news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4 534

Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#25261 | Dodano: 18.10.2009 13:35:25
Co do ścisku przy wejściu to już od 2-3 lat widzę znaczną poprawę. W 2001 roku rzeczywiście była masakra, zostałem dociśnięty do barierek przed wejściem i dużo nie brakowało, żebym miał żebra połamane. W 2005 roku nie pamiętam aż takiego ścisku, ale być może byłem już na niego przygotowany. Później bywałem na kilku podobnych kalibrem koncertach m.in. w Spodku, na Torwarze i Stadionie Śląskim i uważam, że ludzie nauczyli się już stać spokojnie w kolejce i kulturalnie wchodzić.
A co do płyty, to bez większych zmian od lat, chociaż czasami zdarzają się takie sytuacje (np. ostatni Slipknot w Warszawie), że stojąc niemal pod samą sceną jest dookoła przestrzeń, nikt na nikogo nie skacze, nie przepycha i w ogóle pustawo jakoś. Eh ta dzisiejsza młodzież...
Der Marcin
Sturmwalzer

mężczyzna

#25263 | Dodano: 18.10.2009 13:37:15
w spodku są szatnie? na 10 tysięcy ossób? :P
#25282 | Dodano: 18.10.2009 14:23:27
Antonio napisał(a):
Glany są jak tró bojówki - uniwersalna wygoda, w lecie chłodzik, w zimie ciepło.

W zimie (a nawet teraz) to od stalcapy zimnem ciągnie - przynajmniej u mnie :D
Ale galny to buty na całe życie - raz je masz i sie zakochasz :)

A jak tam sprawa z drugą koszulką itp.? Jak wy to macie zamiar pochować, żeby od razu iść po koncercie na Panzera? No i jak tam sprawa z szatniami w Spodku - czy na imprezach stricte masowych są one otwarte i ogólnodostępne?
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

Metallica - Master of Puppets

mężczyzna

#25284 | Dodano: 18.10.2009 14:29:20
gorbaczovsky napisał(a):
Antonio napisał(a):
Glany są jak tró bojówki - uniwersalna wygoda, w lecie chłodzik, w zimie ciepło.

Ale galny to buty na całe życie - raz je masz i sie zakochasz :)

prawda prawda :D
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#25295 | Dodano: 18.10.2009 14:46:23
Oczywiście, że w Spodku SĄ szatnie..
#25305 | Dodano: 18.10.2009 15:03:19
Antonio napisał(a):
Oczywiście, że w Spodku SĄ szatnie..

Wiem, że są (w końcu mieszkam tylko 10 kilometrów od niego :P), ale pytanie moje brzmi, czy są w użyciu podczas takich imprez masowych...?

Anyone?
eve
Perverse

mężczyzna

#25312 | Dodano: 18.10.2009 15:09:07
Są :>
#25327 | Dodano: 18.10.2009 15:23:27
eve napisał(a):
Są :>

Danke, teraz wiem, gdzie będę miał możliwość tzw. zmieny ubioru, żeby błyszczeć na Panzerze xD

O której planujecie ustwaić się w kolejce? Nie warto chyba tak stać samemu około 4 rano, nie? :D
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#25333 | Dodano: 18.10.2009 15:25:57
proponuje założyć komitet kolejkowy ;P
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
eve
Perverse

mężczyzna

#25334 | Dodano: 18.10.2009 15:26:43
Ja gdzieś ok 12.00.
#25335 | Dodano: 18.10.2009 15:26:53
Spider napisał(a):
proponuje założyć komitet kolejkowy ;P

Ano, ano xD Ja śpiwór mam, taki do -15*C, więc mogę udawać bezdomnego :)
wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#25358 | Dodano: 18.10.2009 16:25:45
Jakby Was czytała osoba która idzie 1 -szy raz na koncert to zwątpiłaby na 100% ;)
Już nie wspomnę o rodzicach mających dylemat puszczania dzieci na koncerty :D

Mając doświadczenie z walki o swoje miejsce na płycie, zastanawiam się czy nie lepiej iść na przejście między sektorami [tak jak na ostatnim koncercie] i nie stracić 75% czasu koncertowego na walkę o pion...
żyCIE
#25362 | Dodano: 18.10.2009 16:31:41
Najlepiej utworzyć jakiś Zakon Rycerzyków Rammstein, który będzie ochraniał pielgrzymów zdążających na płytę.

DirtyH
Feuerspritzer

mężczyzna

#25366 | Dodano: 18.10.2009 16:50:40
Michael sam musiałby siebie bronić. ;-P
Spider
Zerstörer

-

mężczyzna

#25373 | Dodano: 18.10.2009 17:01:48
DirtyH napisał(a):
Michael sam musiałby siebie bronić. ;-P

Majkela rzucimy na pierwszy ogień ;)

co do osób, które się przestraszą - to tym lepiej, będzie mniejszy ścisk ;D
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
Wilder Wein
Feuerspritzer

mężczyzna

#25401 | Dodano: 18.10.2009 18:14:55
maxłel napisał(a):
Najlepiej utworzyć jakiś Zakon Rycerzyków Rammstein, który będzie ochraniał pielgrzymów zdążających na płytę.

hahah! Of korz jak te bractwo za opiekę otrzymałoby wejściówki na backstage to ja jestem chętny! tylko Ci co podążają na płytę muszą mieć znak rozpoznawczy... proponuję czarny, naszyty krzyż równoramienny i długi kij... (nie bejsbol)

Wszyscy już przerażeni?... to może teraz jednak napiszemy co w koncertach R+ jest najlepszego? ulubiony motyw? jak to wszystko wygląda z perspektywy uczestnika, a nie tylko widza przed TV? coś zrobiło na Was większe wrażenie niż przypuszczaliście że zrobi ect...

Ja np. byłem zaskoczony brzmieniem niektórych utworów. Oglądając na YT wykonania DSG lub Rammstein na żywo byłem już śmiertelnie znudzony tymi starociami... na koncercie te piosenki brzmiały jednak powerowsko i zupełnie świeżutko!. Najlepiej im wyszły wg.mnie! "bawiłem się" na tych utworach po prostu najlepiej, to był dla mnie mały szok. Naprawdę JEST różnica między YT a koncertem, zdarzają się miłe niespodzianki...

Super był też motyw na początek du hasta gdy Till wystrzelił z łuku dwie, albo nawet trzy salwy na głowami wszystkich... to było coś!

Cudowny był też dla mnie Morgenstern, piosenka tylko momentami jest świetna, tekst wymiata... no ale na żywo to było coś pięknego!... cała ściana za sceną na czerwono płonie,w rytm tego chórku... nie zapomnę nigdy!

Amerika, to standardzik. Nie podobał mi się w ogóle nowy preformence do Rammstein (inaczej niż w/w brzmienie)... Jezuuuuu! jak oni mogli!? miś Jogi z palnikiem zamiast płaszcza!? bleeeeh! (już to gdzieś pisałem wiem).

Feuer frei! to nic w porównaniu z Sonne... po FF! zrobiło mi się przyjemnie ciepło, ale to nie ten sam power co Till w czasach z irokezem, dla mnie średnio... natomiast na sonne? na Sonne myślałem o zmianie tytułu tej piosenki na Sauna! temperatura 50 stopniów jak nic!... naprawdę, chwilami też bałem się że coś im się nie uda i się spalę albo coś... jak musieli się czuć ludzie podczas nalotu bombowego? właśnie tak...
into dark and cold NORTH we march...
#25404 | Dodano: 18.10.2009 18:25:13
Ładne światła mieli ostatnio.

http://www.youtube.com/watch?v=gqXh63lXdWU
Ta piosenka zjada połowę LIFADu ;P

KonradS
Pussy

mężczyzna

#25407 | Dodano: 18.10.2009 18:31:28
Dobrze ze ide na R+ tu w Sztokholmie, z reguly ZNACZNIE spokojniej niz w kraju xD
Kiku
Feuerspritzer

kobieta

#25409 | Dodano: 18.10.2009 18:58:51
Czytam sobie te opisy koncertu R+ z perspektywy płyty i troche zazdroszcę tych emocji, zwłaszcza jak sie stoi blisko secny...
Niesttey po kilku koncertach przekoanałam się, że przy moim nikłym wzroście pchanie się na płytę to prawie pewne proszenei się o kopa- nie była to tak energetyczna muza jak rammsztajmowa, nie było pontonów w glanach i ognia na scenie a i tak było pare razy bardzo nieprzyjemnie :/ (długo się na bezdechu wytrzymać nie da).
Z tego co sie na scenie działo też nie wiele pamiętam (poza tym co zobaczyłam siedząc przez chwilę na plecach kolegi). Dla takich ja, pokrzywdzonych przy podziale wzrostu, pozostaje sektor. ;(
No pain, no gain
Schneider911
Feuerspritzer

mężczyzna

#25419 | Dodano: 18.10.2009 20:00:27
Ja planuję jechać do Łodzi. Ale że to mój pierwszy koncert, wogóle :D to chcę kupić bilet na trybuny, bo na płycie jeszcze sobie coś zrobię, no i po operacji kolana muszę być ostrożniejszy i stąd moje pytanie: które miejsce na trybunie najlepiej wziąć?

Strony: 1 2 3 4 534

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 27
Zalogowani: 13
Szukaj