#108256 | Dodano: 20.09.2010 00:33:14
My chain hits my chest when I'm banging on the dashboard
My chain hits my chest when I'm banging on the radio
Live fast, die young, bad girls do it well
My chain hits my chest when I'm banging on the radio
Live fast, die young, bad girls do it well
#108257 | Dodano: 20.09.2010 00:34:38
"Denn du bist was du isst"
#108259 | Dodano: 20.09.2010 00:36:27
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
|╬═|
#108260 | Dodano: 20.09.2010 00:38:26
O wyglądaniu chodziło mi o te wszystkie parady Homoseksualistów.
No widzę, że przynajmniej awansowali na tyle, żeby napisać to słowo z wielkiej litery. Lesbijki ok, bo całujące się laski cieszą męskie oko, ale Homo... ech pokręcone masz fantazje.
Mi scusi.
#108261 | Dodano: 20.09.2010 00:40:49
Swedish Morons, drink alcohol
|╬═|
|╬═|
#108262 | Dodano: 20.09.2010 00:41:44
"Denn du bist was du isst"
#108334 | Dodano: 20.09.2010 16:04:55
Po wypowiedzi tego nie widać, i nie rozumiem naprawdę czemu ludzie się interesują co ktoś inny w łóżku robi...
Właśnie się tak interesują? :)
Chyba z dwóch powodów - dlatego, że kwestie seksu i kasy są najbardziej pasjonujące ze wszystkich pasjonujących tematów;
no i też dlatego (co dość mocno widać też po tej dyskusji), że ludzie czują straszną potrzebę, żeby jakoś klasyfikować świat. I podział na Homo - Hetero, jest świetnie działającym podziałem. Porządkuje świat, daje nam szanse odróżnienia dobra od zła (Zuuua! / upadku/ korapszynu) bez specjalnego namysłu. Dlatego ludzie tworzą normy i każdą innym się do tych norm stosować. To umacnia Porządek.
I teraz gniewna, zapieniona wycieczka osobista -
Teoretyków twierdzących, ze sierociniec jest "porównywalny" z czymkolwiek najchętniej posłałabym do jakiegoś najbliższego bidula na miesięczny, przymusowy pobyt.
Koniec wycieczki. :)
#110651 | Dodano: 02.10.2010 13:17:08
No do 18 roku zycia nie wolno patrzeć, potem do wyglądania.
To jeden z najgłupszych przepisów jaki istnieje.
W świetle prawa uprawiać seks od 15 roku życia, ale patrzeć od 18.
Brakuje w tym jakiejkolwiek logiki.
#111552 | Dodano: 08.10.2010 08:25:00
No do 18 roku zycia nie wolno patrzeć, potem do wyglądania.
To jeden z najgłupszych przepisów jaki istnieje.
W świetle prawa uprawiać seks od 15 roku życia, ale patrzeć od 18.
Brakuje w tym jakiejkolwiek logiki.
Worek na głowę i jazda:D
Jak już wspomniałem, albo i nie - znam 2 gejów i są dosyć umiarkowani. Generalnie - nie powiem na nich złego słowa - ich poglądy jednak trochę odbiegają od moich i Leona.
Coś mądrego.
#124455 | Dodano: 09.12.2010 15:20:10
Ciekawe ile wyzwisk się nasłucha przez te 4 lata
#129550 | Dodano: 04.01.2011 21:40:16
"Trochę się boję poruszać ten temat, żeby kogoś tam nie obrazić. Znanych mi gejów jawnie, a nieznanych – niejawnie. Niestety żadnej z jawnych lub niejawnych lesbijek jakoś nie miałem okazji poznać, ale na wszelki wypadek też wszystkie przepraszam, jeśli coś takiego powiem, co może się wydawać obraźliwe. Przepraszam dlatego, że jestem mężczyzną starej daty i naiwnie wierzę, że między kobietą i mężczyzną także możliwe są miłość i rozumienie, a to obniża moją kompetencję w tej dziedzinie i stępia wyczucie sprawy.
Obecnie toczy się ognista dyskusja, czy to normalne, czy nienormalne, kiedy biologiczni mężczyźni kochają się z biologicznymi mężczyznami, a biologiczne kobiety z biologicznymi kobietami. Na miłość boską, oczywiście, że jest to normalne. Trwa to przecież od tysięcy lat, w niektórych okresach historycznych nawet nie było ukrywane, a wręcz demonstrowane.
Nienormalnie jest wtedy, kiedy – niezależnie od płci – jeden drugiego nienawidzi, rujnuje mu życie, rozbija rodzinę i trwoni jego majątek. Chciałbym żyć w społeczeństwie, gdzie na każdym kroku słychać by było nie przemówienia o trudnościach ekonomicznych i przekleństwa, a jedynie jęki rozkoszy. Są jednak z tym pewne trudności. Pojawiają się one z obydwu stron.
Mamy za sobą piekielny wiek XX, przepełniony nienawiścią, nietolerancją, głupotą i nędzą. Wszystkie jego przekleństwa nosimy w sobie. Jeszcze niedawno na przykład w Rosji radzieckiej za miłość męsko-męską wsadzano do paki na lat piętnaście. Nadal te dzikie zwyczaje kwitną w niektórych krajach islamskich.
Czy my jesteśmy bardziej tolerancyjni? Czy historia nas czegoś nauczyła? Nie bardzo. Nadal nie mamy zaufania do tych, którzy od nas się różnią, myślą i postępują inaczej. Boimy się obcych i nie lubimy ich dlatego, że nie są do nas podobni, jakby podobieństwo do nas było największą zaletą.
Co więcej, sami ze sobą nie możemy się dogadać, jeśli ktoś nagle zaczyna myśleć trochę inaczej niż my. Na przykład przeciwnicy polityczni w naszym kraju nie dążą do porozumienia. Każdy z nich marzy o tym, żeby wszystkimi sposobami zniszczyć rywali, bo przeszkadza im ich inność. Co dopiero inna orientacja seksualna. Toż to skandal!
Co za bezwstyd i bezczelność – krzyczymy! Jakie jeszcze prawa dla tych zwyrodnialców! Nikt nie próbuje zrozumieć tych ludzi i obronić ich przed agresją ciemniaków. Wystarczy, że ktoś zadeklaruje swoją inność – od razu zaczynamy udowadniać jego szkodliwość, od razu wychodzą z nas nasze wewnętrzne hitlerki i stalinki.
Z drugiej strony zaszczute przez społeczeństwo mniejszości seksualne zaczynają deklarować swoją wyjątkowość i określają swoje preferencje jako osiągnięcia w rozwoju intelektualnym i uczuciowym. Wskazują na Marcela Prousta, Piotra Czajkowskiego, Leonarda da Vinci i innych wielkich twórców jako przykłady subtelności spowodowanej wyzwoleniem z tradycyjnych orientacji.
Nie przesadzajmy! Pederastia istnieje od tysięcy lat i nikomu nie przychodzi do głowy wynagradzać za to jej zwolenników albo ogłaszać ich lepszymi ludźmi.
Służę jeszcze dłuższą listą wielkich twórców, którzy żyli ze swymi żonami i kochankami po bożemu. Można zrozumieć, że każdy ma swoje potrzeby i prawo do ich zaspokajania w społeczeństwie wolnym od kołtunerii i hipokryzji. Ale inność nie jest żadną zaletą ani osiągnięciem. Taka postawa to drugi biegun ciemnoty, nie lepszy od postawy ciemnogrodu.
Czy człowiek ma prawo do miłości dzieci i ich wychowania? Co za pytanie! Wydaje się, że w tym przypadku istotna jest nie tyle orientacja seksualna, ile ludzkie oblicze samego wychowawcy. Ileż złamanych dziecięcych losów obserwujemy w tradycyjnych ponurych rodzinkach... Czy znęcanie się nad własnymi dziećmi jest spowodowane odmienną orientacją ich rodziców? Nie. Spowodowane jest właśnie brakiem zrozumienia, nietolerancją i dzikością obyczajów.
Tak, daleko nam jeszcze do Zachodu, gdzie nawet biskupi już mogą sobie na wiele pozwalać. Zresztą celibat przecież obejmuje przede wszystkim stosunki z kobietami, wcieleniami diabła, więc może nie jest to wielki grzech pobawić się z kolegami w doktora. Musimy jednak wychowywać w sobie wszelaką i daleko posuniętą tolerancję w stosunku do tego, kto, jak, z kim, ile razy i w jakim celu, niezależnie od płci, rasy, wieku i przynależności partyjnej.
Dlatego proponuję na koniec test na poziom tolerancji. Test jest prosty. Opowiem coś w rodzaju dowcipu. Jeśli ktoś z Szanownych Czytelników zacznie się z tego śmiać, to niestety nie jest gotów z otwartym sercem wejść do Unii Europejskiej. Ci natomiast, którzy nic śmiesznego w tym dowcipie nie znajdą, niech przyjmą moje serdeczne gratulacje – jesteście moralnie gotowi i zwarci do tego, by zostać prawdziwym Europejczykiem. Test nie dotyczy oczywiście kochających inaczej.
Historia jest trochę dziwna. Pewien aktor, jeden z przedstawicieli niestandardowej orientacji, zjawia się u dyrektora teatru i oświadcza: „Mam dla pana dwie wiadomości – jedną dobrą, drugą złą. Od której mam zacząć?”. „Zacznij pan od złej” – poprosił dyrektor. „Podpieprzono mi kosmetyczkę” – rozpaczliwie doniósł aktor. „Rozumiem” – powiedział dyrektor. „A ta dobra wiadomość?”. „Kocham pana!”.
Alosza Awdiejew
Canis lupus
#134683 | Dodano: 09.02.2011 20:20:58
Z gejami to dajmy sobie spokój, ale z lesbijkami, to chętnie bym popatrzył
Nasza światła i liberalna pod każdym względem partia rządząca, hihi :)
Czarna jucha i białe cielsko.
#134719 | Dodano: 10.02.2011 00:58:02
A na poważnie, to homoseksualizm jest do dupy!
#134736 | Dodano: 10.02.2011 11:58:17
Ich hab' keine Gust
#134740 | Dodano: 10.02.2011 12:06:46
Czarna jucha i białe cielsko.