Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
#25261 | Dodano: 18.10.2009 13:35:25
A co do płyty, to bez większych zmian od lat, chociaż czasami zdarzają się takie sytuacje (np. ostatni Slipknot w Warszawie), że stojąc niemal pod samą sceną jest dookoła przestrzeń, nikt na nikogo nie skacze, nie przepycha i w ogóle pustawo jakoś. Eh ta dzisiejsza młodzież...
#25282 | Dodano: 18.10.2009 14:23:27
Glany są jak tró bojówki - uniwersalna wygoda, w lecie chłodzik, w zimie ciepło.
W zimie (a nawet teraz) to od stalcapy zimnem ciągnie - przynajmniej u mnie :D
Ale galny to buty na całe życie - raz je masz i sie zakochasz :)
A jak tam sprawa z drugą koszulką itp.? Jak wy to macie zamiar pochować, żeby od razu iść po koncercie na Panzera? No i jak tam sprawa z szatniami w Spodku - czy na imprezach stricte masowych są one otwarte i ogólnodostępne?
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
#25284 | Dodano: 18.10.2009 14:29:20
Glany są jak tró bojówki - uniwersalna wygoda, w lecie chłodzik, w zimie ciepło.
Ale galny to buty na całe życie - raz je masz i sie zakochasz :)
prawda prawda :D
#25305 | Dodano: 18.10.2009 15:03:19
Oczywiście, że w Spodku SĄ szatnie..
Wiem, że są (w końcu mieszkam tylko 10 kilometrów od niego :P), ale pytanie moje brzmi, czy są w użyciu podczas takich imprez masowych...?
Anyone?
#25327 | Dodano: 18.10.2009 15:23:27
Są :>
Danke, teraz wiem, gdzie będę miał możliwość tzw. zmieny ubioru, żeby błyszczeć na Panzerze xD
O której planujecie ustwaić się w kolejce? Nie warto chyba tak stać samemu około 4 rano, nie? :D
#25333 | Dodano: 18.10.2009 15:25:57
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#25335 | Dodano: 18.10.2009 15:26:53
proponuje założyć komitet kolejkowy ;P
Ano, ano xD Ja śpiwór mam, taki do -15*C, więc mogę udawać bezdomnego :)
#25358 | Dodano: 18.10.2009 16:25:45
Już nie wspomnę o rodzicach mających dylemat puszczania dzieci na koncerty :D
Mając doświadczenie z walki o swoje miejsce na płycie, zastanawiam się czy nie lepiej iść na przejście między sektorami [tak jak na ostatnim koncercie] i nie stracić 75% czasu koncertowego na walkę o pion...
żyCIE
#25362 | Dodano: 18.10.2009 16:31:41
#25373 | Dodano: 18.10.2009 17:01:48
Michael sam musiałby siebie bronić. ;-P
Majkela rzucimy na pierwszy ogień ;)
co do osób, które się przestraszą - to tym lepiej, będzie mniejszy ścisk ;D
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
#25401 | Dodano: 18.10.2009 18:14:55
Najlepiej utworzyć jakiś Zakon Rycerzyków Rammstein, który będzie ochraniał pielgrzymów zdążających na płytę.
hahah! Of korz jak te bractwo za opiekę otrzymałoby wejściówki na backstage to ja jestem chętny! tylko Ci co podążają na płytę muszą mieć znak rozpoznawczy... proponuję czarny, naszyty krzyż równoramienny i długi kij... (nie bejsbol)
Wszyscy już przerażeni?... to może teraz jednak napiszemy co w koncertach R+ jest najlepszego? ulubiony motyw? jak to wszystko wygląda z perspektywy uczestnika, a nie tylko widza przed TV? coś zrobiło na Was większe wrażenie niż przypuszczaliście że zrobi ect...
Ja np. byłem zaskoczony brzmieniem niektórych utworów. Oglądając na YT wykonania DSG lub Rammstein na żywo byłem już śmiertelnie znudzony tymi starociami... na koncercie te piosenki brzmiały jednak powerowsko i zupełnie świeżutko!. Najlepiej im wyszły wg.mnie! "bawiłem się" na tych utworach po prostu najlepiej, to był dla mnie mały szok. Naprawdę JEST różnica między YT a koncertem, zdarzają się miłe niespodzianki...
Super był też motyw na początek du hasta gdy Till wystrzelił z łuku dwie, albo nawet trzy salwy na głowami wszystkich... to było coś!
Cudowny był też dla mnie Morgenstern, piosenka tylko momentami jest świetna, tekst wymiata... no ale na żywo to było coś pięknego!... cała ściana za sceną na czerwono płonie,w rytm tego chórku... nie zapomnę nigdy!
Amerika, to standardzik. Nie podobał mi się w ogóle nowy preformence do Rammstein (inaczej niż w/w brzmienie)... Jezuuuuu! jak oni mogli!? miś Jogi z palnikiem zamiast płaszcza!? bleeeeh! (już to gdzieś pisałem wiem).
Feuer frei! to nic w porównaniu z Sonne... po FF! zrobiło mi się przyjemnie ciepło, ale to nie ten sam power co Till w czasach z irokezem, dla mnie średnio... natomiast na sonne? na Sonne myślałem o zmianie tytułu tej piosenki na Sauna! temperatura 50 stopniów jak nic!... naprawdę, chwilami też bałem się że coś im się nie uda i się spalę albo coś... jak musieli się czuć ludzie podczas nalotu bombowego? właśnie tak...
into dark and cold NORTH we march...
#25404 | Dodano: 18.10.2009 18:25:13
http://www.youtube.com/watch?v=gqXh63lXdWU
Ta piosenka zjada połowę LIFADu ;P
#25407 | Dodano: 18.10.2009 18:31:28
#25409 | Dodano: 18.10.2009 18:58:51
Niesttey po kilku koncertach przekoanałam się, że przy moim nikłym wzroście pchanie się na płytę to prawie pewne proszenei się o kopa- nie była to tak energetyczna muza jak rammsztajmowa, nie było pontonów w glanach i ognia na scenie a i tak było pare razy bardzo nieprzyjemnie :/ (długo się na bezdechu wytrzymać nie da).
Z tego co sie na scenie działo też nie wiele pamiętam (poza tym co zobaczyłam siedząc przez chwilę na plecach kolegi). Dla takich ja, pokrzywdzonych przy podziale wzrostu, pozostaje sektor. ;(
No pain, no gain
#25419 | Dodano: 18.10.2009 20:00:27