam o przetrwanie xD
Elias, wach auf, du lebst einen Traum!
NIKA
Feuerspritzer

kobieta

#69375 | Dodano: 28.04.2010 19:32:02
Ja w fanzonie , po lewej stronie sceny miałam widok na wszystko i słuch i nikt mi po plecach nie skakał. Podsłuchiwałam ekipę techniczną R+ i widziałam panią z wieeeeeelką szczotą , która po Pussy miała sprzątać , ale jej chyba przeszło, bo zniknęła.
Djura
Panzermeister

kobieta

#69383 | Dodano: 28.04.2010 19:58:56
ja byłam w tym sektorze z przodu,stałam z jego tyłu,na środku,od Waidmanns mnie zniosło na prawo,w okolicach Feuer feri byłam pod samą barierką
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
kowal92
Pussy

mężczyzna

#70875 | Dodano: 02.05.2010 22:40:48
a kto jedzie na berlin?:)
theBoss
Sturmwalzer

kobieta

#70876 | Dodano: 02.05.2010 22:41:40
Kowal, zły temat :P Zajrzyj tutaj: http://www.feuerrader.pl/forum/topic/609
The siren screams without a sound.
Lucy
Zerstörer

kobieta

#70879 | Dodano: 02.05.2010 22:44:43
My w Łodzi zdecydowaliśmy się na sektory. W sumie od mojego rzędu w górę wszyscy stali. Obok mnie koleś cały koncert siedział. A ja się darłam i skakałam jak głupia.
Mój mąż na początku siedział, ale jak dostał w głowę parę razy z łokcia, to wstał :))
Odjazd na maxa, w berlinie chciałabym szturmować barierki, ale nie mam glanów i nie chcę w nie inwestować :( Więc chyba odpada, co nie?
Life is ours, we live it our way...
theBoss
Sturmwalzer

kobieta

#70884 | Dodano: 02.05.2010 22:47:07
Lucy napisał(a):
My w Łodzi zdecydowaliśmy się na sektory. W sumie od mojego rzędu w górę wszyscy stali. Obok mnie koleś cały koncert siedział. A ja się darłam i skakałam jak głupia.
Mój mąż na początku siedział, ale jak dostał w głowę parę razy z łokcia, to wstał :))
Odjazd na maxa, w berlinie chciałabym szturmować barierki, ale nie mam glanów i nie chcę w nie inwestować :( Więc chyba odpada, co nie?

Ja w Łodzi byłam pod samą barierką, a glanów nie miałam. No ale w Berlinie będzie o wiele ciężej, także nie próbuj, chyba, że chcesz przeżyć ;>
The siren screams without a sound.

Strony: 131 32 33 34

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 26
Zalogowani: 13
Szukaj