Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
#135591 | Dodano: 14.02.2011 20:15:41
Ten filmik z kolei dedykuję użytkownikowi Wahnsinn ; )
O dziękuję, idealny na poprawę humoru. Który z nich to Ty?
#135594 | Dodano: 14.02.2011 20:19:20
Ale widzę, że większość osób tutaj nie ma zbytniego poczucia humoru i postanowiła się trochę podbudować, wykazując znajomością tytułów.
O nie, ja postanowiłem się podbudować wykazując się znajomością niemieckiego, nie tytułów.
Czarna jucha i białe cielsko.
#135597 | Dodano: 14.02.2011 20:37:42
Wahnsinn, szczerze mówiąc, to nie oglądałem go, ale spodobało mi się słowo debil i pomyślałem o twoim ojcu ;]
Tak szczerze mówiąc, to nie bardzo rozumiem na ch...olere się spinasz. Bo sobie zażartowałem, a ty tego nie zrozumiałaś? ;p Wysłałaś mi filmik z dedykacją, to ja tobie też wysłałem i tyle. I w zasadzie nie zamierzam się tu z tobą kłócić tylko dlatego, że napisałem sobie dla jaj 3 utwory inaczej.
A...zapomniałem...jak wy w innych tematach pieprzycie przez 4 strony trzy po trzy, to jest ok i wszyscy się śmieją ;]
#135603 | Dodano: 14.02.2011 20:46:41
Pan ichtudirweh - nie dało się inaczej odpowiedzieć, niż obrażając osobę postronną? Ręce opadają na poziom wypowiedzi tego przybytku i nowo zapisanych tu ludzi... Gratulacje za dobry początek, nie ma co.
Mi scusi.
#135606 | Dodano: 14.02.2011 20:54:23
#135607 | Dodano: 14.02.2011 20:54:43
Ich hab' keine Gust
#135612 | Dodano: 14.02.2011 21:03:05
Life is ours, we live it our way...
#135615 | Dodano: 14.02.2011 21:06:01
To tyle w tym temacie :P No bo jak najlepsi z najlepszych to jasne że wy, c'nie?
//koniec wazeliny
My chain hits my chest when I'm banging on the dashboard
My chain hits my chest when I'm banging on the radio
Live fast, die young, bad girls do it well
My chain hits my chest when I'm banging on the radio
Live fast, die young, bad girls do it well
#135617 | Dodano: 14.02.2011 21:07:03
Kerosine i pariser, w pierwszym poście sobie zażartowałem, nikogo nie obraziłem, ani was(forumowiczów), ani nikogo postronnego. Ale kto na kogo pierwszy naskoczył. Ja pierwszy żadnego filmiku nie wysłałem i chamski nie byłem, więc nie mów mi o luzowaniu, bo to wam brakuje luzu. Żeby się spinać z tak głupiego powodu, ehh.. ;]
AAA, jeszcze jedno, odnośnie podpisu Keroine. W języku niemieckim Gust oznacza podmuch wiatru, a nie jak pewnie miała w zamyśle autorka gust. No chyba że faktycznie chodziło o podmuch wiatru, to przepraszam, ale podpis jest bez najmniejszego sensu. W zasadzie nie czepiałbym się, ale to nie jest miejsce na takie żarty z języka niemieckiego :)
#135619 | Dodano: 14.02.2011 21:16:15
Uważasz, że nad uwagą o ojcu debilu powinno się przejść do porządku dziennego? Poza tym ja Twój pierwszy post odebrałam jakbyś faktycznie nie za bardzo orientował się w twórczości R+ i tytułach ich piosenek ;) Dobry żart powinien być a) na poziomie; b) zrozumiały dla wszystkich i nie dający obaw co do możliwości nieporozumień.
To Twój pierwszy dzień na forum; naprawdę powinieneś go zaczynać od obrażania tych, którzy są na nim już od paru lat?
Dopisano (2011-02-14 21:22:37):
I koniec już tego tematu, bo się za duży offtop zrobił :)
Ich hab' keine Gust
#135622 | Dodano: 14.02.2011 21:25:56
Co do tych tytułów i pierwszego postu, to właśnie tak to miało wyglądać. Przecież bez sensu byłoby przekręcanie tytułów na siłę A to akurat i tak nie miało wzbudzić waszego poklasku, ale żeby aż tak się o to spinać? No ludzie!
Być może uwagi o ojcu mogłoby nie być, gdyby nie pierwszy filmik, na który odpowiedziałem innym. Ewentualnie zawsze można było się powstrzymać od komentarza i ja też bym nie drążył.
Jeszcze jedno. Staż na forum nie jest miarą wartości, ani mądrości. A na koniec przytoczę jeszcze cytat z innego forum, który fajnie obrazuje tę sytuację.
"A ile ty wyciskasz na klatę, ze taki mądry jesteś?"
Przecież ja się z wami nie chcę kłócić o te tytuły, czy inne pierdoły, ale serio, troche luzu i dystansu nie zaszkodzi/
#135624 | Dodano: 14.02.2011 21:42:06
Być może uwagi o ojcu mogłoby nie być, gdyby nie pierwszy filmik, na który odpowiedziałem innym.
Bez komentarza.
Jeszcze jedno. Staż na forum nie jest miarą wartości, ani mądrości.
Może i nie, ale Ty swoim przykładem absolutnie tego nie udowadniasz :)
A na koniec przytoczę jeszcze cytat z innego forum, który fajnie obrazuje tę sytuację.
Jak widać, jedyną kulturą, która nie jest Ci obca, jest kultura fizyczna :)
I serio, skoro naprawdę nie chcesz się dalej kłócić, to zacznij wreszcie pisać na temat i z rozsądkiem... najlepiej w innym temacie, bo w tym już ewidentnie jesteś spalony :) I co prawda nie mnie obraziłeś, ale słówko pt. "Przepraszam" byłoby jak najbardziej na miejscu :/
Ich hab' keine Gust
#135630 | Dodano: 14.02.2011 21:55:34
Bez komentarza.
Powiedz to autorce posta z pierwszym filmikiem.
Jak widać, jedyną kulturą, która nie jest Ci obca, jest kultura fizyczna :)
Nie wiem co widzisz złego w kulturze fizycznej, bo ja nic i uważam, że nie wyklucza ona sprawnej głowy.
Być może miałaś po prostu kontakt z innymi "mięśniakami", którzy mieli zbyt sprawne inne "głowy". Przykro mi
słówko pt. "Przepraszam" byłoby jak najbardziej na miejscu :/
[cenzura] ;]
Bardzo Ci się, widzę, spodobało pilnowanie porządku. Szkoda tylko, że w swoich osądach nie jesteś zbyt obiektywna, tylko raczej starasz się zadowolić większość (jak zwykle pewnie).
To forum ostatnio przypomina bardziej reżim komunistyczny, niż forum, a ja widocznie jestem wrogiem ludu ;]
I powiedz mi jeszcze, czy twoi rodzice mają pozwolenie, żeby trzymać cię w domu? :)
#135631 | Dodano: 14.02.2011 21:55:36
bo to wam brakuje luzu.
Ehh jak ja dawno nie byłem luźny...*myśli* ostatni raz chyba pod czas kręcenia Lip Dópa i to tak na poważnie.
Dobry wieczór tak w ogóle.
Jeb z helenki !!
#135633 | Dodano: 14.02.2011 22:03:02
ichtudirweh - wróć jak nabierzesz dystansu do siebie i świata. Wahnsinn to niepotrzebne, bo to ma. Od dawna zresztą, choć jest młodą osobą. Na razie masz minusa za przeklinanie, tego tu w tym komunistycznym reżimie nie wolno. Idź spać najlepiej.
I kończymy offtopy, skasuję każdy post nie na temat, w końcu to reżim. Żale proszę kontynuować w odpowiednim temacie.
Mi scusi.
#139109 | Dodano: 07.03.2011 16:33:08
2.Sonne -fajna melodia i teledysk
3.Amerika -najlepsza piosenka o Ameryce :)
4.Pussy -słucham często fajna melodia.
5.Ich Will -super mój kolega ma na to joba hehe xD
6.Adios -fajna ogółem
7.Zwitter -fajny tekst
8.One Dich -Jedyna normalna piosenka
9.Mutter -pierwszy raz to usłyszałem to odpadłem
10.Dalai Lama - fajna muzyka[/b]
#139119 | Dodano: 07.03.2011 17:09:51
8.One Dich -Jedyna normalna piosenka
"Ohne dich".
Jedyna normalna? Jak to można interpretować? ;>
#139121 | Dodano: 07.03.2011 17:18:03
"Ohne dich".
Popatrz:
7.Zwitter -fajny tekst
Czyli to jedyny utwór, który ma fajną muzykę i tekst. Ha! :D
Nie lubię wyrażenia "fajny"... Mówi ono tak wiele jak niemowa nieznający migowego...
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
#139181 | Dodano: 07.03.2011 22:02:47