news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Jesteś z "pokolenia"...
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1

Klaudisa
Feuerspritzer

kobieta

#184098 | Dodano: 27.11.2011 22:38:05
Oto nasi ulubieńcy w zabawnych sytuacjach lub nietypowych pozach, czyli potwierdzenie tezy, iż Rammstajni to normalne chłopaki ;).

Bo życie to nie Rammstein, nie jest idealne.
Evemoll
Feueranfänger

kobieta

#184100 | Dodano: 27.11.2011 22:39:14
Nie. Ramsztajny to bogowie.
Nigdy nie wiadomo, kiedy się spodziewać hiszpańskiej inkwizycji!
pariser
Moherator

kobieta

#184103 | Dodano: 27.11.2011 22:47:13
Schneider zawsze wygląda pięknie.
Mi scusi.

Caron
Perverse

kobieta

#184175 | Dodano: 28.11.2011 12:29:24
A czy określenie 'Alter Ego' nie dotyczy raczej innej postaci, która ma pewne psychologiczne identyczne cechy jak pierwowzór?. Drugiej, lub fikcyjnej wykreowanej przez jakąś osobę?
Chyba lepiej by było już 'druga twarz' czy coś w tym rodzaju.

Jeśli ktoś ma ochotę podpatrzec sobie zwykłe sytuacje, to wolna wola, ale jakoś akurat foty z koncertów/promocji wrzucone do takiego tematu mnie nie przekonują.
No i tak - są (prawie)normalnymi facetami (określenie 'chłopaki' bym sobie raczej darowała już) z własnymi skomplikowanymi relacjami rodzinnymi i gorą własnych problemów. Ponieważ jednak domyślam się, ze zamierzeniem autorki było przedstawienie tylko tych pozytywnych sytuacji, to juz sobie zamilknę lepiej ;)

"nasi ulubieńcy w zabawnych sytuacjach lub nietypowych pozach, czyli potwierdzenie tezy, iż Rammstajni to normalne chłopaki "

Generalnie, po przedstawionych na początek fotkach stwierdzam po prostu, że aparat fotograficzny nie zawsze miłym stworzeniem jest, zdjęcie to tylko zdjęcie, utrwalona maleńka chwilka najczęściej nie oddająca otaczającej rzeczywistości..
Evemoll
Feueranfänger

kobieta

#191082 | Dodano: 25.12.2011 23:21:16
Ale ja tu żadnego alter ego nie widzę.
Nigdy nie wiadomo, kiedy się spodziewać hiszpańskiej inkwizycji!

Strony: 1

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 31
Zalogowani: 12
Szukaj