news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Czy Rammstein Twoim zdaniem powinien wydać składankę The Best Of?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm
Głosuj na Haifisch!
Radio SAR

Strony: 1 2 3 420

pariser
Moderator

Otto Dix -

kobieta

#15700 | Dodano: 13.07.2009 11:29:29
Albo doliczone jedynie koszty wysyłki przez pocztę polską lub kurierem :]
antyKONIK
Feueranfänger

mężczyzna

#15707 | Dodano: 13.07.2009 13:04:20
Nie potrzebujemy tu na forum ludzi którzy chcą sprzedawać bilety dwadzieścia razy drożej ... "jak tu sie nie wkur** mam kiedy tyle ch*** w kołooo ooooo" :( Mam nadzieje że nie sprzedasz tych biletów po cenie astronomicznej jaką sobie życzysz 600 zł za bilet i pod kasami jak będziesz chcial sprzedać to ktoś Ci oklepie :))) ryjek no chyba że jakiegoś jelenia znajdziesz lub z ochroną hanysowską będziesz - żal mi takich ludzi POLAK TO JEDNAK POTRAFI OKRADAĆ SWOJEGO

Pozdrawiam normalnych
Hans92
Panzermeister

mężczyzna

#15708 | Dodano: 13.07.2009 13:09:29
antyKONIK napisał(a):
Nie potrzebujemy tu na forum ludzi którzy chcą sprzedawać bilety dwadzieścia razy drożej ... "jak tu sie nie wkur** mam kiedy tyle ch*** w kołooo ooooo" :( Mam nadzieje że nie sprzedasz tych biletów po cenie astronomicznej jaką sobie życzysz 600 zł za bilet i pod kasami jak będziesz chcial sprzedać to ktoś Ci oklepie :))) ryjek no chyba że jakiegoś jelenia znajdziesz lub z ochroną hanysowską będziesz - żal mi takich ludzi POLAK TO JEDNAK POTRAFI OKRADAĆ SWOJEGO

Pozdrawiam normalnych

oddichami, oddichami, prawa rynku, kup taniej sprzedaj drożej :D normalka, konicy byli, som i bendom,
antyKONIK
Feueranfänger

mężczyzna

#15709 | Dodano: 13.07.2009 13:16:23
ooo tak ;)
Wahnsinn
Panzermeister

kobieta

#15710 | Dodano: 13.07.2009 13:20:58
To co piszesz ma sens? Bo nie widzę go. ;>
antyKONIK
Feueranfänger

mężczyzna

#15716 | Dodano: 13.07.2009 13:58:58
Wahnsinn Ty wogóle coś widzisz?
Diesel
Moderator

mężczyzna

#15717 | Dodano: 13.07.2009 14:10:56
Na koników jest sposób. Jeszcze na szczęście nie miałem okazji korzystać z ich "usług", ale jeśli będę zmuszony to wystarczy od takiego cwaniaka kupić bilet po jego cenie i mając wszystkie jego namiary (i wcześniejszą korespondencję) zgłosić sprawę do odpowiednich służb :> Może kasy się nie odzyska, ale facet raczej nie uniknie konsekwencji, bo jest to nielegalne i łamiące prawo.

A poza tym ogólnie nawet jeśli jest ktoś zmuszony, to odradzam kupowania biletów z drugiej ręki, bo w przypadku odwołania koncertu są spore problemy i jeśli nie ma się paragonu to jest to kasa wyrzucona w błoto. W sobotę gadałem z kumplem, który się zgapił i nie kupił w porę biletów na Depeche Mode. Teraz jest kilka stówek w plecy...
Hans92
Panzermeister

mężczyzna

#15718 | Dodano: 13.07.2009 14:14:14
najlepiej jest na allegro :D
cena biletu 187zl + 150zł przesyłki :D ok no to sam pojade po bilet ?
antyKONIK
Feueranfänger

mężczyzna

#15720 | Dodano: 13.07.2009 14:41:19
no na allegro jest taka opcja tzn była bo też ludzie szybko sie rzucili na te bilety dzisiaj jeżdzilem po calym miescie i powiedzieli mi w punkcie eventimu że bilety jeszcze będą dodawane na stronce ale co gdzie jak i kiedy to jest właśnie słodka niespodzianka :)tak więc trzeba chyba koczować 24/h na eventimie aż wkoncu sie trafiii na kolejną porcje i sie kupi w miare za normalną cene "organizatora" ;/ im mniej dni do koncertu tym cena biletu wzrasta :( powodzenia i życze dostania biletów w miare rozsądnych kwotach

pozdro
tak ps. skoro jest taki popyt na ten koncert to dlaczego nie zostanie zorganizowany na stadionie w chorzowie ? a tak to wiadome pojemnosc spodka 9.5 tysiecy jeden koncert na kilka lat stęsknieni fani :D nie kazdy bedzie mial mozliwosci obejrzenia live ja akurat jestem szczesliwym posiadaczem biletu na plyte główną ale z tego co ten kolo mi zaproponowal za bilet to sie z deka zdenerwowalem ;] złodziejskie nasienie ;>
Hans92
Panzermeister

mężczyzna

#15721 | Dodano: 13.07.2009 15:24:04
antyKONIK napisał(a):
no na allegro jest taka opcja tzn była bo też ludzie szybko sie rzucili na te bilety dzisiaj jeżdzilem po calym miescie i powiedzieli mi w punkcie eventimu że bilety jeszcze będą dodawane na stronce ale co gdzie jak i kiedy to jest właśnie słodka niespodzianka :)tak więc trzeba chyba koczować 24/h na eventimie aż wkoncu sie trafiii na kolejną porcje i sie kupi w miare za normalną cene "organizatora" ;/ im mniej dni do koncertu tym cena biletu wzrasta :( powodzenia i życze dostania biletów w miare rozsądnych kwotach

pozdro
tak ps. skoro jest taki popyt na ten koncert to dlaczego nie zostanie zorganizowany na stadionie w chorzowie ? a tak to wiadome pojemnosc spodka 9.5 tysiecy jeden koncert na kilka lat stęsknieni fani :D nie kazdy bedzie mial mozliwosci obejrzenia live ja akurat jestem szczesliwym posiadaczem biletu na plyte główną ale z tego co ten kolo mi zaproponowal za bilet to sie z deka zdenerwowalem ;] złodziejskie nasienie ;>

Rammstein grał w Spodek Hall, gra w Spodku i będzie grał,

PS: Płyta główna to jest w kompiutrze xD!
antyKONIK
Feueranfänger

mężczyzna

#15723 | Dodano: 13.07.2009 17:07:25
jest jest wlaśnie mam bilet położony na płycie głównej ;> schowalem go w miejsce gdzie nikt nie znajdzie ;] tam jest bezpieczny
Wahnsinn
Panzermeister

kobieta

#15724 | Dodano: 13.07.2009 20:28:19
antyKONIK napisał(a):
Wahnsinn Ty wogóle coś widzisz?

Ależ widzę. Najczęściej głupotę ludzką i kretynizm. Może dlatego, że we współczesnym świecie jest go stanowczo za wiele, jak na moje standardy.
Shagwest
Administrator

mężczyzna

#15725 | Dodano: 13.07.2009 21:44:46
antyKONIK napisał(a):
aki popyt na ten koncert to dlaczego nie zostanie zorganizowany na stadionie w chorzowie ?

Nie wiem jak Ty, ale ja bym w pogo w listopadzie przy -15C nie wskoczył. Lubię moje płuca.

Tak w ogóle, to jest temat ogłoszeniowy. Sio!
Do chlania w Płocku zostało: 5 dni!
Antonio
Zerstörer

kobieta

#15728 | Dodano: 13.07.2009 21:56:07
Diesel napisał(a):
W sobotę gadałem z kumplem, który się zgapił i nie kupił w porę biletów na Depeche Mode. Teraz jest kilka stówek w plecy...

A gdzie były kupowane, wiadomo? Ticketpro, czy Eventim?
Nie pytaj, komu grają Kokon.. grają go TOBIE.
eve
Panzermeister

kobieta

#15729 | Dodano: 13.07.2009 22:46:55
Nie wpadłabym na to, że bilety tak szybko się skończą. Czyżby dziadkom przybyło aż tylu fanów? O.o
Rożen
Sturmwalzer

mężczyzna

#15730 | Dodano: 13.07.2009 22:50:34
Przed wydaniem płyty zawsze im się więcej fanów robi :):) Wystarczy spojrzeć na to forum, które ostatnio się rozruszało. Pewnie z pół roku do roku po wydaniu albumu wszystko wróci do "normy"
pariser
Moderator

ASP - 03 - Kuess Mich

kobieta

#15731 | Dodano: 13.07.2009 22:57:41
No. A teraz każdy następny post ma być bazarowy, bo inaczej wykopię :]
milka936
Feueranfänger

kobieta

#15775 | Dodano: 15.07.2009 09:15:08
ludziska ja NIE WIERZE w to, że tych biletów nie ma...też szukam biletu na płyte - w ostateczności na miejsce siedzące (ale posiedzieć to sobie moge w operze) 4lata temu kupowałam bilet bez problemu 2miesiące przed koncertem a teraz nagle sruuu i nie ma??? jakoś to mi zakrawa na wielką ścieme....
I powiem wam, że tylko sprawdzajcie na stronie Evantimu bo w punktach sprzedaży też sie tylko na tym opierają - obdzwoniłam wszystkie punkty sprzedaży w okolicy i wszędzie to samo.... :( a na allegro nie ma nic!!!
Shagwest
Administrator

mężczyzna

#15783 | Dodano: 15.07.2009 10:49:16
No po prostu ręce opadają. Zatem uściślijmy:

W tym temacie przedstawiamy tylko oferty kupna i sprzedaży biletów. Wszelkie przemyślenia i inne wywody będą od teraz usuwane, a postujący nagradzani minusami.

Rzekłem.
Do chlania w Płocku zostało: 5 dni!
mortishia
Feueranfänger

kobieta

#15821 | Dodano: 15.07.2009 12:58:42
cóż..kupię bilet..gg 5293185

Strony: 1 2 3 420

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login: