.:: Premiera Mein Land ::.
No, to teraz news dla najdzielniejszych. Oficjalna strona zespołu właśnie opublikowała informacje na temat nadchodzącego singla "Mein Land". Należy tu na wstępie pogratulować menagerowi za perfekcyjne dopasowanie okładki do genialnej stylistyki jaką prezentuje utalentowany reżyser nowego teledysku Jonas Akerlund. Klip jeśli komuś się będzie chciało, możecie zobaczyć już 11 listopada 2011 roku. Premiera na stronie Rammstein.
Sam singiel ukaże się kilka dni później, bo 14 listopada 2011 roku. Zostanie wydany w dwóch wersjach. Tradycyjnym digipacku zawierającym 4 utwory, oraz na Winylu 7" z dwoma kawałkami. Na podstawowej wersji znajdą się:
1. Mein Land (Single Version)
2. Vergiss Uns Nicht
3. Mein Land (Remix by BossHoss)
4. Mein Land (Remix by Mogwai)
Kawałek "Vergiss Uns Nicht" to niepublikowany utwór nagrany już dawno temu. Był komponowany na potrzeby kooperacji z raperem Bushido, jednak nie wiem która jego wersja trafi na płytkę.
My chain hits my chest when I'm banging on the radio
Live fast, die young, bad girls do it well

Jes+eś +ym co jesz [..|+|..]
A czcionka i fotka fajna. Bez zadęcia i silenia się na powagę, szczególnie, że viedo ma być bodajże okołoplażowe.
on a different planet
it makes it clear - i understand
we are all strangers - in a foreign land
Źle do tego podchodzisz, sama piosenka jest na luzie, klip zapewne też taki będzie więc i okładka jest w tym stylu.
Mi się akurat podoba bo pasuje do samego kawałka, nawet jak będzie on trochę inny od znanego nam już "Mein Land".
Dokładnie tak ;)
A czcionka i fotka fajna. Bez zadęcia i silenia się na powagę, szczególnie, że viedo ma być bodajże okołoplażowe.
Nie wiem po co nam serwują kolejne "jajcarskie dzieło" Akerludna
Jeśli chodzi o czcionki i resztę, to chyba Akerlund u każdego macza palce przy okładkach :|

Jes+eś +ym co jesz [..|+|..]
Nie mogę uwierzyć w wygląd okładki singla o.o
[EDIT]
Ehe... Beach Boys jak nic [/img]
Tym razem się chłopy postarały. W końcu coś, co wygląda dobrze.
Nie ma silenia się na mroczność, tylko trochę jaj.
Jak zobaczyłem na głównej okładkę, to najpierw wszedłem zobaczyć na oficjalną stronę, żeby się upewnić, że Vater sobie nie robi żartów.
Czekam na premierę (pierwszy raz od dawna).
Don't like it.
ale cóż, wtedy niektórzy nie byli nawet w planach :P