news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Jesteś z "pokolenia"...
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

maxłel
Moderator

mężczyzna

#184330 | Dodano: 28.11.2011 21:40:13
Cohonez napisał(a):
Co prawda na takim np. Kulcie nie ma obostrzeń, ale Kultu nie pilnuje FOSA, która składa się w dużej mierze z warzyw.

UWAGA. W związku z obostrzeniami Spodka, w tym roku wstęp na płytę będą miały tylko i wyłącznie osoby posiadające bilety uprawniające do takiego wejścia. Proszę o tym pamiętać przy zakupie biletów.

Jesteś out of date.
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#184341 | Dodano: 28.11.2011 22:15:23
Evemoll napisał(a):
Nie wiem w sumie, wysłałam człowieka po te bilety. Może to był błąd ?

Zawsze lepiej człowieka niż małpę czy też wielbłąda.
Dunkelheitsmann
Feueranfänger

mężczyzna

#184384 | Dodano: 29.11.2011 00:51:25
Shagwest napisał(a):
A to Empik jakieś specjalne bilety drukuje?

U mnie w mieście zawsze spotkałem się z normalnymi. Nic rewelacyjego- taki sam papier, różniły się od siebie tylko ceną, datą, nazwą zespołu itd.
A po bilety najlepiej chodzić samemu i żądać takiego, jaki się chce, nie dać wcisnąć sobie innego (i do tego droższego).
"Ich warte bis es dunkel ist..." ;)
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#184388 | Dodano: 29.11.2011 07:25:36
No dobra. Czas zamknąć ten bezowocny temat. Pretensje do Empiku są dla mnie totalnie bezsensowne, bo trzeba patrzeć co się kupuje, a nie mieć potem pretensji do sprzedawcy, który mógł się pomylić i liczyć później, że w Ergo Arenie panuje inny system wpuszczania, niż jest to napisane na bilecie. Mi się nigdy coś takiego nie zdarzyło, ale gdybym zobaczył, że mam coś innego wydrukowane na bilecie niż prosiłem to chyba logiczne, że od razu zwróciłbym uwagę, a nie liczył na jakieś wyjątkowe traktowanie przed koncertem.
To taka sama sytuacja gdybym kupił bilet PKP do Wrocławia, pani wydrukowała mi błędnie do Gdańska i miałbym pretensje do konduktora, że nie pozwala mi na tym bilecie jechać. Widziały gały co brały.
To tyle w temacie.

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 30
Zalogowani: 14
Szukaj