news zespół twórczość fanklub forum
Wkrótce
Newsy
Skocz Do
Czy masz jakieś tatuaże?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3106

Caron
Perverse

kobieta

Sponsor
#11614 | Dodano: 01.03.2009 01:07:21
Temamt, którego ostatnio mi bardzo brakuje, w którym do woli możecie dzielic sie swoimi wytworami chore... eee... znaczy, marami sennmi :P

zaczne oczywiscie od siebie ;)

Wczoraj śniło mi się, że jestem na koncercie R+, miałąm niezłe miejsce blisko sceny, widziałm jak Till z Flake robia probe - Till siedział na krzesle, bokiem do widowni, obwiazany jakas tasma klejaca, a Flake stał obok niego i cos mu tłumaczył :D
Potem panowie zeszli ze sceny i wystapił support w postaci... the 69 Eyes :P
panowie na poczatek postanowili podzielic sie z publicznoscia wisiorkami, ktore zdjeli sobie z szyj, najpierw rzucał Bazie, a potem na scene wtarabanił sie Das Letzte Einhorn z In Extremo i rzucił mi jakies korale ;)
potem zaczal sie koncert R+,ale po chwili jakas baba wywaliła mnie z widowni za robienie zdjęc :D :D

interpretowac snu nie bede moze...w kazdym razie - nie nalezy jesc pizzy przed snem :P
Tell me about your dreams
We can make them memories
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

Sponsor
#11616 | Dodano: 01.03.2009 01:33:40
Mi się ostatnio tylko orgie śnią, ale nie z udziałem tu obecnych więc szczegółów nie podaję :P
Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#11618 | Dodano: 01.03.2009 09:49:45
Dzisiaj byliśmy na pre-majówce (takiej jakiejś marcowej majówce, to pamiętam), ale nie wiem, czy z Wami debylami czy z innymi kretynami. Byliśmy nad morzem chyba, były tam wysokie skały i ujście rzeki, i była długa łódka, którą sobie pływaliśmy. Tyle :P
Nie pytaj, komu grają Kokon.. grają go TOBIE.
Cohonez
Administrator

mężczyzna

Sponsor
#11630 | Dodano: 01.03.2009 15:07:29
Kochany Pamiętniku, dziś śnila mi się scena z Battlestar Galactica oraz ze chodzilem w zimie nago.

A poza tym wszyscy zdrowi
Coś mądrego.
Moherowy
pariser
Moherator

kobieta

Sponsor
#11704 | Dodano: 04.03.2009 22:45:30
Jeśli chodzi o Rammstein to dawno nikt mi się z chłopaków nie śnił, a pamiętając ich aktualny imidż byłby to raczej koszmar. Za to kochani forumowicze śnią mi się regularnie, ale większość z tego co się dzieje i tak nie pamiętam po obudzeniu. Normalna imprezownia :>
Nie śpię, bo pilnuję grzędy

maxłel
Moderator

mężczyzna

Sponsor
#11709 | Dodano: 04.03.2009 23:24:56
Ja bym mógł kilka swoich faworytów wpisać ale uważam że nie jesteście dostatecznie zryci by to czytać :D
W internetach nikt nie wie, rze jesteś kotę.
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

Sponsor
#11711 | Dodano: 04.03.2009 23:30:11
Mogę potwierdzić. :P
Antonio
Messerschmitt

kobieta

Sponsor
#11820 | Dodano: 11.03.2009 22:24:57
Ostatnio mam pracowe sny.

Więc my z moimi pracowymi friendsami jesteśmy klasą w jakiejś szkole rodem z Włatców Móch, a nasza gópia dyrektorka jest naszą Frau od matematyki. Jest klasówka, potem oceny. Z ocenami dostaje się adidasy - im gorsza ocena, tym jaśniejsze adidasy (ja dostałam tróję). Jedna koleżanka (taki kochany, różowy Antychryst) dostała pałę, więc dostała białe adidasy, z których się strasznie cieszy. A ja się z niej śmieję - "Laska, ty chyba specjalnie tę pałę zarobiłaś, żeby tylko białe buty dostać! Dresiaro jedna!"

..........a rano wielki brecht :D
Nie pytaj, komu grają Kokon.. grają go TOBIE.
Caron
Perverse

kobieta

Sponsor
#11843 | Dodano: 12.03.2009 17:55:33
Kimałam sobie nieco w nocy w robocie i sny durne miałam :P

Najpierw jechałam motocyklem z rodzicami, a obok nas jechał ktoś drugim, strasznie hałasującym motorkiem, zatykałam sobie uszy, bo myślałam że mi bebenki popekaja :P
A potem byłam na imprezie, przewijali sie tu i owdzie fojerowcy i gromadka innych znajomych, ja cieszyłam się bardzo bo ktoś puścił Down Below :D. wśród tanczacych krecił sie (znany tu niektórym ;) Herr Dobermann - gładko przyczesany, w białej koszuli, pod krawatem i filmował imprezę taką wielką, obciachową kamerą, jak na jakimś weselu :P. Potem okazało sie ze owy 'filmowiec' ma akurat urodziny, więc mu podarowałam takiego różowego, nakręcanego pieska xD

Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

Sponsor
#11862 | Dodano: 12.03.2009 23:05:10
Caron napisał(a):
Kimałam sobie nieco w nocy w robocie i sny durne miałam :P

Dzisiaj był (a właściwie jeszcze jest) Dzień Drzemki w pracy :> Tak w radiu gadali.
Niestety nie mieliśmy okazji świętować...
Moherowy
pariser
Moherator

kobieta

Sponsor
#12171 | Dodano: 26.03.2009 19:33:18
Śniło mi się, że byłam w ciąży :/

Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

Sponsor
#12172 | Dodano: 26.03.2009 19:41:58
"Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione.
Kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia."

:))
Moherowy
pariser
Moherator

kobieta

Sponsor
#12212 | Dodano: 27.03.2009 17:41:54
No wreszcie byłoby pięknie :)

Dziś znów porcja nonsensów - śniło mi się, że byłam w robocie i była jakaś impreza. Koleżanki miały jakąś flaszkę i wysłały mnie, żebym to rozlała dla każdego i w tym czasie nakrył mnie z tą wódą dyro. Chwilę później zadzwonił budzik (czyli komórka) :/

Caron
Perverse

kobieta

Sponsor
#12213 | Dodano: 27.03.2009 17:44:29
Śniły mi się robale (kontekst w jakim mi sie sniły pomine, to dla niektórych może byc zbyt obrzydliwe :P) co podobno tez jest dobrym znakiem, bo od robali w snach dostaje sie pieniadze na jawie ponoc :P
nicr
Perverse

mężczyzna

#12243 | Dodano: 28.03.2009 14:24:08
Śniły mi się dzisiaj kolorowe jaszczurki, które próbowały zjeść świnkę. Wolę chyba nie wiedzieć co to oznacza o.0
Poznasz głupiego po postach jego.

If you can't explain something simply, you don't understand it well enough
A. Einstein
Caron
Perverse

kobieta

Sponsor
#12395 | Dodano: 07.04.2009 12:39:19
Zalew snów dziwacznych... z ciekawszych:

-oglądałam razem z Antonju jej nowe, tru bojówki i udowadniałam jej, że jak sie patrzy pod światło to są fioletowe (naprawdę były! :D)

-sen związany pewnie z tym, że ostatnio są ciągłe braki finansowo/czasowe i opuszczamy fajne koncerty - śniło mi sie, że R+ gra pod rząd trzy koncerty w Katowicach a ja nie mam ani biletu ani urlopu :D

-tudziez dzisiejszy hicior - odwiedził mnie w domu Mozart (Umbra Et Imago) razem ze swoją małą córeczką. Zjedliśmy obiad, potem on kimał w moim łóżku, a potem odprowadziłam go na pkp i sobie pojechał :D

aaa, no i jeszcze się mnie śniło, że mam tatuowane dalej plecy, studio chyba zmieniło lokal na większy, w każdym razie Marta mnie dziabała (miała jakies dziwne narzedzia, podobne do tego, czego używa moj dentysta :D). Marta się wkurzała na mnie, bo ciągle się od niej odsuwałam, w konu kazała Sebastianowi dac mi setkę dla kurażu i mnie trzymac :D. Dziarka wyszła nawet fajnie, kwiatki miały dorobione dodatkowe płatki i wyglądały jak róże, ale serduszek to nie daruuuję... :>

normalnie wiosnaalboco.... :P
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

Sponsor
#16490 | Dodano: 29.07.2009 10:18:13
Jaaaa, ale miałam sen. Otóż jechałam gdzieś pociągiem, podejrzewam, że przez Warszawę, gdyż od momentu przesiadki pojawił się przy mnie szanowny Pan Bez Dupy, ale w zasadzie sama podróż jest nieważna, to takie tam migawki z pociągów i dworców. Potem szłam wyżej wymienionym panem ulicą jakiegoś miasta z myślą, że za chwilę na parę godzin zostanę w zasadzie sama a on sobie pójdzie i zaczynał mi się humor psuć z tego powodu. W momencie, w którym mieliśmy się rozstać wręczył mi coś, z czego wywnioskowałam, że jest 27 listopada 2009. Jak mozna się domyslac, ucieszyłam sie szalenie i razem poszliśmy na miejsce wskazane na bilecie. Ponieważ jednak ja miałam miejsce siedzące w sektorze (to chyba wyraz ukrytej obawy przed płytą), opuścił mnie przy wejściu i zostałam sama z jakimiś ludźmi, w których rozpoznałam znajomych z rodzinnej miejscowości. Jako saport były dwie moje koleżanki z czasów młodości grające na gitarze (!?) a gdy one przestały grać, leciało LIFAD z głośników. Niestety samego początku koncertu nie doczekałam, gdyż we snie zaczęłam szukać (bezskutecznie) telefonu, co podświadomie przypomniało mi, że miałam sprawdzić, czy Chlor wstał do pracy, bo kładł się dosyć późno i się obudziłam. xP
(pro)Zaephion
Sturmwalzer

(zbanowany)

mężczyzna

#16506 | Dodano: 29.07.2009 23:53:18
Idź spać! Masz dośnić ten sen do końca!

Potem nam zdasz relację jaka była (będzie) setlista, jak chłopaki dali (dadzą) radę i zrecenzujesz nowe piosenki! xD
eve
Perverse

mężczyzna

Sponsor
#16509 | Dodano: 30.07.2009 12:48:09
Tym razem sen Rammsteinowy :D

Otóż przed koncertem, w jakiejś sali konferencyjnej, pół kilometra od samego koncertu, miało się odbyć spotkanie z fanami. Czekając na zespół rozpaczałam, że oczywiście nie mam żadnej płyty co by mogli mi się podpisać. W końcu gdy zespół nadszedł tylko na nich spojrzałam i pobiegłam na koncert zająć miejsce pod barierkami :D Jak już tam dobiegłam to doszłam do wniosku, że zwariowałam, bo autograf, choćby na bilecie, jest więcej wart, niż miejsce przy samych barierkach. Pobiegłam więc z powrotem, po drodze oczywiście się zgubiłam, a jak w końcu tam dotarłam to zespołu już nie było. Pobiegłam więc znowu na koncert, a tam już cała płyta była zajęta i musiałam stać na końcu... :D

Przyjmując, że sny spełniają się na odwrót, czeka mnie prywatne spotkanie z zespołem, miejsce w pierwszym rzędzie i autograf ^^
Dzar
Zerstörer

mężczyzna

Sponsor
#16511 | Dodano: 30.07.2009 14:50:42
Sen z R+ jaki najbardziej pamiętam ;D :

Sen zaczął się w momencie, gdy prowadziłem samochód (chyba czarne BMW xD), przypuszczam, że po niemieckiej autostradzie, bo sie miło jechało xd (a w rzeczywistości prawa jazdy nie mam). Była już noc, lało strasznie. Po drodze jakiś facet próbował łapać stopa. Zatrzymałem się, a tu ku mojemu zdziwieniu ów facetem był... Rychu Kruspe ;D więc pytam się, co sie stało i gdzie go zawieść- odpowiada mi, że spieprzyło mu sie auto, a jedzie właśnie do studia nagrywać płyte :P No to go tam wiozę, witam sie z wszystkimi członkami R+ i... proponują mi, żebym z nimi nagrywał płytę ! xDD jako drugi poboczny wokal ;pp wiem, że jeszcze w między czasie przesłuchiwałem album na kasecie audio "Mutter", żeby najnowszy album był tak świetny jak ta płyta ;D na tym mój sen się urwał, bo przyszła godzina pobudki ;/

;DD

EDIT: xd

aa, i jeszcze w któryms momencie tego snu grałem z nimi na scenie na koncercie, bodajże na gitarze xD

Strony: 1 2 3106

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 28
Zalogowani: 13
Szukaj