news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chiał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4 524

Ariovista
Śnieżka

kobieta

#94309 | Dodano: 11.07.2010 14:55:26
No właśnie, ja dawno nie byłam, a przy okazji nastawiam się na fajnie spędzony czas ze znajomymi (i mam nadzieję paroma nowymi osobami ;) ), a przy okazji Papa Roach na żywo.
...zum Glück bin ich verrückt...
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#94353 | Dodano: 11.07.2010 20:08:44
Koncerty koncertami, ale festiwal jest za free więc można spędzić bardzo fajnie czas i nie martwić się, że się czegoś nie widziało. Atmosfera dopisuje, setki tysięcy ludzi dookoła, a ja już mam w planach (być może przez obecną pogodę) zakupić sobie nowe kąpielówki i potaplać się troszkę w błotku :)
Jutro rozejrzę się za tym TOIcampem.
Ariovista
Śnieżka

kobieta

#94362 | Dodano: 11.07.2010 20:54:27
Moja ekipa co roku jeździ nad pobliskie jeziorko, więc jak utrzyma się pogoda to pewnie tym razem też pojedziemy.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#94621 | Dodano: 12.07.2010 20:41:47
Popatrzyłem na ceny tego płatnego pola i troszkę się tam pozmieniało, albo ja czegoś od początku nie kumałem. Wychodzi troszkę drożej niż wcześniej zapowiadane 40 zł. za cały pobyt i jest uzależnione od ilości noclegów. Ja miałbym zamiar zostać od piątku do poniedziałku i to wychodzi mi chyba 35 lub 20 zł. za dobę, bo ciężko się zorientować w tym cenniku. Tak czy owak więcej niż miało być, więc poddaję pod dyskusję obecną propozycję.
Sayuri
Panzermeister

kobieta

#94633 | Dodano: 12.07.2010 21:11:21
Ja jestem za żeby tam spać pomimo ceny. Jednak komfort będzie i bezpieczniej. Od piątku do poniedziałku.
Religię, poglądy polityczne, gust i dupę każdy ma swoją.
cverna
Panzermeister

kobieta

#94639 | Dodano: 12.07.2010 21:22:32
Od piątku do poniedziałku wychodzi te 20 zł od osoby za noc. Dla mnie się to niestety trochę już za drogie robi...no nic, zobaczę, jak się sprawy potoczą
just a yellow lemon tree
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

KoЯn - Never Around

mężczyzna

#95885 | Dodano: 18.07.2010 21:19:35
Dobra moi kochani i nie kochani, pora na oficjalne stanowisko debili z Bydgoszczy. Ekipa Bydgoska wyjeżdża w piątek koło 11 rano, planowany przyjazd koło 15. Nasza załoga liczy 5 osób, jedziemy samochodem, samochód posiada klimę :D. Śpimy na bezpłatnym miejscu, mamy dwa namioty 3 osobowe + 1 mały jako magazyn :D. Coś słyszałem że tutejsza ekipa też śpi na bezpłatnym polu także tu mam gorącą prośbę aby nam zajęli miejsce na 3 namioty. Jeśli oczywiście chcemy być wszyscy w jednym obozie zagłady :> na pewno będzie weselej i bezpieczniej. Wracamy jakoś w niedziele jak kierowca wytrzeźwieje. Macie pytania to piszcie śmiało :).
Jeb z helenki !!
Ariovista
Śnieżka

kobieta

#96072 | Dodano: 19.07.2010 17:39:16
Ja cały czas jeszcze nie wiem ile osób w końcu pojedzie ale będą min 4 namioty, jak będziecie chcieli zostawić dla mnie miejsce to byłoby super. Wyjeżdżam w nocy ze środy na czwartek, więc będę pewnie nad ranem...

Rammciu jak dojedziesz pisz, dzwoń, itp. :)
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Hunter - Białoczerw

mężczyzna

#96123 | Dodano: 19.07.2010 19:58:32
Ariovista skoro jedziesz już w czwartek to będziesz tam pierwsza, to możecie zająć nam miejsca :P. Będę dzwonił, w razie co jak będę milczał bo nie wiem jaki będzie mój stan to wiesz;D śmiało dzwoń !!:).
Jeb z helenki !!
Ariovista
Śnieżka

kobieta

#96134 | Dodano: 19.07.2010 20:23:54
No w sumie racja, jak chcecie to mogę zająć. A co do mojego stanu to zapewne będą wyścigi typu 'kto pierwszy wypije ten nie prowadzi' ;)
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Limp Bizkit - Eat You Alive

mężczyzna

#96140 | Dodano: 19.07.2010 20:33:31
Dobra dobra a jak reszta debili chcę spać? bo coś cisza się zrobiła :).
Jeb z helenki !!
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#96217 | Dodano: 19.07.2010 23:16:09
Raczej chyba zostajemy na normalnym polu. Testowałem w weekend swój 2-osobowy namiot i nie wiem jak się dwie osoby tam zmieszczą. Chyba jedna na drugiej :D
zadra
Sturmwalzer

kobieta

#96219 | Dodano: 19.07.2010 23:17:49
patrząc na tego demota stwierdziłam, że kiedyś muszę się tam w końcu wybrać *hahaha*

Ich möchte für CEO Christoph Schneider arbeiten ♥
cverna
Panzermeister

kobieta

#96222 | Dodano: 19.07.2010 23:19:34
Diesel napisał(a):
Raczej chyba zostajemy na normalnym polu. Testowałem w weekend swój 2-osobowy namiot i nie wiem jak się dwie osoby tam zmieszczą. Chyba jedna na drugiej :D

mówisz? hmm robi się ciekawie zatem ;>
just a yellow lemon tree
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Sweet Noise - Ostatni Dzień

mężczyzna

#96396 | Dodano: 20.07.2010 13:28:04
Diesel napisał(a):
Raczej chyba zostajemy na normalnym polu.

Czyli mam rozumieć że wszyscy będziemy razem się dobrze bawić? ale to napisałem z kulturą wow. Teraz pytanie kto dotrze tam pierwszy aby zając miejsca :P. Mam pytanie czy opłaca się kupować piwo np w Bydgoszczy i targać je aż tam czy nie ma wielkiej różnicy cenowej? i jakie tam piwo sprzedają ?.

proponuje taki układ:
http://yfrog.com/f1wiesj

p.s
ja coś czuje ze my stamtąd nie wrócimy...
Jeb z helenki !!
Ariovista
Śnieżka

kobieta

#96588 | Dodano: 20.07.2010 19:39:07
Rammcio napisał(a):
Mam pytanie czy opłaca się kupować piwo np w Bydgoszczy i targać je aż tam czy nie ma wielkiej różnicy cenowej? i jakie tam piwo sprzedają ?.

Przecież już Ci to pisałam: ok. 2,80 zł --> Tyskie, schłodzone, puszka.

Jeśli już coś warto przywozić to inne alkohole.
pariser
Moherator

kobieta

#96702 | Dodano: 20.07.2010 22:28:36
Rammcio napisał(a):
proponuje taki układ:
http://yfrog.com/f1wiesj

Co prawda tam nie jadę, ale układ tak uroczy, że już u mnie na dysku wylądował :D
Mi scusi.

Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#96769 | Dodano: 21.07.2010 08:52:35
Ariovista napisał(a):
Rammcio napisał(a):
Mam pytanie czy opłaca się kupować piwo np w Bydgoszczy i targać je aż tam czy nie ma wielkiej różnicy cenowej? i jakie tam piwo sprzedają ?.

Przecież już Ci to pisałam: ok. 2,80 zł --> Tyskie, schłodzone, puszka.

Jeśli już coś warto przywozić to inne alkohole.

W zeszłym roku browar kosztował 3,30 puszka lub z kija. Cena bardzo korzystna, bo zarabiali na ilości. Jest tylko jeden główny, oficjalny namiot z browarem, na tyle rozległy, że nie ma przesadnie długich kolejek. Najbardziej urzekło mnie dowożenie palet browara wózkiem widłowym prosto z tirów-chłodni, które stały za tym namiotem :)
Sayuri
Panzermeister

kobieta

#96839 | Dodano: 21.07.2010 14:47:34
Pewne jest, że w piątek będziemy z Cverną w Kostrzynie około 15:30 :) Jedziemy tym samym pociągiem.
Musimy się wszyscy gdzieś umówić :D
Religię, poglądy polityczne, gust i dupę każdy ma swoją.
#96869 | Dodano: 21.07.2010 16:55:35
Pozazdrościć. Będę z wami duchowo, a za rok może i ciałem :)
now i'm an alien
on a different planet
it makes it clear - i understand
we are all strangers - in a foreign land

Strony: 1 2 3 4 524

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła