news zespół twórczość fanklub forum
Wkrótce
Newsy
Skocz Do
Czy masz jakieś tatuaże?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1104 105 106

patton
Zerstörer

kobieta

#196481 | Dodano: 30.01.2012 15:45:53
Śnił mi się but. Jeden. Był to but idealny - ładny, maleńki, pasował idealnie na moją stopę. I nie jakiś nowoczesny wymysł - porządny kobiecy but na małym obcasiku, zrobiony z niefarbowanej skóry. Jak tylko nałożyłam go na stopę, wiedziałam że to jest to. Zawsze trudno mi było dobrać buty, bo wiecznie mnie coś obciera, a ten był jak znalazł. No i problem w tym, że był tylko jeden. Szukałam drugiego jak opętana w szafce na buty, w której była pościel. Szukałam nawet wewnątrz poszewek na poduszki i nic. Nie było. Szukałam nawet, kiedy już zadzwonił budzik. Fatalnie się z tym czuję. Jestem taka nieszczęśliwa :C
She has a hairy thing
nicr
Perverse

mężczyzna

#196514 | Dodano: 30.01.2012 19:14:41
http://www.sennik.biz/sennik-but/
Poznasz głupiego po postach jego.

If you can't explain something simply, you don't understand it well enough
A. Einstein
Djura
Panzermeister

kobieta

#196517 | Dodano: 30.01.2012 19:24:31
Śniła mi się moja grupa teatralna,z którą mam chwilowy rozbrat,przyszłąm na próbę a tam totalna rozpierducha i zaczęli mnie prosić,żebym w najbliższym spektaklu zagrała główną rolę. Męską.
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
patton
Zerstörer

kobieta

#196529 | Dodano: 30.01.2012 21:05:54
nicr napisał(a):

Ale że...? No od początku czułam, że to coś z seksem i chyba nawet wiem po czym to. Nigdy więcej rozmów o "mikrych" przed snem ;)
She has a hairy thing
#196546 | Dodano: 30.01.2012 21:47:04
Przypomniał mi się sen sprzed 2 tygodni :D

Byłem w markecie, kupowałem owocki.
Ludzi tłum, a wokół tego chodził pan sprzątający.
Jak się okazało, był on neonazistą na resocjalizacji (wnioskowałem to z tatuażu na karku, czole i rękach - bo kto normalny ma symbole powszechnie uważane za nazistowskie wytatuowane?).
Przypatrzyłem mu się kątem oka dosłownie, ale on mnie zdybał wcześniej.
Podszedł do mnie i wyrwał mi portfel z kieszeni, zobaczył mój dowód i zrobił swoją komórką fotkę.
"Jutro będziesz na Red Watchu, już Cię nie ma" - zakomunikował.
Próbowałem z nim pogadać, co spowodowało u niego taką agresję, ale mnie zbywał.
[pokaż/ukryj treść]

I w rezultacie skończyło się to pogonią za mną.
Plus rozkwaszeniem twarzy.

Obudziłem się zalany potem, a przerażenia kołatało mi serce.
Some †hings are re†arded.

Ironia jest dowodem na istnienie Boga.
I'm so modern that everything is pointless.
Joanka
Kot przewodnik

Sólstafir - Fjara

kobieta

#197027 | Dodano: 03.02.2012 09:35:20
Obudziłam się z mocnym przekonaniem, ze śniło mi się coś bardzo ważnego, co z tego kiedy zapomniałam co to było :(( ale, ale....ha! przypomniałam sobie i może lepiej, żebym jednak zapomniała... Śnił mi się fojer ozdobiony ogromną ilością przecudnej urody emotek, mrugających, zmieniających kolory, a rządził gigantyczny kciuk "lubię to"...to był koszmar!
No, he can't read my poker face... w każdym razie chciałabym żeby tak było.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#197033 | Dodano: 03.02.2012 10:27:31
U mnie była powodź :>
Rozmawiałyśmy z siostrą, pokazywałyśmy sobie płyty jakieś, i nagle patrzę za okno, a tam woda - taka z kawałkami lodu - dociera już prawie do linii okien. W domu na razie sucho, ale moja siostra, widząc wystawione przed domem pranie, które tonie w tym czymś, rozsądnie postanawia otworzyć drzwi i wyjść owo pranie ratować. Na szczęście obudziłam się, zanim zaczął się armagjedon, i ostatnie pół godziny przed wstaniem spędziłam na rozważaniach, co i w jaki sposób bym ratowała w takiej sytuacji :>
Nie pytaj, komu grają Kokon.. grają go TOBIE.
patton
Zerstörer

kobieta

#197034 | Dodano: 03.02.2012 10:30:46
Woda to ponoć emocje. Staram się nie zwracać uwagi na to, co piszą w sennikach, bo to nierozsądne ;) ale to mi akurat pasuje. Bardzo często śniła mi się woda po same okna. Ogólnie taka, od której nic mnie nie dzieli. Niemiłe :/
She has a hairy thing
Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#197037 | Dodano: 03.02.2012 10:40:49
A woda z lodem.......?

Dopisano (2012-02-03 10:45:26):

Powodź:

pewne uczucia lub popędy mogą się okazać groźne, jeśli zaistnieją sprzyjające im okoliczności

patrzeć, jak podczas powodzi woda wpływa do pomieszczenia: jeżeli jest czysta, klarowna, może oznaczać wizytę ważnej osoby lub szczególne profity, zmącona, brudna woda – nieszczęście lub awanturę

widzieć, przeżyć ją: odwiedziny natręta albo konieczność obcowania z nim.

Woda:

Stan wody odzwierciedla stan twojej duszy. Woda jest najstarszym symbolem, konkretne jej znaczenie wynika z okoliczności towarzyszących, wśród których najważniejsze są poniższe warianty:

[...]

mętna, brudna woda: wyraża niedobre zjawiska w naszej psychice, związane często z brakiem pewności siebie, materialistycznym podejściem do życia nieznajomością siebie albo cechami charakteru i myślami, które uważamy za brudne.

[...]

zamarznięta woda: oschłość, oziębłość, sztywne zasady i racjonalizm nie pozwalają Ci czerpać radości z uczuć

Lód:

sen wyraźnie ostrzegawczy

widzieć go latem: oznacza początek bezsensownego przedsięwzięcia

ślizgać się po nim: złudna miłość i płonna nadzieja

pośliznąć się i upaść: wypadek

wpaść na lód: jesteś otoczony przez źle usposobionych do ciebie ludzi

topnienie lodu : dawny rywal okaże się być Twoim przyjacielem.

Poproszę o interpretację :D
Pajdus
Feuerspritzer

mężczyzna

#197063 | Dodano: 03.02.2012 13:41:16
Miałem wiele różnych i...dziwnych snów tylko,że nie pamiętam ich za bardzo.Ostatnio mi się śniło,że na moim osiedlu grasowała ekipa..kontroli legalności oprogramowania..i gdy ich tylko zobaczyłem to zacząłem uciekać....miałem wtedy przy sobie jakieś płyty....dziwny sen.
Wollt ihr das bett in flammen sehen ???
kura z biura
Feuerspritzer

kobieta

Sponsor
#197593 | Dodano: 05.02.2012 23:30:39
Sen z licznymi elementami ramsztajnowymi :)

Byłam na jakiejś śródziemnomorskiej wyspie (Malta?), gdzie mieszkał Christoph ze swoją kobietą. Oprowadzali mnie po wyspie, pokazywali zabytki (było tam takie średniowieczne miasto) oraz m. in. komisariat policji, który można było poznać po tym, że na grubych dębowych drzwiach miał przyczepioną latarnię. W bramach kamienic grali różni muzycy, a Christoph opowiadał, nad czym aktualnie pracuje oraz jak jego kobieta go motywuje i wspiera :) Ona z kolei skarżyła się, że czasem trudno tam żyć, np. ostatnio przez dwa miesiące nie mogli wydostać się z domu, bo mieszkają na takim daleko wysuniętym w morze cyplu, a ostatnio odbywało się tam utwardzanie dna morskiego i ten cypel był jakiś niestabilny, grząski, tak, ze nie mogli przejechać swoim dużym i cieżkim samochodem. Potem przyszła ogromna fala, która niosła mnie z zawrotną prędkością w stronę plaży. Następnie znalazłam się w winnicy, której właścicielem był Paul. Była tam też wytwórnia likierów i można było sobie kupić likier instant w saszetce, do zalania wodą. Kupiłam dwa i wracałam do domu, a tam okazało się, że moja siostra razem z Flakem ułożyli nowy parkiet. Kazali mi wejść na wersalkę, żebym mogła popatrzeć na to z góry, miałam zamknąć oczy i otworzyć dopiero na znak. Usłyszałam, jak narzekają na jakąś babę, która przychodzi z tamtej winnicy i uważa, że się na wszystkim zna, chce poprawiać ich robotę i wszystko psuje. I tu mniej więcej się obudziłam :)
Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#197710 | Dodano: 07.02.2012 18:53:40
Antonio napisał(a):
patrzę za okno, a tam woda - taka z kawałkami lodu - dociera już prawie do linii okien

Takie coś, dokładnie takie mi się wtedy śniło!

http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/110336,wies-p...

Przepraszam, Bułgario :(
nicr
Perverse

mężczyzna

#197747 | Dodano: 08.02.2012 11:06:47
Śniło mi się, że wypadł mi zab mądrości :/

A. Einstein
Peli
Pussy

kobieta

#197749 | Dodano: 08.02.2012 11:30:11
@nicr, właśnie przeczytałam w senniku, że wypadający ząb oznacza nieszczęście lub śmierc w rodzinie. Ja tam sama nie wiem czy wierzę w takie rzeczy, jedyne co czasem mi się sprawdza to prorocze sny, szczególnie te z soboty na niedzielę ;)
nicr
Perverse

mężczyzna

#197750 | Dodano: 08.02.2012 11:33:23
Mam nadzieję, że to raczej projekcja na temat tego co się stanie, jeśli nie pójde do dentysty, o czym intensywnie myślę, bo już kiedyś po zębowym śnie kogoś mi brakło:(

A. Einstein
Peli
Pussy

kobieta

#197753 | Dodano: 08.02.2012 11:42:14
Nie zamartwiaj się, idź do dentysty, to na pewno sen proroczy. Boże, czuję się jak jakiś mag -.- Ja niedawno też miałam pewien sen, który coś konkretnego oznaczał, a ja głupia wiązałam sobie z tym nadzieję, a i tak nic się nie wydarzyło.

Strony: 1104 105 106

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 12
Zalogowani: 2
Szukaj